facebook

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tryanna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tryanna » 27. Sep. 2011 22:28

Že ima kdo vključen timeline? Pogledala sem si filmček kako naj bi po novem izgledali profili in sem čisto navdušena :) res super
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Sep. 2011 22:32

Po fbju se širi tudi tale idiotizem :

ZA RAZMISLEK...
Danes sem umrl. Navličal si se me in me odpeljal v zavetišče. Bilo je prepolno in dobil sem nesrečno številko. Sedaj sem v plastični vrečki na smetišču. Nek drug mladiček bo dobil skoraj nerabljen povodec, ki si ga pustil, ko si odšel. Moja ovratnica je bila umazana in premajhna, ampak gospa mi jo je vseeno vzela, preden me je poslala na Mavrično pot. Bi še bil doma, če ti ne bi zgrizel čevlja? Ne vem, zakaj sem ga, ampak bil je usnjen in ležal je na tleh... Samo igral sem se. Pozabil si na igračke za mladičke. Bi še bil doma, če bi bil navajen na čistočo? Ko si mi porinil smrček v iztrebek me je bilo sram, da sem sploh šel. Saj bi te knjige in trenerji naučili, kako me privaditi... Bi še bil doma, če ne bi imel bolh? Po dnevih na dvorišču se jih sam, brez preparatov proti bolham, nisem uspel znebiti. Bi še bil doma, če ne bi lajal? Vse, kar sem hotel z laježem povedati, je bilo, da me je strah, da sem osamljen... Da sem tukaj, da želim biti tvoj najboljši prijatelj ... Bi še bil doma, če bi te osrečeval? S tem, ko si me udarjal in mlatil po meni, me nisi naučil, kako te naj. Bi še bil doma, če bi si vzel čas zame in me naučil, kako naj se obnašam? Po prvem tednu se mi sploh nisi več posvečal, jaz sem pa tako čakal, kdaj me boš začel imeti rad. Danes sem umrl. Z ljubeznijo, tvoj mladiček... Posredujte naprej, ČAS JE DA USTAVIMO NASILJE NAD ŽIVALMI!!

Itak so zavetišča največji bav bav, ki uspavajo zdrave mladiče. Kao. Še bolj smešni pa so mi komentarji na tako pisanje, kot so: dobesedno zjokala sem se, kako ganljivo, prasci zavetiščniški itd.
Ne, res-takšne, ki lepijo temu podobne bedarije kar skrijem/odstranim iz liste...
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Tryanna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tryanna » 27. Sep. 2011 22:36

Če pustimo ob strani osebna mnenja o zavetiščih in odnosu družbe do živali ... besedilo je precej ganljivo napisano. Jaz sem se vživela med branjem, ne ravno do solz, ampak vseeno učinkovito napisano.

So se tudi že bolj nadležni statusi širili po fb.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Sep. 2011 22:40

Tiste, ki to dejansko počnejo s svojim psi, dvomim, da bo ganil oz pripeljal do spremembe en status na fbju.
Nekoliko bolj nadležen status je trenutno le ta, da bo fb postal plačljiv.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 03. Okt. 2011 19:05

Ustvarila sem nek promo profil, povabila veliko prijateljev, ki jih ne poznam in FB mi je onemogočil dodajanje novih... Pozna kdo rešitev?

Napiše mi pa tole (tudi po 4 dneh še ne pusti novega dodajanja):

Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 03. Okt. 2011 23:19

Za promo profile uporaba osebnih profilov ni dovoljena, zato ti je to napisalo. Spremeni si ga v page, ki ga folk potem lajka in ne dodaja med prijatelje.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 04. Okt. 2011 13:04

emanuela napisal/-a:Po fbju se širi tudi tale idiotizem :

:lol:
res idiotizem, ki sem ga zasledila pri nekih treh puncah. Večje pravljice za lahko noč pa res že dolgo ne!! Sem vsem trem (in jokavim komentarjem) skomentirala, da bo mogoče več koristi, če napišejo trr zavetišča in nakažejo nekaj €€, ne pa nek cmerav zmazek o ubogem psičku, ki ni ničemur namen.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 09. Okt. 2011 22:22

eno vprašanje;
kje lahko nastavim, da mi v profilu ne bo kazalo komu kaj komentiram ipd. :)
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 09. Okt. 2011 22:27

pejt na svojo stran in se z miško postavi na objavo ki ti kaže da si nekaj komentirala. na desni strani se ti prikaže križec. klikneš na njega in pol klikni še tisti k piše: hide all recent activity from my profile.. to bi moglo zadostovaT :)
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 10. Okt. 2011 10:36

to sem že poskušala predvčerajšnjim in je skrilo objave od prej, včerajšnje so se pa spet pokazale -.-
sem še enkrat to naredila potem in mi današnjih (še) ne kaže. zboljen facebook. :D

hvala! (:
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 13. Okt. 2011 18:35

Mam en problemcek. Kako se na FB zbrise zasebno sporocilo, ki je se neodprto (neprebrano), spam, mogoce celo virus, od nepoznane osebe?
Znam brisat samo ze prebrana sporocila. Kako pa neprebrano?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 13. Okt. 2011 19:07

Kako na FB od-lajkaš kakšno stran?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 13. Okt. 2011 19:12

^^s klikom na "unlike"? :P
Ko imaš odprto želeno stran, je ta opcija na levi strani.
Slika
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 13. Okt. 2011 19:16

Pa res :oops: Hvala!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
bonita*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a bonita* » 13. Okt. 2011 20:43

Emanuela v zavetišču Meli v Trebnjem žal uspavajo tudi zdrave mladičke ... Tako, da to ni nič kao :(
I was never really insane except upon occasions when my heart was touched.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov