Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
to ja, ampak jaz govorim o seznamu, ki ga lahko narediš v okencu za klepet. tam si lahko narediš seznam prijateljev in potem maš zraven vsakega prijatelja gumb, ki ga lahko daš na off (ali on). no jaz sem dodala tam nekoga in ga dala na off, pač da bi se lahko pogovarjala z vsemi, samo z njim ne. pa ni delovalo
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
aja, da daš celi seznam na off? Jaz ko to naredim mi se tisti seznam pač zapre in oseb not ne vidim, če so online al ne... Če pa one mene vidijo pa bi mogo stestirat.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
ma ne, če si na celotnem seznamu on, samo tistega ki ga nočeš met na klepetu da daš na off
ma saj ni važno, you can run but you can't hide . je blo že koristno da sva poklepetala...
ma saj ni važno, you can run but you can't hide . je blo že koristno da sva poklepetala...
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
ne moreš sam posamezne osebe dat na off, samo cel seznam lahko zapreš. potem te oni ne vidijo, ti pa njih tudi ne. razen če ga maš še na kakšnem odprtem seznamu. potem je tam tut online in je tko kukr da ne bi nč nardila (za tisto osebo)
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kaj je narobe s facebookom? Od 1ga februarja naprej mi na zidu ne kaže nič kar sem objavila, čeprav drugi to vidijo, notificationov mi tudi ne kaže več - le včasih mi kak nov da, ki pa potem ugotovim, da je star že 2 dni pa mi ga ni objavilo. Komentarev mi tudi ne kaže več...
A se še komu to dogaja, al je slučajno mami (ki ima moj mail in geslo, da se igra igrice na fb-ju) kej preveč klikala?
A se še komu to dogaja, al je slučajno mami (ki ima moj mail in geslo, da se igra igrice na fb-ju) kej preveč klikala?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
tammy meni ne dela problemov. Verjetno maš ti nekaj zjebano. Probaj pisat Mateju Špeharu. Jaz vedno njemu pišem, če kaj ne vem.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
Tammy_De napisal/-a:Kaj je narobe s facebookom? Od 1ga februarja naprej mi na zidu ne kaže nič kar sem objavila, čeprav drugi to vidijo, notificationov mi tudi ne kaže več - le včasih mi kak nov da, ki pa potem ugotovim, da je star že 2 dni pa mi ga ni objavilo. Komentarev mi tudi ne kaže več...
Meni se isto dogaja. Sam sem prepričana, da bo tak kot se je pojavilo, tudi izginilo
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
tor napisal/-a:Meni pa ni jasno zakaj hočete imeti nekatere FB priajtelje na off, ja zakaj jih pa potem sploh imate za priajtelje ?
Jaz jih imam nekaj takih (bolj malo jih je), ki sem jih sprejela samo zato, ker se poznamo preko skupnih prijateljev ali se družinsko poznamo in jih pač ne morem skenslat. Se pa zgodi, da me potem kdaj kdo od teh klikne, ko se mi res ni za menit z njimi in seveda ne morem kar izginit s chata. Za take bi bilo fajn imet črno listo, da ne bi vedeli, da si dosegljiv na chatu. Ampak kot kaže ta funkcija (še) ne obstaja.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
saj si lahko naštimaš, da si za določene na chatu nedosegljiv.
Take ljudi daš v posebno skupino in za to skupino se daš kot nedosegljivega. Oni te ne morjeo kliknit (tudi ti njih ne, dokler si nedosegljiv) ostali, ki pa niso v tej skupini, te vidijo normalno.
Drugače pa imam tudi jaz zadnje čase probleme s facebookom, ker mi sploh ne kaže, da mi je kdo kaj komentiral...
Take ljudi daš v posebno skupino in za to skupino se daš kot nedosegljivega. Oni te ne morjeo kliknit (tudi ti njih ne, dokler si nedosegljiv) ostali, ki pa niso v tej skupini, te vidijo normalno.
Drugače pa imam tudi jaz zadnje čase probleme s facebookom, ker mi sploh ne kaže, da mi je kdo kaj komentiral...
Don't worry, be happy!!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Zgoraj je bilo govora o tem, da se kao ne da... No, kakorkoli že, kje pa se to naštima? Tam ko se klikne na chat okence, da mi prikaže seznam prijateljev in potem tam zgoraj v Seznami prijateljev napišem imena, za katera bi rada bla nedosegljiva? Sem probala, pa ne gre...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov