Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1595 prispevkov
• Stran 107 od 107
•
Prejšnja
1 ... 103, 104, 105, 106, 107
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
meni je fb zablokiral ustvarjanje albumov. Baje da sem objavljala neprimerne vsebine. (prisežem da nisem ).
V bistvu imam na sumu, da je kriv virus, ker sem res dobila na stran dve sliki kao v albumu, ampak sem zbrisala v roku desetih minut... A kdo ve kako dolgo ta ban traja in kaj lahko narediš?
V bistvu imam na sumu, da je kriv virus, ker sem res dobila na stran dve sliki kao v albumu, ampak sem zbrisala v roku desetih minut... A kdo ve kako dolgo ta ban traja in kaj lahko narediš?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Verjetno je kdo prijavil 'virusni' post in imas zdaj zacasno prepoved objavljanja.. Kot vem, ti ponavadi napise, koliko casa imas 'prepoved'.. nisem pa sigurna, nisem se imela situacije
tisto s sporocili pa se je samo od sebe popravilo cez nekaj dni, hvala
tisto s sporocili pa se je samo od sebe popravilo cez nekaj dni, hvala
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Zivjo
Mene pa zanima prosim kako je mogoce da ima neprijatelja videnega da je dosegljiv na fb? Poanta je v tem da je oseba odstranjena od fb prijatljev. V zacetku ni bil viden kar naenkrat pa se je pojavil med pogovorom oz.oznacen je da je aktiven(una zelene pika) . Z nobene strani ni pristnjen follow. Kako je to mogoce?
Mene pa zanima prosim kako je mogoce da ima neprijatelja videnega da je dosegljiv na fb? Poanta je v tem da je oseba odstranjena od fb prijatljev. V zacetku ni bil viden kar naenkrat pa se je pojavil med pogovorom oz.oznacen je da je aktiven(una zelene pika) . Z nobene strani ni pristnjen follow. Kako je to mogoce?
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
- Westi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2015
Živjo,
poglej pod nastavitve (spodaj je koregec, ko odpreš klepetno okence) - tam lahko izklopiš klepet (da nisi dosegljiva), ali pa izklopi/blokiraš prav določeno osebo, ali več oseb,... Ne vem, zakaj se ti prikaže ta oseba, če je nimaš med prijatelji,.. ampak tudi tako lahko probaš.. Lp.
poglej pod nastavitve (spodaj je koregec, ko odpreš klepetno okence) - tam lahko izklopiš klepet (da nisi dosegljiva), ali pa izklopi/blokiraš prav določeno osebo, ali več oseb,... Ne vem, zakaj se ti prikaže ta oseba, če je nimaš med prijatelji,.. ampak tudi tako lahko probaš.. Lp.
Prvi neprebran prispevek • 1595 prispevkov
• Stran 107 od 107
•
Prejšnja
1 ... 103, 104, 105, 106, 107
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov