facebook

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kathya.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a kathya. » 11. Maj. 2012 21:10

najbolj bedasta stvar na netu
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 11. Maj. 2012 22:33

Slika
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Zooki
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Zooki » 15. Maj. 2012 21:21

Oila.

Mam eno uprašanje, če mi boznal kdo pomagat.

Jst komentiram od prijatelja stanje al pa sliko/video karkoli pač. In ponavadi se na profilu prikaže zelena ikonca z navednicami notr vendar se meni ne.

U mislih mam pa to:
Slika

Ve kdo kaj je potrebno naredit da se bo na profilu spet videlo?

[/img]
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Maj. 2012 12:20

Evo, i ja imam pitanje. :D Kaj je fora teh instragram slik, ki jih je zdaj polno na javnem wallu? Sem že tako bolj malo na FB in že nasploh nisem na tekočem s tem pa onim, me pa zanima kaj je fora teh slik (določen način svetlobe ali kaj) in s čim se jih ustvari? Ali nima veze če pofotkaš s telefonom/fotoaparatom, pač pa gre za to, da ko naložiš, spremeniš sliko s temi efekti? Pa opazila sem, da ti ustvari mapo instragram photos, podobno kot če naložiš direktno na zidu in ti shrani avtomatsko v mapo Fotografije na zidu.

Zdaj sem verjetno nanizala en kup butastih vprašanj, ampak ja ... kar se tiče tega fejstf*ka, mam vedno manj pojma o njem. Slika
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 24. Maj. 2012 14:42

Instagram je en programček zdj na Androidu. Narediš pa fotko normalno, potem pa v tem programčku izbereš filter (jih je tm okrog 11, če se prou spomnim), da zgleda mal drugačna fotka in jo naložiš, kamor pač hočeš :)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 24. Maj. 2012 15:42

^^jap, če maš android si lahk ta program naložiš. Men tud ni blo glih jasno, so me pa že naštimaval da si ga dam gor ker se lahk tud filtri izbirajo in kao lepše slike pridejo. Sam itak sama nikol nič ne slikam in objavljam tak da niti uporabljam ne tega ampak je baje kr praktičen - če je res nvm. Sprobaj, mogoče? :D
Yada, yada, yada...
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 24. Maj. 2012 16:27

Drugace je bil Instagram najprej samo za iPhone, pred kratkim je prisla ven verzija za Android. Drugace pa tud meni ni jasno zakaj ta obsedenost z njim. Mas dosti boljse aplikacije, recimo Pixlr-o-matic, kjer imas mnogo vec filtrov in opcij. Ampak Instagram je pac kao bolj fensi al neki. :)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 28. Maj. 2012 13:56

Jaz bi pa želela zbrisati prvi profil (brez slike in z 0 prijatelji) na FB, ki sem ga ustvarila že pred leti, a od tistega maila več nimam niti gesla niti nič, tako da bi ga rada dokončno zbrisala. Ker dostopa do njega več nimam, bi rada kontaktirala koga od tehnične ekipe, a ne vem, na kateri mail naj pišem, da želim dokončen izbris tistega profila. Ve kdo kako naj postopam v tej situaciji?
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 28. Maj. 2012 20:21

^^ pojdi z drugim profilom tja gor, pa prijavi, kot svoj star profil. Če pa nimaš še enega profila na fb pa ne vem. :?
Sama sem to naredila in je trajalo vsaj pol leta, da so to uredili, tako, da ne pričakuj hiter odziv.
Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 29. Maj. 2012 20:14

Zadnje čase opažam, da imajo nekateri prijatelji na chatu poleg imena in priimka zraven še ikono telefona. A to pomeni, da so na chatu prek telefona?
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 29. Maj. 2012 20:21

^^Kako stran, dve (nvm točno) nazaj preberi. Smo prejščnjič pisale ravno o tem. :)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 29. Maj. 2012 20:41

Aha. Torej, če je pri osebi zraven telefonček to pomeni, da ta oseba ni vpisana na chat, ampak, da je s telefon vpisana na FB (kar ne pomeni, da je na chatu). Če se s telefona odjaviš iz fb-ja pa tega telefončka ne prikazuje več ali kako?
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 29. Maj. 2012 22:16

^^Točno tako. :)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 23. Jun. 2012 13:59

CaliLove* napisal/-a:Drugace je bil Instagram najprej samo za iPhone, pred kratkim je prisla ven verzija za Android. Drugace pa tud meni ni jasno zakaj ta obsedenost z njim. Mas dosti boljse aplikacije, recimo Pixlr-o-matic, kjer imas mnogo vec filtrov in opcij. Ampak Instagram je pac kao bolj fensi al neki. :)

In pol je polno teh filtriranih slik po FB-ju in Twitterju, folk najbolj brezvezne posnetke filtrira in objavlja, ker se jim zdi kul. Nasplošno je vse neki olepšano, nobene naravne fotke ni več, folk še svojega psa ne da več na net, brez da bi obdelu fotko :roll:
Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 03. Jul. 2012 16:17

Kako se zamenja naslovna slika albuma? Včasih sem kliknila na albumu uredi pa potem izbrala- to naj bo fotografija albuma (nekaj takega), sedaj pa tega ni več...

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]