Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Lilah napisal/-a:jaz sem pa tudi zasledila pri eni osebi preden sem jo dodala, da se je izpisalo okence za tekst, kjer je pisalo v ang: napišite od kje poznate to osebo. tako da vem kaj misli, ne vem pa kako se to nastavi. vem pa, da je tako blo (oz. še je najbrž) tudi na myspace-u pred leti.
Ma ne vem, če se to sploh da na FB kje nastavit ker sem vse nastavitve zasebnosti in računa prečekirala pol sem pa še šla mal brskat v Središče za pomoč in tega nikjer nisem zasledila. Tak da jaz kr mislim, da je to čist naključno, da se tu pa tam pojavi.
"Lilah napisal/-a:mene pa zanima, kako si uredim pod zasebnost, da se za tiste, ki niso moji prijatelji, vidi samo moja prikazna slika, kvadratek dodaj prijatelja, pošlji mu sporočilo in dregni to osebo.
Tole se pa kolk vem tud ne da nastavljat. To se včasih pojavi, včasih ne. Pomembno je, da imaš ti slike in podatke skrite tak da ti itak ne more noben videt, če klikne gor na ikono. Sem tud pri sebi opazla, da se mi je en čas to pojavljalo pol je zginlo pa se spet pojavilo, zdaj pa spet nimam, kr nekaj
Yada, yada, yada...
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
"Lilah napisal/-a:mene pa zanima, kako si uredim pod zasebnost, da se za tiste, ki niso moji prijatelji, vidi samo moja prikazna slika, kvadratek dodaj prijatelja, pošlji mu sporočilo in dregni to osebo.
seveda se da. Greš pod nastavitve zasebnosti - prikaži nastavitve in tam si vse to naštimaš
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
ja kaj zaj, ene pravite da se da, druge da ne
softTouch, ne vem če si me zastopla. jaz mam že vse naštimano na privat, tak da tisti ko me nimajo med prijatli, vidijo samo prikazno sliko, nič drugega. mene pa zanima, kako odstranit še tekst, ko piše pod sliko: "podatki" in"slike", čeprav se gor ne da kliknit, a vseeno ne želim tega spodaj met, ker eni nimajo. pa ni tak, da se enim včasih pojavi, drugim pa ne. na en profil sem večkrat šla, in je vedno isto - nič ne piše pod sliko. pač meni se zdi to nepotrebno in bi rada mela čim manj tam. če pa praviš, da se da, kje točno se pol da med nastavitvami zasebnosti? sem že vse pregledala, pa ne najdem.
softTouch, ne vem če si me zastopla. jaz mam že vse naštimano na privat, tak da tisti ko me nimajo med prijatli, vidijo samo prikazno sliko, nič drugega. mene pa zanima, kako odstranit še tekst, ko piše pod sliko: "podatki" in"slike", čeprav se gor ne da kliknit, a vseeno ne želim tega spodaj met, ker eni nimajo. pa ni tak, da se enim včasih pojavi, drugim pa ne. na en profil sem večkrat šla, in je vedno isto - nič ne piše pod sliko. pač meni se zdi to nepotrebno in bi rada mela čim manj tam. če pa praviš, da se da, kje točno se pol da med nastavitvami zasebnosti? sem že vse pregledala, pa ne najdem.
-
Feminim - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2011
Danes sem malo posodobila nastavitve zasebnosti in sem opazila, da imam pri Prikazu objav na zidu prijateljev nastavljeno na "samo prijatelji". A to pomeni, da če prijatelju objavim nekaj na zid (kaj napišem ali objavim video), tega njegovi prijatelji ne bodo videli? V primeru, da vidijo - kdo od njegovih prijateljev to vidi? Vsi najini skupni prijatelji, tisti, ki jih jaz nimam dodanih, on pa jih ima, pa ne vidijo?
Malo sem zakomplicirala, ampak je ta nastavitev napisano precej dvoumno.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ni mi
Že toti prokleti fejsbukov vtičnik mi gre na k... se ga da kak izklopit?
google+ mobile app automatically uploads videos and photos when you take them.
just a privacy warning
deinstalled the app and considering abandoning g+ completely.
Že toti prokleti fejsbukov vtičnik mi gre na k... se ga da kak izklopit?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
kikyca - Cosmopsiho
Lilah še skos pravim, da mislim da se ne da ker sem pri sebi in tud pri svojih prijateljih v različnih obdobjih opazla, da včasih piše včasih pa ne... kakor kdaj.
Google +... ^^tole kar si napisala je, če ga maš na mobilniku in snemaš, da avtomatsko objavi? No jaz ga prek tel. nimam drgač bi mi verjetno že objavlo kake slike gor. Drgač pa tud men zaenkrat ni kaj preveč všeč, moti me tud to da od picasse avtomatsko kr album objavi (in to jaz čez tri dni ugotovim... ko so itak že vsi vidli, sam možno da sem sama kliknila ko sem ustvarila profil, da mi poveže s picasso, kaj pa vem ne spomnim se). Ta G+ bi še mogla mal naštudirat, nisem si niti vzela tolk časa še da bi ga celega obrnila in prečekirala ampak po mojem je tole še kao neka testna verzija in ga bojo valda še najmanj 5x spreminjali in dopolnjevali.
Google +... ^^tole kar si napisala je, če ga maš na mobilniku in snemaš, da avtomatsko objavi? No jaz ga prek tel. nimam drgač bi mi verjetno že objavlo kake slike gor. Drgač pa tud men zaenkrat ni kaj preveč všeč, moti me tud to da od picasse avtomatsko kr album objavi (in to jaz čez tri dni ugotovim... ko so itak že vsi vidli, sam možno da sem sama kliknila ko sem ustvarila profil, da mi poveže s picasso, kaj pa vem ne spomnim se). Ta G+ bi še mogla mal naštudirat, nisem si niti vzela tolk časa še da bi ga celega obrnila in prečekirala ampak po mojem je tole še kao neka testna verzija in ga bojo valda še najmanj 5x spreminjali in dopolnjevali.
Yada, yada, yada...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Zato pa jz zdej več ko en teden po invajtu še kar nisem niti povohala zadeve, čakam dan, ko si bom lahko več časa vzela in ga podrobno spoznala.kikyca napisal/-a:Ta G+ bi še mogla mal naštudirat, nisem si niti vzela tolk časa še da bi ga celega obrnila in prečekirala.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Lilah napisal/-a:jaz mam že vse naštimano na privat, tak da tisti ko me nimajo med prijatli, vidijo samo prikazno sliko, nič drugega. mene pa zanima, kako odstranit še tekst, ko piše pod sliko: "podatki" in"slike", čeprav se gor ne da kliknit, a vseeno ne želim tega spodaj met, ker eni nimajo.
Sorry ampak kompliciras Ce samo pise pod sliko in drugi ne morejo gor kliknit, potem ne vem, kaj je tezava. Pac pise tam. Nic takega, zaradi cesar bi se bilo treba obremenjevat.
Feminim napisal/-a:Danes sem malo posodobila nastavitve zasebnosti in sem opazila, da imam pri Prikazu objav na zidu prijateljev nastavljeno na "samo prijatelji". A to pomeni, da če prijatelju objavim nekaj na zid (kaj napišem ali objavim video), tega njegovi prijatelji ne bodo videli? V primeru, da vidijo - kdo od njegovih prijateljev to vidi? Vsi najini skupni prijatelji, tisti, ki jih jaz nimam dodanih, on pa jih ima, pa ne vidijo?
To je ze enkrat nekdo spraseval in jaz ne vem, kje vam to pise. Mislim, da je samo nerodno prevedeno v slovenscino. jaz uporabljam FB v anglescini in v anglescini pise: "Can see Wall posts by friends", se pravi samo prijatelji lahko vidijo objave, ki jih moji prijatelji objavijo na mojem zidu (in ne objave, ki jih jaz objavim na prijateljevem zidu).
Ce pa ni to to in se motim, potem pa ne vem, za kaj gre.
-
kikyca - Cosmopsiho
^^ja menda je res mal glupo v slovenščino prevedeno, jaz sem tud najprej mislila da je tak kot je Feminim napisala ampak ker mi še zmer ni blo čist logično sem šla pol pri sestri preverjat in ugotovila, da je v bistvu mišljeno kot si ti napisala.
Mislim, da se da... jaz sem enkrat uspela nekje to najt in nisem vedla v bistvu kaj je nakar sem šla na cosmo in druge strani in sem opazla, da nimam več tega Facebook vtičnika na desni strani. Sam ko se ne spomnim več kaj sem takrat naredila. Erm kaj je pa tole, če probaš in izključiš?: klik (upam, da sem dala pravi link) - Aplikacije, ki jih uporabljaš, Izključi all platform apps.
Al je to sam za aplikacije... jaz bi probala ampak sem sodelovala v eni nagradni igri in ne bi rada kaj prekinla zdaj.
positive vibration napisal/-a:Že toti prokleti fejsbukov vtičnik mi gre na k... se ga da kak izklopit?
Mislim, da se da... jaz sem enkrat uspela nekje to najt in nisem vedla v bistvu kaj je nakar sem šla na cosmo in druge strani in sem opazla, da nimam več tega Facebook vtičnika na desni strani. Sam ko se ne spomnim več kaj sem takrat naredila. Erm kaj je pa tole, če probaš in izključiš?: klik (upam, da sem dala pravi link) - Aplikacije, ki jih uporabljaš, Izključi all platform apps.
Al je to sam za aplikacije... jaz bi probala ampak sem sodelovala v eni nagradni igri in ne bi rada kaj prekinla zdaj.
Yada, yada, yada...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jp, to je to.kikyca napisal/-a:Erm kaj je pa tole, če probaš in izključiš?: klik (upam, da sem dala pravi link) - Aplikacije, ki jih uporabljaš, Izključi all platform appspositive vibration napisal/-a:Že toti prokleti fejsbukov vtičnik mi gre na k... se ga da kak izklopit?
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov