Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Eni imamo potrebo po tem, da ne vidi vsak, kaj smo komu komentirali, lajkali itd., drugi pa po tem, da je to vidno na njihovem profilu.
Kako se pa nastavi, da ne prikazuje tega, ker sem do zdaj mislila, da avtomatsko vsakemu kaže na javnem zidu levo zgoraj, kaj je kdo od prijateljev komu komentiral itd.?
Kako se pa nastavi, da ne prikazuje tega, ker sem do zdaj mislila, da avtomatsko vsakemu kaže na javnem zidu levo zgoraj, kaj je kdo od prijateljev komu komentiral itd.?
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
V tickerju ob strani se vedno avtomatkso kaze, samo na novi casovnici ne kaze tako kot je prej na starem profilu oz. lahko vidis samo pri sebi (dolocene stvari sicer se kaze na casovnici, ne pa vse, recimo kaj si komentiral ipd).
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Kje se spremeni, da te ljudje, ki niso prijatelji ne najdejo z iskanjem?
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Ti maš pa same probleme s tem fb
Mislim, da je to to kar ti iščeš... pojdi na: Nastavitve zasebnosti - Kako se povezati (uredi nastavitve) - Who can look up your facebook/timeline by name or contact info? - nastavi na Prijatelji.
Mislim, da je to to kar ti iščeš... pojdi na: Nastavitve zasebnosti - Kako se povezati (uredi nastavitve) - Who can look up your facebook/timeline by name or contact info? - nastavi na Prijatelji.
Yada, yada, yada...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hehekikyca napisal/-a:Ti maš pa same probleme s tem fb
Mogoče še tole, da te spletni iskalniki ne najdejo.
-
CalledAnja - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 1. 2012
Jst mam tut problem
Facebook zahteva (ko vtipkam svoj mail in geslo) da potrdim, da sem to res jaz. Napisano je, da sem na telefon dobila neko kodo, ampak jaz je ne dobim (čeprav je številka pravilna) in se ne morm nikakor upisat.
mogoče kdo ve kaj bi se dalo nardit? kako kontakterat akega administratorja?
hvala
Facebook zahteva (ko vtipkam svoj mail in geslo) da potrdim, da sem to res jaz. Napisano je, da sem na telefon dobila neko kodo, ampak jaz je ne dobim (čeprav je številka pravilna) in se ne morm nikakor upisat.
mogoče kdo ve kaj bi se dalo nardit? kako kontakterat akega administratorja?
hvala
-
00 mi spredaj kaže. Sam tut številke ne morem spremenit. (to mi je samo naštimalo jst ko sem jo čist na začetku ko mi je še vse delalo upisala pa sm normalno 040xxx xxx napisala)
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Sma-a nisi dobila, ker nimas pravilno vpisane stevilke. Ko pises stevilke v mednarodnem formatu, je najboljse napisati +386, ker vse drzave nimajo 00 za izhodno. ZDA recimo imajo 011. Pa vedno je treba odtstranit 0 pri 040. Se pravi pravilen format je +38640xxxxxx.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
Torej na noben način nemorem več v svoj facebook?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov