Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Doutzen - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2011
Mam eno vprašanje. Če nekoga dodaš kot prijatelja, pa prošnjo čez par dni prekličeš (ni taprava oseba, ker gre za isto ime in priimek, prikazna slika je pa bla kar neka tretja brez te osebe gor ), on tega ne vidi, če ni nič preverjal prejšnje dni, ne? Ali se mu vseeno prikaže, da ga je ta in ta oseba dodala, nato pa skenslala prošnjo? No, saj se ne sekiram, ker je itak neznana oseba, ampak me vseeno zanima.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Jp, to je odvisno od tega, če ima v nastavitvah nastavljeno, da mu obvestila pošilja na mail. Če ne pa... blokiraj ga, pa mislim da se ne bo videlo niti na mailu nič razen ime in priimek. (to je bolj za šalo, ker si rekla, da je itak neznanec, tako da btk)
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
Leonessa - Debatorica
Mene pa zanima, če se da kako blokirati oz. onemogočiti, da ti kdorkoli od prijateljev na zid objavlja neke kvize z vprašanji "Bi hodila z osebo ____ (moje ime in priimek)", "Se ti zdi, da bi oseba _____ lahko naredila to pa to" ipd.? Tole mi gre kar precej na živce.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
Leonessa - Debatorica
Ja in kje točno to je? Sem iskala pod nastavitvami zasebnosti (aplikacije in spletne strani), pa nisem nikjer zasledila.
Mark Twain
Mark Twain
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^valda klik
@celjanar: ampak potem ji tudi ničesar drugega ne bi mogli več lepit na zid.
@Leonessa, kaj pa če ob kakšni objavi tele zadeve klikneš remove/odstrani in pogledaš, če se da samo tole...karkoližeje...odstraniti (kot npr. kašne igrce & podoben crap)? (sicer pa: account/uporab.račun -> privacy preferences/nastavitve zasebnosti -> custom settings/uredi nastavitve -> things other share/stvari, ki jih delijo ostali -> odkljukaj friends can post on my wall/prijatelji lahko objavljajo na mojem zidu)
@celjanar: ampak potem ji tudi ničesar drugega ne bi mogli več lepit na zid.
@Leonessa, kaj pa če ob kakšni objavi tele zadeve klikneš remove/odstrani in pogledaš, če se da samo tole...karkoližeje...odstraniti (kot npr. kašne igrce & podoben crap)? (sicer pa: account/uporab.račun -> privacy preferences/nastavitve zasebnosti -> custom settings/uredi nastavitve -> things other share/stvari, ki jih delijo ostali -> odkljukaj friends can post on my wall/prijatelji lahko objavljajo na mojem zidu)
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 15. Avg. 2011 16:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov