Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
dumbo napisal/-a:Ali lahko "Tagam" cel album na par oseb ..... al morm sliko po sliko?
Se mi zdi, da je treba sliko po sliko.. Vsaj jst tko počnem..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Js sem danes spet zacela mal facebookat, sam se bolj mal znajdem.
A kera sploh se uporablja facebook?
A kera sploh se uporablja facebook?
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Kaj je to fejsbuk?
U svet msn-ja sm se (zarad izrednega primera, hihi) upelala leta za drugimi, fejsbuk, majspejs in žblj me pa še kr niso prepričal ...
Učas je blo dost, da sm mela mail naslou, kasnej msn, zdej hoče usak še tri druge klike ... js ne morem bit na desetih koncih hkrat . Za kofe jim pa zmanka cajta.
U svet msn-ja sm se (zarad izrednega primera, hihi) upelala leta za drugimi, fejsbuk, majspejs in žblj me pa še kr niso prepričal ...
Učas je blo dost, da sm mela mail naslou, kasnej msn, zdej hoče usak še tri druge klike ... js ne morem bit na desetih koncih hkrat . Za kofe jim pa zmanka cajta.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Ava87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
Jaz ga uprabljam predvsem za vzdrzevanje kontaktov s frendi iz tujine; jim tu pa tam kako čokoladico, rožico al pa kužka pošljem Drugače pa nisem kaj preveč zasvojena s temi aplikacijami, za zabit čas tu pa tam kakšen test rešim - seveda probavam tak dolgo, da pridem do željenega rezultata , v nasprotnem primeru ga hitro dol zbrišem
...no ja, tak grozna pa spet nisem
...no ja, tak grozna pa spet nisem
-
Ava87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
Bulma napisal/-a:Jaz imam tudi že en čas facebook in moram povedati da mi je tako zakon da joj! Sploh pa rada pošiljam one rože, ki zrastejo v 4.dneh.
Ja, meni so te rožice tut tak fajn....kr ne veš kaj bo zraslo, pol pa nonstop hodiš kukat kaj bo iz tega...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov