Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
seznam prijateljev--> ustvarite nov seznam. V ta seznam daš tiste za katere želiš biti nedosegljiva. Nato pa v chatu pri tisti skupini klikneš tako pol zeleno pol belo elipso. in postaneš nedosegljiva. Ta elipsa zdaj postane pol bele, pol sive barve. in če še enkrat klikneš nanjo, spet postaneš dosegljiva.
Don't worry, be happy!!
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
a ve kdo kako se ustvari stran za film? ne skupnost ali navadna stran, pač pa, da ko si želiš na profilu dodati ta film med priljubljene, da ti ga najde pod sklopom filmi? če veste kaj mislim... ker sem pred časom že probavala podobno za neko knjigo, ki na fb še ni dodana med strani, in mi je ni zaznalo med zadetki za knjigo, pač pa kot navadno stran oz. skupnost.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Zelo, zelo mi je smešno, ko vidim kakšno punco, ki se drugače oblači samo in izključno v casual oblačila, trenirke, adidase in brez pikice make up-a v najbolj odprtih in kratkih oblekicah ter petkah na profilni fotki.
The world is as you are.
- coco.chanel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2011
Imam eno vprašanje..in sicer..naredila sem stran na facebooku in me zanima zakaj je ne morem najti, ko vtipkam njeno ime na google?
Hvala za pomoč:)
Hvala za pomoč:)
-
Savannah - Komunikatorka
Savannah napisal/-a:a ve kdo kako se ustvari stran za film? ne skupnost ali navadna stran, pač pa, da ko si želiš na profilu dodati ta film med priljubljene, da ti ga najde pod sklopom filmi? če veste kaj mislim... ker sem pred časom že probavala podobno za neko knjigo, ki na fb še ni dodana med strani, in mi je ni zaznalo med zadetki za knjigo, pač pa kot navadno stran oz. skupnost.
osvežujem vpr ne ve noben kako se to naredi?
-
Doutzen - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2011
Greš pod nastavitve zasebnosti, nato pa zgoraj pod povezovanje na facebooku klikneš na prikaži nastavitve, tam pa pri zadnjem (kdo lahko vidi kaj ti je všeč, tvoje dejavnosti in druge povezave) označiš samo prijatelji oz. če želiš te stvari videti samo ti, nastaviš na jaz.
-
Savannah - Komunikatorka
kaj je beden ta fb, ker skos nekaj spreminjajo... ajde, novi profil mi je po vsem tem času zdaj čist kul, ampak da je zdaj še chat na novo, da se vsak pogovor shranjuje pod zasebna sporočila, tudi če odstraniš okence spodaj... kar nekaj! in potem imam toliko tega za brisat, ker mi ni met vsega za shranjeno se da to kako naštimat, da ne shrani pod zs?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
^^resno?? shrani pa potem normalno med zasebne? Kok trčeno. A pol bom mela za vsak chat zs? Kaj bo pol miljon teh zs-jev?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Doutzen - Komunikatorka
Tudi meni to shranjuje, a očitno še ne vsem, ker mi pri določenih sogovornikih na chatu (kasneje prestavljeno med zasebna sporočila) piše, da ta oseba še ni začela uporabljati novih zasebnih sporočil. Ne vem pa, zakaj mi je avtomatsko preklopilo...
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ta novi sistem je pa res čist super. Chat je ostal isti in ti nič ne kaže pod ZS-ji, edino shranjuje se ti med zasebna sporočila, kakor se ti tud zasebna potem shranjujejo tu. v bistvu je meni ful super sistem, ker maš od vsakega uporabnika vse na enem mestu. Pa še maile lahko dobivaš pa se ti shranjujejo med zasebna. Čist dobra zadeva.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Doutzen - Komunikatorka
Ja saj to sem napisala, da se shranjuje med zs vsak pogovor sproti. Meni je pa to kar nekaj. Zs in chat morata bit pri meni ločena, da je ustvarjen nek red. Če so že šli spet nekaj spreminjat, bi lahko samo omogočili funkcijo shranjevanje chat pogovorov (zgodovina) in bi si vsak nastavil po želji. Zdaj pa, če kak dan chatam s 5 osebami, mam vse vrinjeno med zs, kar mi res ni všeč.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov