Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^Hvala Sem že tud sama to včeraj pregledala. Sam mi je blo čudno, da sem videla, da recimo če nekdo ki ga nimam med prijatelji vidi tud ta vprašanja pri meni, no okey je pač vsem vidno... ampak, če sem pa šla kliknit na par drugih oseb oz. na njihove profile pa mi pri njih recimo sploh ni pokazalo teh vprašanj tak kot recimo pri meni. Zato mi ni blo jasno, sicer pa ni problema ker itak nisem še nič sodelovala sam me vseeno zanima kak funkcionira ta zadeva, hehe
Yada, yada, yada...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kaj sem naredila/naštimala v nastavitvah, da eni prijatelji na FB vidijo moj profil, kot da me nimajo dodano?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kikyca - Cosmopsiho
Hm nevem. V bistvu tvoji prijatelji vidijo samo tvojo sliko in ikono, da te lahko dodajo med prijatelje? A si ziher, da si si sama kaj v nastavitvah nastavla? Ker sem šla mal čez nastavitve pa nisem nič takega vidla, da bi si lahk sama kaj nastavla v tej smeri... men je to čudno, mogoče mal preglej še v središču za pomoč, če ne pa jim sama piši. Sorry ko ti res ne znam pomagat pa noben drug tud verjetno ker nihče nič ni napisal.
Yada, yada, yada...
-
*mala* - Cosmopsiho
Ne vidijo za dodat me, ampak Sporočilo in Dregni na tistem mestu
Levo piše le Podatki, Slike, Vprašanja, Prijatelji, nikjer Zidu
Spodaj pa Izobrazbo in naj stvari- Glasba, Filmi, Televizija.
Hvala vseeno
Levo piše le Podatki, Slike, Vprašanja, Prijatelji, nikjer Zidu
Spodaj pa Izobrazbo in naj stvari- Glasba, Filmi, Televizija.
Hvala vseeno
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kikyca - Cosmopsiho
Aja pol se ti v bistvu vse vidi razen tvojega zida? Če sem prav razumela... pol pa pojdi tam zgoraj v desnem kotu klikni na svoj profil pa ko boš na svojem profilu klikni v on kvadratek "O čem razmišljam?" pa ko se ti tista ključavnica pojavi pod tem klikni gor pa poglej, če maš naštimano Samo prijatelji. Mogoče maš tam nastavljeno Samo jaz al pa sam za določene ljudi in ti zaradi tega noben zida ne vidi.
Yada, yada, yada...
-
*mala* - Cosmopsiho
Imam vse Friends Only tud ko pogledam preview za določene osebe, mi normalno pokaže.
Mah, FB me ne mara
Mah, FB me ne mara
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
*mala*, če nisi že, dej probi za hec dat kakšno drugo opcijo (v "things I share"), shrani, pa potem spremeni nazaj na "friends only".
(tista fora "ugasni in še enkrat prižgi" )
(tista fora "ugasni in še enkrat prižgi" )
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Zanima me, kako si nekatere vsebine odstraniš iz zida (npr. da ti ne prikazuje prijateljev, ko jih sprejmeš, da ti ne prikaže lajkanih strani na wallu).
Sem videla že pri parih pa me zanima, če kdo ve kako se to naredi?
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
zadnjič sem odgovorila na sporočilo nekomu, pa ta oseba tega sploh ni dobila - mi je pokazala.
al pa en tip me je našel na fb kljub temu da imam naštimano, da me ne more noben najt, tud če mava skupne frende ne...
pol sva se spričkala, pa me je zbrisal, potem sem mu spet poslala prošnjo za prijateljstvo in je nekako tako blo, da je meni pisalo "friend request pending" in nisem mela vpogled v njegov profil, on pa je kot zgleda tako naredil, da je mel vpogled v mojega, hkrati pa ga nisem mela med frendi.
al pa en tip me je našel na fb kljub temu da imam naštimano, da me ne more noben najt, tud če mava skupne frende ne...
pol sva se spričkala, pa me je zbrisal, potem sem mu spet poslala prošnjo za prijateljstvo in je nekako tako blo, da je meni pisalo "friend request pending" in nisem mela vpogled v njegov profil, on pa je kot zgleda tako naredil, da je mel vpogled v mojega, hkrati pa ga nisem mela med frendi.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Marichuy90 napisal/-a:Zanima me, kako si nekatere vsebine odstraniš iz zida (npr. da ti ne prikazuje prijateljev, ko jih sprejmeš, da ti ne prikaže lajkanih strani na wallu).
Ko si na zidu, gres z misko desno od te objave in se ti bo pokazal krizec. Kliknes na njega in odstranis objavo.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Inštalirala sem si Face Smooch smejkote, vendar ko kliknem na polje, da bi komu kaj komentirala in na chatu sploh ne prikaže možnosti teh ikon, da bi jih uporabila. Na istem računalniku, a pod sestrinim računom pa normalno prikaže to opcijo. Ve kdo, kako jih vnesti v pogovor na chatu ali pri komentiranju? Zgoraj sicer imam toolbar s temi opcijami, a obstaja samo možnost, da ikono uporabim, če želim kaj napisati v svoje stanje.
Pa še to me zanima. Kako to, da za določene prijatelje napiše javno na zidu, da sta ta in ta oseba postala prijatelja, za nekatere pa samo na lastnem zidu oz. profilu? A je to odvisno od tega, kdo koga doda ali sprejme prošnjo?
Pa še to me zanima. Kako to, da za določene prijatelje napiše javno na zidu, da sta ta in ta oseba postala prijatelja, za nekatere pa samo na lastnem zidu oz. profilu? A je to odvisno od tega, kdo koga doda ali sprejme prošnjo?
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]