Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Pr men ze kake pol leta ni opcije da me noben ne more dodat, tko d morm met nastavleno na "prijatelji mojih prijateljev"
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
kva sm to pridna, ej.
lihkar sem zbrisala ene petsto gazilijonov albumov s fotkam, jih preuredila, jih združla (včasih si lohka dodal po 60 fotk, in sem zaradi enega potovanja imela 2 albuma) v enega + naredila sem čistko prijateljev oz. bolje rečeno znancev in sem število svojih prijateljev zmanjšala za 199 oseb.
I LOVE MYSELF.
lihkar sem zbrisala ene petsto gazilijonov albumov s fotkam, jih preuredila, jih združla (včasih si lohka dodal po 60 fotk, in sem zaradi enega potovanja imela 2 albuma) v enega + naredila sem čistko prijateljev oz. bolje rečeno znancev in sem število svojih prijateljev zmanjšala za 199 oseb.
I LOVE MYSELF.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Jaz pa nimam dodane niti ene osebe, s katero ne bi vsaj enkrat v življenju spregovorila, če že nismo v bolj tesnih stikih. Ko sem si pred cca dvema letoma ustvarila profil na FB, sem kdaj sprejela tudi koga, ki ga osebno nisem poznala, sva pa imela precej skupnih prijateljev.
Zdaj ne sprejemam več prošenj nikogar, ki ga osebno ne poznam, pa četudi imava 50 skupnih prijateljev. I don`t give a shit, pa če imava 100 skupnih prijateljev, ker je to FB in ima nekdo lahko večino folka med prijatelji dodane kar tako, ne da bi jih osebno poznal. Pa četudi bi nekdo poznal kar nekaj mojih prijateljev, to še ne pomeni, da želim spoznati tudi njega. Največkrat se itak konča pri tem, da sprejmeš nekoga med prijatelje, potem pa kljub njegovi pobudi za prijateljstvo ne da niti glasu od sebe. Zato, da bo imel vpogled v moje slike, ne rabim met enega "prijatelja" več na FB, ker nisem attention whore.
Tak folk se mi zdi res patetičen, ker mislijo, da poznajo vsakega, ki so ga videli nekje zunaj. Že tako ali tako razen datuma rojstva, interesov ter nekaj slik nimam nobenih uporabnih osebnih podatkov, z nekimi navideznimi prijatelji pa bi jih še manj želela delit. Kdor me osebno pozna, itak ve, kje živim ipd., če pa s kom po dolgem času vzpostavimo stik, pa za to obstaja chat ali zs.
Razen tega je FB zakon, ker se da marsikaj prikrojit po lastni meri in deliš z ljudmi samo tiste podatke, za katere sam želiš, da so jim vidni.
Zdaj ne sprejemam več prošenj nikogar, ki ga osebno ne poznam, pa četudi imava 50 skupnih prijateljev. I don`t give a shit, pa če imava 100 skupnih prijateljev, ker je to FB in ima nekdo lahko večino folka med prijatelji dodane kar tako, ne da bi jih osebno poznal. Pa četudi bi nekdo poznal kar nekaj mojih prijateljev, to še ne pomeni, da želim spoznati tudi njega. Največkrat se itak konča pri tem, da sprejmeš nekoga med prijatelje, potem pa kljub njegovi pobudi za prijateljstvo ne da niti glasu od sebe. Zato, da bo imel vpogled v moje slike, ne rabim met enega "prijatelja" več na FB, ker nisem attention whore.
Tak folk se mi zdi res patetičen, ker mislijo, da poznajo vsakega, ki so ga videli nekje zunaj. Že tako ali tako razen datuma rojstva, interesov ter nekaj slik nimam nobenih uporabnih osebnih podatkov, z nekimi navideznimi prijatelji pa bi jih še manj želela delit. Kdor me osebno pozna, itak ve, kje živim ipd., če pa s kom po dolgem času vzpostavimo stik, pa za to obstaja chat ali zs.
Razen tega je FB zakon, ker se da marsikaj prikrojit po lastni meri in deliš z ljudmi samo tiste podatke, za katere sam želiš, da so jim vidni.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Se da kako zbrisat zasebno sporočilo, ki sem ga poslala enemu prijatelju (prehitro) in bi ga rada zbrisala preden ga prebere, ter še eno napisala na novo, vse v enem? Ker sem tam malo nejasno napisala vem pa, da še ni prebral, ker ga do jutri ni doma in nima dostopa do fb-ka
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ne, razen če mu vdreš v profil in zbrišeš
Pač, kakšen problem je pa dopisati "P.S.: ..."?
Pač, kakšen problem je pa dopisati "P.S.: ..."?
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jaz se držim tega, da osebe ki je na cesti ne pozdravim, tudi če jo poznam na videz, ne dodam. Vsake toliko časa grem skozi seznam in odstanim koga, s katerim res nimam nobenih stikov. FB mam bolj za zabavo, čeprav je določen krog kolegic ki samo prek FB kar precej v stiku, pa drugače verjetno ne bi bile, ker sedaj živimo bolj vsaka zase (pač nekatere majo družine, druge so se odselile...)
Sem pa jaz tudi zadnjič kliknila na hide all friend acitivities, pa me zanima kje se to ponastavi nazaj
Sem pa jaz tudi zadnjič kliknila na hide all friend acitivities, pa me zanima kje se to ponastavi nazaj
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Pred kratkim sem opazila, da se pri nekaterih ob kliku na `Dodaj prijatelja` izpiše okence, kjer vpišeš od kje se poznata. Brez tega niti ne more odposlati prošnje. Kje v nastavitvah zasebnosti se to uredi? Se mi zdi dokaj koristna funkcija, ker te včasih kdo doda in razmišljaš od kje se poznata (oz. če se sploh), pa se te prošnje kar hitro nabirajo. Bedno pa se mi zdi vsakega spraševat po zs od kje se poznamo, ker za nekatere itak vem, da se ne, razen če so me kje videli, ampak to zame še ni poznanstvo.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
se da kako nazaj naštimati stari chat? Ta novi mi sploh ni všeč. Na vidno mesto mi postavi kar ene prijatelje, s katerimi se nikdar ne pogovarjam. Tiste, s katerimi se, moram pa sama iskati če so dosegljivi ali ne.
Don't worry, be happy!!
- saska89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2007
Imam eno vprašanje...
Označena sem na nekaj slikah pri osebi X. Vendar moja prijateljica teh slik ne vidi... (ta prijateljica, ki slik ne vidi, ni prijateljica na fb z osebo x)... Zakaj ne vidi teh slik pri meni?
Pri nastavitvah imam nastavljeno, da slike in videoposnetke, na katerih sem označena lahko vidijo tudi prijatelji...
Parkrat sem videla, da so nekateri prijatelji označeni pri nekaterih, ki tudi niso moji kolegi in je meni to sliko kazalo, vendar nisem imela dostopa do celega albuma. Tako bi tudi jaz rada, da mi kaže slike, na katerih me označijo drugi. Nekatere kaže, nekatere pa ne.
Označena sem na nekaj slikah pri osebi X. Vendar moja prijateljica teh slik ne vidi... (ta prijateljica, ki slik ne vidi, ni prijateljica na fb z osebo x)... Zakaj ne vidi teh slik pri meni?
Pri nastavitvah imam nastavljeno, da slike in videoposnetke, na katerih sem označena lahko vidijo tudi prijatelji...
Parkrat sem videla, da so nekateri prijatelji označeni pri nekaterih, ki tudi niso moji kolegi in je meni to sliko kazalo, vendar nisem imela dostopa do celega albuma. Tako bi tudi jaz rada, da mi kaže slike, na katerih me označijo drugi. Nekatere kaže, nekatere pa ne.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Tista, ki je objavila slike ima nastavljeno Friends only, če bi imela Friends of friends, pa bi lahko tvoji prijatelji komot videli.
Če ji pa tak želiš pokazat sliko, pa ji daj točen link do slike
Če ji pa tak želiš pokazat sliko, pa ji daj točen link do slike
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Glede chat-a - ja pa se da?
Klik na opcije/settings/karkoli pač je tisto kolo , izberi "hide sidebar", pa je. Če mislite pač tole, da so slikce prisotnih na levi zbrane..
Klik na opcije/settings/karkoli pač je tisto kolo , izberi "hide sidebar", pa je. Če mislite pač tole, da so slikce prisotnih na levi zbrane..
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov