facebook

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 18. Jul. 2011 16:45

To ja, ampak še vedno tam kaže par oseb, ki so nedosegljive. Tud ne da se videt vseh dosegljivih (nič, da prevrtiš navzdol).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Jul. 2011 16:51

^^dejansko nedosegljive ali pač samo "idle"?
Ha, kaj prevrtiš dol? :D Pač kao tolk obsežen seznam, al kako? Ne vem, trenutno mam 10 ljudi "na klepetu", eni so z zelenimi ikoncami, eni s sivimi luncami (=idle). Če pa dam tisti sidebar, ja, mi jih pa še kr ene prikaže zraven.
Klikam pa jz načeloma tega ne, tko da ne vem točno o čem vi to.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 18. Jul. 2011 16:56

Ja, dejansko mi pokaže nedosegljive (se vidi razlika med idle lunco in sploh brez vsega :D)

Trenutno imam 18 dosegljivih, ko odprem jih je od teh 11 dosegljivih, 2 idle, 3 nedosegljivih. Ostale ne morem vidt (razen na levi strani po slikcah, ali če prov poiščem).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Jul. 2011 17:02

^^ja, nedosegljive pokaže na desnem seznamu. Katere "ostale" (ki jih ne morš vidt)?
Kaj pa dosegljive? Hočte rečt, da ste prepričani, da jih je več online kot vam jih prikazuje seznam (katerikolipačže)?

Čist sem že zgubljena, sploh ne vem v čem je problem ubistvu, jz sem mislila, da je problem pač da "ne zgleda" tist na desni. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 18. Jul. 2011 17:06

Ko pač preklopim na "stari" chat (tako kot včasih zgledal, da ni sidebar). Mi ko minimiram napiše Chat (20) (torej sklepam, da 20 dosegljivih). Ko odprem mi jih pokaže le 16, pa še od tega 3 nedosegljive :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Jul. 2011 17:21

Uglavnem, skrijte tisti "sidebar" pa bo svet lepši. :D

Ne razumem FBja zakaj nam sploh kaže (v klepetu!) folk, ki niti ni online - kaj naj z njimi? :D, če jih rabimo, jim pač pišemo ZS..
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 19. Jul. 2011 5:38

Purple, pri meni ni te opcije, da lahko skrijem sidebar, tudi ko kliknem na tisto kolo :nixweiss:

Fora tega, da kaze tudi nedosegljive na chatu je pa baje v tem, da naj bi kazalo prijatelje, s katerimi najvec komuniciras (ceprav meni kaze kr ene, s katerimi si nikoli ne pisem prek chata). Kao za hitrejse posiljanje sporocil (da ni treba it na njihov profil, ampak kr direktno iz chata posljes sporocilo, tudi ko niso online). Zdaj naj bi bilo mozno poslati chat sporocilo tudi ko je nekdo nedosegljiv in baje dobi sporocilo, ko naslednjic pride na chat, al tko nekak .

V glavnem, kr nekaj je tale nov chat. Tudi meni ne pokaze vseh, ki so dosegljivi. Ko pa grem na njihov profil, mi pa desno zgoraj pokaze gumbek chat, tako da vem, da so online (a v chatu jih ne pokaze). Brezveze.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 19. Jul. 2011 6:52

ampak če kliknem hide sidebar, potem se mi enostavno zapre chat in en vidim več kdo je online.
Prej sem imela vse prijatelje razdeljene po skupinah (npr šola, fax, domači kraj...) in na chatu združene tiste ki so online in tiste ki niso.
Zdaj pa imam na chatu ogromno nekih prijateljev, s katerimi se po chatu nikdar ne pogovarjam, tiste s katerimi se, jih pa ni. pa še vse je nepregledno. :mad: :evil:
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 20. Jul. 2011 11:16

Leonessa napisal/-a:Pred kratkim sem opazila, da se pri nekaterih ob kliku na `Dodaj prijatelja` izpiše okence, kjer vpišeš od kje se poznata. Brez tega niti ne more odposlati prošnje. Kje v nastavitvah zasebnosti se to uredi? Se mi zdi dokaj koristna funkcija, ker te včasih kdo doda in razmišljaš od kje se poznata (oz. če se sploh), pa se te prošnje kar hitro nabirajo. Bedno pa se mi zdi vsakega spraševat po zs od kje se poznamo, ker za nekatere itak vem, da se ne, razen če so me kje videli, ampak to zame še ni poznanstvo. :D

Refreshing the question... :D Sem preverila že vse možne opcije v nastavitvah zasebnosti, pa ne najdem tega kar iščem.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 20. Jul. 2011 12:25

^^Nimam pojma o čem govoriš ker tega še nikoli nisem zasledila. :D
Yada, yada, yada...
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 20. Jul. 2011 20:44

Ne vem, kaj tocno sprasujes, ampak kolikor vem, za to ni nobenih nastavitev. Pac kliknes v levem spodnjem kotu kjer pise Add personal message in se ti pokaze to okence. Ne vem, kaj ti zelis urejat med nastavitvami?
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 20. Jul. 2011 23:29

Glede novega chata:
WTF, zakaj jaz tega nimam? o.O Od kdaj je kao novi?
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 21. Jul. 2011 9:23

jaz sem pa tudi zasledila pri eni osebi preden sem jo dodala, da se je izpisalo okence za tekst, kjer je pisalo v ang: napišite od kje poznate to osebo. :) tako da vem kaj misli, ne vem pa kako se to nastavi. vem pa, da je tako blo (oz. še je najbrž) tudi na myspace-u pred leti.

mene pa zanima, kako si uredim pod zasebnost, da se za tiste, ki niso moji prijatelji, vidi samo moja prikazna slika, kvadratek dodaj prijatelja, pošlji mu sporočilo in dregni to osebo. če veste kaj mislim :D da pod prikazno sliko ne piše niti podatki in slike. :) imam pa že zdaj vse naštimano na privat, pa še vedno spodaj piše podatki in slika, čeprav ne prikaže dejanskih podatkov in slik, a piše še vedno tam :?

malo kompliciram, ampak bi rada, da piše čim manj za tiste, ki me ne poznajo :D
Uporabniški avatar
Feminim
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Feminim » 21. Jul. 2011 9:52

Kako ustvariti stran o knjigi na fb? Ne skupino, ampak stran, ki jo lahko lajkaš in ti jo shrani med knjige med osebnimi podatki.
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 21. Jul. 2011 10:40

^^ Pojdi na eno izmed strani (ni važno katero stran si lajkala) in spodaj na levi strani imaš potem možnosti: Ustvari stran; Naroči preko RSS, itd.

Upam, da je to to :)

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov