facebook

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 25. Nov. 2011 12:42

^^pri povezavi "dogodki"/events...od nekdaj. Potem pa še, ko je dan kakšnega RDja, zgoraj na desni (pod "home", ..).
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 30. Nov. 2011 0:59

Prosim, prosim nujno rabim pomoc.
Na FB me je ena oseba zacela neki nadlegovat, dodala me je ona, poznam jo sicer tudi osebno, ampak je nism hotela dodat, ker jo dobro poznam in najeda brez veze. Sprejela sem sicer jo, evo zdej pa tole. Zacela je objavlat na mojem zidu, jaz sem ji odgovorila, nato pa je oznacila moj komentar za neprimeren, kar sploh ni bil, poleg tega je bil komentar na mojem zidu in ne njenem. Odstranila sem vse njene komentarje, nastimala, da ne more pisat po mojem zidu. Vendar to ji ne da moznosti, da ne prijavlja, da nekaj ni neprimerno. Tudi ce jo odstranim iz prijateljev bo se vedno imela moznost prijavljat in lagat, ne? Kaj se zgodi, ce me veckrat prijavi, vendar po krivici? Kaj se zgodi, ce me blokira ali jaz njo? Ce blokiras zbrisejo profil al kako? Kaj narest, da se da upraviteljem FB-ja vedet, da nekdo laze? Te moznosti ni pri moznosti blokiraj/prijavi.
Hvala!
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 30. Nov. 2011 2:12

Ce se ne motim, moras za prijavo kliknit blokiraj/prijavi na profilu osebe, ki jo zelis prijavit. Ce jo blokiras ne bodo nic zbrisali, pac pa bos njej nevidna, za njo prakticno ne bos obstajala na FB, tako da ne bo videla niti tvojega imena (tudi ce imata kaksnega skupnega prijatelja recimo). Ce za njo ne obstajas, te tudi prijavit ne more. Tako da to je pomoje tvoja edina (in najbolj pametna) resitev.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 30. Nov. 2011 13:14

če jo odstraniš s seznama prijateljev in imaš profil zaseben, ne bo mogla niti videt kaj imaš ti na zidu, kaj šele označit to kot neprimerno.

najbolje da jo zbrišeš in še blokiraš, pa te tudi poiskat več ne bo mogla :)
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 30. Nov. 2011 13:51

Tako, blokiraj jo in se ti avtomatsko izbriše tud iz liste prijateljev. Tako za to osebo na FB ne boš obstajala ona pa za tebe ne. Če te pa resnično grozno nadleguje pa pošlji mail/jo prijavi glavnim, da te nadleguje. Mogoče jo bodo pol odstranili iz fb-ja. Sam to je pol že skoraj tvoja beseda proti njeni, glede na to da ta oseba tudi tebe prijavlja in si izmišljuje. Tak da najboljše, da jo blokiraš. Pa brez skrbi, če blokriaš osebo to NE pomeni, da se profil izbriše kot si to ti predvidevala ampak samo ena druge ne bosta videle.
Yada, yada, yada...
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 30. Nov. 2011 15:50

Joooj ful ful ful vam hvala. Bom tako tudi naredila. Hvalaaa!
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 30. Nov. 2011 16:40

Jaz sem imela enkrat tudi enega psihopata gor. Me je dodal in ker sva imela nekaj skupnih prijateljev, sem sprejela prošnjo, čeprav ga nisem poznala (včasih se mi zgodi da me doda kdo, ki me pozna navidez, jaz pa njega niti ne). Ko mi je prvič pisal, sem ga vprašala če se poznava in mi je odgovoril "Ne, lahko se pa spoznava." Dvakrat ali trikrat sem mu še odgovorila, ko mi je pisal, potem mi je pa začel pisat, da me ima rad in podobno :eek: Sem prišla zjutraj na FB in sem imela 20 novih sporočil od njega, sami ljubezenski verzi in še 10 drugih, da zakaj mu ne odpišem ... Nonstop mi je neke srčke pošiljal in mi pisal verze tudi na zid, enkrat mi je (na zidu!!) objavil velikanski iz znakcev napisan I LOVE YOU. Mislim, WTF, resno?! No, sej to je trajalo dva, mogoče tri dni (ker mi je pisal nonstop, vsake pol ure) - ker najprej nama je bilo s kolegom še zabavno, kako mi je nonstop te verze pošiljal, potem ko mi je objavil tisto na zid mi je pa dopizdilo in sem ga blokirala. Psiho en!
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 30. Nov. 2011 21:58

http://www.facebook.com/profile.php?=743264506

omg, kero forumašinjo sem jaz našo!!! hahahhahahaha
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 30. Nov. 2011 22:08

O bed :D
It was forever..but it didnt last long..
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 30. Nov. 2011 22:10

Ja pa daj no...poglej kak je šikana tale moja čunkica :D
NejaNaja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a NejaNaja » 01. Dec. 2011 17:39

A samo meni ne odpre (pravilno) linka? Ker me je vrglo na moj profil. Like wtf ... menda ne misliš mene Dioniz? Koga vidite drugi na sliki? :D Mogoče gre za moj lapsus ali pa je tista oseba že skinila profil, pa po novem preusmeri... Ne vem. :?
NejaNaja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a NejaNaja » 01. Dec. 2011 17:40

...
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 01. Dec. 2011 19:03

^^Don't panic!

Sam fora je ;) :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 02. Dec. 2011 7:36

A je še kdo opazil, da na chatu po novem kaže, če je kdo prisoten preko telefona? Je pa ta oznaka čisto po nepotrebnem zraven imena, ker si itak ne moreš pisat s to osebo, če čekira FB samo preko telefona. :?
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 02. Dec. 2011 7:50

^Chatat se da tudi preko telefona.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov