Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Mene pa neki zanima. Ok vem, da lahko recimo skrijes recimo mail pred samo eno doloceno osebo. A lahko na ta nacin samo pred eno osebo skrijes samo leto rojstva in ne celega datuma rojstva? In, ce je to mozno, kako, kje?
Pa a je mozno skrit recimo mail pred to osebo se preden te ta oseba potrdi (oziroma ti potrdis njo) za prijatelja? Al te mora najprej potrdit pa sele potem lahko skrijes?
Hvala!
Pa a je mozno skrit recimo mail pred to osebo se preden te ta oseba potrdi (oziroma ti potrdis njo) za prijatelja? Al te mora najprej potrdit pa sele potem lahko skrijes?
Hvala!
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Lahko. Greš pod:
- nastavitve zasebnosti
- uredi nastavitve
- pri datumu rojstva klikneš na samo prijatelji (oz. kakor imaš trenutno nastavljeno), nato pa klikneš na urejanje in tam na skrij pred osebami (in vtipkaš njihova imena)
Glede drugega vprašanja pa te ne razumem popolnoma.
- nastavitve zasebnosti
- uredi nastavitve
- pri datumu rojstva klikneš na samo prijatelji (oz. kakor imaš trenutno nastavljeno), nato pa klikneš na urejanje in tam na skrij pred osebami (in vtipkaš njihova imena)
Glede drugega vprašanja pa te ne razumem popolnoma.
- funny baby
- Komunikatorka
Ja, to vem, samo nikjer ne najdem, da bi lahko skrila SAMO leto rojstva, dan in mesec pa bi ostal viden.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Kot je napisala Leonessa.
Glede maila pa ne vem, kaj mislis. Ce mislis zasebno sporocilo, ga ne mores skriti oziroma zbrisati potem, ko si ga ze poslala.
Drugace pa na splosno ne mores urejati individualnih nastaviteh za osebe, ki se niso med tvojimi prijatelji. Za doloceno osebo lahko urejas nastavitve potem, ko se dodata.
Glede maila pa ne vem, kaj mislis. Ce mislis zasebno sporocilo, ga ne mores skriti oziroma zbrisati potem, ko si ga ze poslala.
Drugace pa na splosno ne mores urejati individualnih nastaviteh za osebe, ki se niso med tvojimi prijatelji. Za doloceno osebo lahko urejas nastavitve potem, ko se dodata.
- funny baby
- Komunikatorka
Ne ne, to sem mislila mail kot kontaktni podatek na FB, se pravi, ce lahko kontakne podatke itd. skrijes pred doloceno osebo preden jo dodas oziroma sprejmes? tako sem mislila no, pa saj si tudi to ze odgovorila Tnx
Hm, sam kje je potem point vsega tega, da lahko pred doloceno osebo skrijes dolocene podatke, ce jih lahko skrijes sele takrat, ko osebo ze imas med prijatelji. V takem primeru oseba ze lahko vse vidi. Cudno, cudno
Hm, sam kje je potem point vsega tega, da lahko pred doloceno osebo skrijes dolocene podatke, ce jih lahko skrijes sele takrat, ko osebo ze imas med prijatelji. V takem primeru oseba ze lahko vse vidi. Cudno, cudno
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
Aha, zdaj vem, kaj mislis. Nastavis tako, da te podatke lahko vidijo samo tvoji prijatelji (med nastavitvami zasebnosti cisto na dnu strani). Potem vse osebe, ki niso tvoji prijatelji tega ne morejo videti. Saj verjetno ne zelis, da tvoje osebne podatke vidi kdorkoli, ki ga ne poznas, ne?
- funny baby
- Komunikatorka
Ja to tud vem
Mene je najbolj zanimalo to, ce je mozno pred doloceno osebo skrit leto rojstva.
Da oseba se vedno vidi kdaj imam rojstni dan, ne vidi pa koliko sem stara
Mene je najbolj zanimalo to, ce je mozno pred doloceno osebo skrit leto rojstva.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
Da se nastimat, ampak potem ta oseba ne bo videla objave niti v News feed, niti na tvojem zidu. Kliknes na kljucavnico zraven Share gumbka in izberes zadnjo moznost. Samo na News feed se pa ne da skriti, ce si mela to v mislih.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Zakaj?funny baby napisal/-a:Mene je najbolj zanimalo to, ce je mozno pred doloceno osebo skrit leto rojstva.
..a si premlada za koga, al kaj?
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
funny baby napisal/-a:Mene je najbolj zanimalo to, ce je mozno pred doloceno osebo skrit leto rojstva.
Pa skrij letnico za vse, k da je vazn ...
Kok enih novih problemov povzroca tale fb deklicam
Live. Love. Surf.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Meni je že nasploh nelogično kakršno koli skrivanje določenih podatkov za samo določene osebe. Če imaš nekoga dodanega, ga menda nimaš zaradi večjega št. prijateljev, kot marsikdo prakticira, pač pa zato, ker se poznata in itak ve koliko si stara itd.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
CaliLove* napisal/-a:Da se nastimat, ampak potem ta oseba ne bo videla objave niti v News feed, niti na tvojem zidu. Kliknes na kljucavnico zraven Share gumbka in izberes zadnjo moznost. Samo na News feed se pa ne da skriti, ce si mela to v mislih.
sem mislila samo za news feed.
imam nekatere malo bolj starejše prijatelje, ki nikdar ni ne objavijo in se rahlo bedno počutim ko jaz (vsakih nekaj dni kaj objavim) kaj objavim in imajo potem vrjetno samo moje objave
Don't worry, be happy!!
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov