facebook

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

nikki™
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nikki™ » 16. Mar. 2011 9:38

=)
Zadnjič spremenil nikki™, dne 29. Sep. 2011 15:43, skupaj popravljeno 1 krat.
. Fall in Love with yourself - and Live happily ever after ;] .
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 16. Mar. 2011 10:16

Kako se na profilu zbriše prijatelje, ki so na levi strani profila? Tist seznam prijateljev, pa potem maš lahko napisane družinske člane, s kom si v zvezi... Vem da sem enkrat našla možnost, da se to odstrani, sedaj pa ne najdem.
Mogoče katera ve?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 16. Mar. 2011 10:48

Account - Privacy settings - Connecting on Facebook (view settings) - See your friend list: daj to na Customise in Only me. Mislim, da bi moglo funkcionirat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 16. Mar. 2011 15:09

nikki™ napisal/-a:mene pa zanima neki glede ZS.
če mi ga nekdo pošlje, a lahko pol vidi, kdaj sm ga prebrala (tko kot je to recimo na forumih možno)?

tnx

ne
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sarchika09 » 18. Mar. 2011 11:33

Mene pa zanima, če je sploh možno nastavit, da te prijatelji ne morejo označevat na slikah, ki jih dodajajo? Sem pregledala nastavitve zasebnosti, pa nisem našla te funkcije (ali pa sem jo spregledala)

Hvala :)
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 19. Mar. 2011 14:56

Jst sem eno osebo dodala med prijatelje in vse ok, napise da je prosnja poslana in caka na potrditev in zgoraj pri imenu friend request sent. Nato pa se enkrat pogledam na FB te osebe in je zopet gumb dodaj med prijatelje :?: Vem da me ta oseba ni zavrnila, ker je tudi 100% ni bilo tisti trenutek na FB-ju...
Ko pa sem se enkrat kliknila tist gumb dodaj med prijatelje je napisalo, da je prosnja ze poslana. No to se mi je zgodilo zdaj prvic. Se je se komu kaj takega zgodilo? A to steka FB? Ker mislim, da ta oseba me ni blokirala ali kaj takega.
Pa ali je ta oseba v takem primeru sploh dobila moj request?
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 19. Mar. 2011 16:45

Hm, se mi zdi da je nekdo že enkrat spraševal nekaj glede tega tu gor sam nisem čist ziher. Probaj sama preklicat prošnjo za prijateljstvo na svojem računu pa pol še enkrat klikni na osebo in pošlji prošnjo za prijateljstvo, mogoče bo šlo. Upam, da veš kaj mislim :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Doutzen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Doutzen » 19. Mar. 2011 17:20

funny baby napisal/-a:Jst sem eno osebo dodala med prijatelje in vse ok, napise da je prosnja poslana in caka na potrditev in zgoraj pri imenu friend request sent. Nato pa se enkrat pogledam na FB te osebe in je zopet gumb dodaj med prijatelje :?: Vem da me ta oseba ni zavrnila, ker je tudi 100% ni bilo tisti trenutek na FB-ju...
Ko pa sem se enkrat kliknila tist gumb dodaj med prijatelje je napisalo, da je prosnja ze poslana. No to se mi je zgodilo zdaj prvic. Se je se komu kaj takega zgodilo? A to steka FB? Ker mislim, da ta oseba me ni blokirala ali kaj takega.
Pa ali je ta oseba v takem primeru sploh dobila moj request?

Če si tako 100%, jo najbrž moraš dobro poznati, torej bi jo jaz na tvojem mestu vprašala, pa boš vedela, če gre za napako FB. Če je napaka pri tebi, naj ti pač ta oseba pošlje prošnjo. :wink:
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sagitt* » 20. Mar. 2011 23:06

Kaj zna kdo če se mogoče da narest da ti teh sporočil od Chatov ne shranjuje v sporočila? Ker mi gre to blazno na jetra da imam vsaki dan tolko tega dol za brisatl. Sigurno je nekje v Fb. nekakšna opcija da si to onemogočis. Vse sem že prečesala ampak ne najdem nič takega.. :?
Some things end, some things begin and some things never change ..
aLLiSSe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 3. 2006
Kraj: my world

Neprebrana objavaNapisal/-a aLLiSSe » 22. Mar. 2011 11:10

sarchika09 napisal/-a:Mene pa zanima, če je sploh možno nastavit, da te prijatelji ne morejo označevat na slikah, ki jih dodajajo? Sem pregledala nastavitve zasebnosti, pa nisem našla te funkcije (ali pa sem jo spregledala)

Hvala :)

Tud mene to zanima :)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 22. Mar. 2011 14:35

Lahko si nastaviš, da tiste slike na katerih te drugi označijo vidiš samo ti. Greš pa zgoraj uporabniški račun - nastavitve zasebnosti - uredi nastavitve - Fotografije in videi v katerih sem označen/a - uredi nastavitve - samo jaz. To je to. Noben ne bo videl, da si označena razen tebe pol se pa itak lahk odznačiš, če hočeš. :D Nevem pa če gre nastavit, da te nasploh ne morejo označevat, tega nisem nikol iskala če bi blo kje.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sarchika09 » 22. Mar. 2011 17:31

^^ to funkcijo sem jaz tudi našla ja :) Saj je kr učinkovita, ampak bi bilo lažje, da bi se dalo kje nastavit, da te sploh ne morejo označit al pa da je potreben kakšen "request" za označit sliko tako kot za prijateljstvo :D

(ker pri nekaterih pač ne zaleže, če rečeš, da ne želiš, da te označujejo na slikah :roll: )
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 25. Mar. 2011 6:46

v kakšnem smislu se uporablja FTW? :)
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 25. Mar. 2011 8:15

While there were nastier meanings in previous years, FTW today commonly stands for "For the Win". It is an expression of enthusiasm. "FTW" is the same as saying "this is the best" or "this item will make a big difference, I recommend using it". Examples would include: "anti-lock braking, ftw!", "spellchecker, ftw!", and "low-carb diets, ftw!"
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 10. Apr. 2011 13:43

Eno vprašanje...

Torej, na FB imam status nastavljen na single že ful časa, ker ga pač nisem že xy let spreminjala. Sedaj sem se odločila, da se mi zdi brezveze, da mi to piše v mojem profilu in bi rada spremenila, da tega podatka ne bi bilo spljoh (ne samska, ne v zvezi, nič). Ampak kolikor se spomnim (če se sploh prav spomnim), bo potem, ko bom to spremenila, na mojem zidu in pri obvestilih mojih prijatleljev pisalo, da "_patchouli_ ni več samska." In kolikor so spomnim, se bo našlo 25 ljudi, ki bo to lajkalo in ene 10 bedakov, ki jih vidim 5x na leto, ki bodo to komentirali v stilu "oooooo, kak lepo, ful sem vesela zate" Kje naj naštimam, da FB ne bo moje spremembe statusa obešal na veliki zvon (=nikjer ne bo objavljeno)?

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov