Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
*mala* napisal/-a:Damn
curiosity killed the cat
js sm se tudi zaštrikala s klikom....i want to seeee!
ampak saj se vseh FB sprememb prej ali slej navadimo.
lahko bi namesto vseh interface olepšav zrihtali chat in notifications.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
dajte no. Saj pa si lahko nasdtaviš kolko hočeš, da je na tvojem profilu. Doben te ne sili vsega izpolnit. Men je čist všeč tak, kot so zdaj naredli., Malo bo še trajalo, da se bomo navadli ampak smo se že na vse navadli pa se bomo tud na to.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
^^ Nope, tole ne pomaga. Najprej ti pokaže tastar profil, ob drugem, tretjem kliku si pa spet na tanovem.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
mene tut zanima, če bodo enkrat vsi profili novi. ker men je tastar kar všeč in ga ne menjam prostovoljno.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Itak da bodo enkrat vsi profili novi, zdaj je še pač tako, da ga nekateri še želijo obdržati, ampak slej ko prej jim bo profil sam "preklopil" na novega. Jaz neke bistvene spremembe sploh ne vidim, ker so prej bile enake možnosti glede tega, kar boš napisal o sebi. Edino razliko vidim v tem, da mam zdaj tam, kjer je spisek mojih prijateljev, eno veeelko gužvo, ki je bila prej bolj pregledna (tistih 6 prijateljev je prikazalo naenkrat, zdaj pa cela vrsta). Pa tiste manjše slikice, objavljene že na vrhu v profilu (iz albumov) se mi zdijo čisto nepotrebne, ker samo natrpajo profilno stran. Ampak OK, se bo tudi na to treba navadit.
Mene pa zanima, če se da ob objavi komada kako zbrisat tisti del besedila, ki se vedno pojavi zraven videa iz youtube-a in je cel roman spisan tam zraven, in ko sem objavila komad, to izgleda precej neestetsko na profilu. Obstaja kakšna možnost urejanja?
Mene pa zanima, če se da ob objavi komada kako zbrisat tisti del besedila, ki se vedno pojavi zraven videa iz youtube-a in je cel roman spisan tam zraven, in ko sem objavila komad, to izgleda precej neestetsko na profilu. Obstaja kakšna možnost urejanja?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^itak.
Če greš z miško čez tisti tekst (preden objaviš zadevo), se obarva rumeno - ta del lahko zbrišeš ali pa napišeš kej svojega.
Če greš z miško čez tisti tekst (preden objaviš zadevo), se obarva rumeno - ta del lahko zbrišeš ali pa napišeš kej svojega.
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Meni je tastar profil 100x boljši.
Pri novem zgine tudi zavihek povezave in prijatelji ne vidijo katere povezave si objavil prej.
Poleg tega pa ni prikazanih albumov, ne videov... tako, da moraš za video posnetke konkretno iskati, prej je bilo vse lepo pregledno.... Pa tiste slike, ki so na vrhu zida bi lahko bili albumi, ne pa slike na katerih si označen, jao!
Pri novem zgine tudi zavihek povezave in prijatelji ne vidijo katere povezave si objavil prej.
Poleg tega pa ni prikazanih albumov, ne videov... tako, da moraš za video posnetke konkretno iskati, prej je bilo vse lepo pregledno.... Pa tiste slike, ki so na vrhu zida bi lahko bili albumi, ne pa slike na katerih si označen, jao!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jz mam pa še zmeraj starega, ker nism nč klikala nikjer, ko sm vidla kok so grozni profili zdj
It was forever..but it didnt last long..
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ja, ampak vsak ki ma novega, vidi tvojega tud kot novega.
jaz sem se že navado nanj.
jaz sem se že navado nanj.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Aja? V čem je pa fora tegale?Dioniz napisal/-a:ja, ampak vsak ki ma novega, vidi tvojega tud kot novega.
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
purple_rain napisal/-a:Aja? V čem je pa fora tegale?Dioniz napisal/-a:ja, ampak vsak ki ma novega, vidi tvojega tud kot novega.
Ja to je res. Sem vprašala par prijateljev, ki imajo nov profil in so rekli, da imam jaz tudi novega. Medtem, ko tisti, ki imajo star profil, vidijo mojega kot starega (ker imam starega). KR NEKI!
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov