facebook

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Okt. 2010 23:27

^^pa še "z druge strani" vprašanje: zakaj bi dodajal kar ene ljudi, k jih niti ne poznaš? - vsaj tko je vidt iz tega, kar si zdej napisal ("počakam, da vidim kdo to sploh je").
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 21. Okt. 2010 21:00

Nimam facebooka, ne mislim imet.Ne vidim smisla: s prijatelji in kolegi se družim v živo, virtualnih frendov ne rabim.Če nekoga nisem videl 10 let, ga nisem z razlogom; pa kaj če je sošolec iz OŠ.Če bi bila neka frenda, bi bila v stikih drugače.

Meni se zdi, da je ta facebook medvedja usluga že itak siromašnemu socialnemu lajfu Slovencev.Ok, razumem folk, ki živi v vukojebini, pa hoče malo spoznat koga, ne razumem pa, kaj na facebooku dela folk iz mest.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 22. Okt. 2010 15:05

meni se zdi pa facebook prav fajn.
Z nekaterimi bivšimi sošolci se sicer nikdar ne uspemo dobit se pa večkrat slišimo o facebooku. Pa malo vidiš kako jim gre v življenju.
Predvsem mi je pa fajn, ker imam zelo veliko prijateljev iz tujine. Z njimi se večkrat pogovarjam ali pa dobpisujem prek privatnega sporočila.
Po mojem mnenju je facebook prav fajn če ga znaš primerno uporabljat. :razz:

Mam pa zadnje čase eno težavo, ki mi gre zelo na živce :)
Nič ne vidim slik. in ko naprimer kliknem profil od nekoga mi sploh ne kaže prikazane slike. Kako bi se dal to nazaj na normano naštimat?? :)
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 23. Okt. 2010 8:00

Summer055 napisal/-a:
Mam pa zadnje čase eno težavo, ki mi gre zelo na živce :)
Nič ne vidim slik. in ko naprimer kliknem profil od nekoga mi sploh ne kaže prikazane slike. Kako bi se dal to nazaj na normano naštimat?? :)

našla rešitev, če ima slučajno kdo enak problem :)

greš pod orodja - možnosti in imaš tam obkljukano drugo okence (samodejno nalagaj slike)
Klikneš na izjeme in ti tam piše facebook nekaj in zraven prepovedano. klikneš odstrani in takoj dela :D
Don't worry, be happy!!
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 24. Okt. 2010 20:30

bom kar tule vprašala.. malo čudno vprašanje mam, amapk vseeno. mail in geslo od mlajše sestre mam, ker ma tudi ona moje in si pač take stvari poveva. tega ne bi zlorabljala, ampak je prišlo do tega, da zapravlja denar (ne svoj!) za tipa, ki že dela (!) dve leti, a pravi, da mu težko znese, mami pa o tem nič ne ve, ker misli, da denar, ki ji ga da, zapravi za članstvo v plesnem tečaju ipd.. zadnjič je celo ukradla okoli 50 eur mami iz denarnice, kar mi je sama povedala in rekla da bo kao vrnla ko bo mela :roll: glede na to, da vem za to stvar, sem vpletena in si dovolim slednje. namreč mami bi rada dala dokaz, da mala zapravlja njen težko prigaran denar, vendar mam geslo samo od njenega maila, kjer ni nič konkretnega najti o tem, od fb pa nimam. mail za fb ma tak kot ta, ampak če bi spremenila geslo, bi to seveda pogruntala. kakšen predlog? dejansko so šle stvari predaleč :roll: oz. mala si preveč dovoli, tip pa jo bo lahko kaj hitro popihal.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Okt. 2010 20:36

What? Ne vem kaj ima to veze z računalništvom, ampak preprosto POVEJ mami. Če ti mama kaj zaupa, ti bo verjela. Ne vem kakšne dokaze misliš najti na mailu in FB, ker dvomim da obstajajo :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 24. Okt. 2010 20:41

glede gesla ima vezo :) al pa pod pomoč za računalniške nevedneže, ampak sem pač sprve tu napisala. saj ji mislim, ampak mi bo težko verjela, ker bo mislila, da lažem, saj mama misli, da mala da za tečaje in žure ta denar :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Okt. 2010 20:58

Mislim da ti tukaj pa nihče ne more pomagat :) Niso to tako preproste stvari, da bi kar vlamljali v druge FB račune :wink:
To da ji krade nima veze s tem kam daje denar.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 24. Okt. 2010 21:04

Jz bi pa vseeno zamenjala FB geslo (šla bi pod "pozabljeno geslo"; sam pol bi mogla še na mejlu zamenjat) in s tem "izsiljevala" tamalo, da naj mami pove vse po pravici in da ji šele takrat povem novega. :lach:
(ja, govorim v afektu, sem tud jz mal na "bojni nogi" z mojo tamlajšo..)
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 24. Okt. 2010 21:23

:D no, mogoče bi to res bla dobra taktika. saj bi se pomenla z njo, ampak je v takih občutljivih letih, ko misli, da daje denar v bistvu bodočemu možu... pač, saj jo razumem, ker smo več al manj vsi šli skozi to, ampak da bi dajala keš nekomu, mi pa na kraj pameti ne pride. :? ok se pardoniram, to spada že nekam med čustva :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 25. Okt. 2010 13:50

meni se pa ta način s spremembo gesla zdi res podel. osebno bi osebi, ki bi si to dovolila resnično zamerila. tamali povej naj neha ali pa boš obvestila mamo. tudi če ti mama ne verjame, ji lahko rečeš naj preveri pri plesnem tečaju koliko v resnici stane, če sploh hodi tja. v vsakem primeru pa bo mami postala bolj pozorna na početje tamale. druga opcija pa je tudi, da kontaktiraš tipa, ki verjetno tamalo samo izkorišča. mislim haloo, v službi je, pa mu mora punca brez dohodkov finančno pomagat????
Vsak raj ima svojo kačo.
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a vrtavka » 31. Okt. 2010 22:14

Facebook. Men se zdi super stvar, kar se tiče fotk in linkov, ki jih lahko limaš po zidu. Zanimivih, seveda, ne kakšnega sranja. Pa tudi kakšno sporočilce lahko polepša dan.

S fotkami je pa tko, včasih je blo treba cdje za vse pečt, da so slike do vseh prišle, zdej je pa en čisto enostaven način, pa še komentira se jih lahko, kar je najbolj fajn. :)
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 03. Nov. 2010 16:20

hmm ... jst si pa nastavim, da sem z določeno osebo v zvezi in mi napiše čakam potrditev, meni se na profilu pokaže da sem v zvezi (ampak ne s kom) ... do tu vse lepo in prav ... ampak on sploh ni dobil nobene prošnje za potrditev da je v zvezi z mano .. sem poskusla parkrat .. in tudi obratno (da je on meni poslal prošnjo), pa nič ... :gruebel:
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a vrtavka » 03. Nov. 2010 18:33

Libido. napisal/-a:hmm ... jst si pa nastavim, da sem z določeno osebo v zvezi in mi napiše čakam potrditev, meni se na profilu pokaže da sem v zvezi (ampak ne s kom) ... do tu vse lepo in prav ... ampak on sploh ni dobil nobene prošnje za potrditev da je v zvezi z mano .. sem poskusla parkrat .. in tudi obratno (da je on meni poslal prošnjo), pa nič ... :gruebel:

jah...facebook noce, da sta par. :p
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 03. Nov. 2010 21:44

vrtavka napisal/-a:Facebook. Men se zdi super stvar, kar se tiče fotk in linkov, ki jih lahko limaš po zidu. Zanimivih, seveda, ne kakšnega sranja. Pa tudi kakšno sporočilce lahko polepša dan.

S fotkami je pa tko, včasih je blo treba cdje za vse pečt, da so slike do vseh prišle, zdej je pa en čisto enostaven način, pa še komentira se jih lahko, kar je najbolj fajn. :)

najboljš pa je, ko daš prošnjo za delo pa te delodajalec najprej prečekira na fejsbuku...pa če hočeš zaposleni malo zatežiti, greš samo na fejsbuk in ugotoviš, da je med delovnim časom gor.... :D :D :D :P

fejsbuk je eno tako razgoličenje človeka, da to ni res...pametni tisti, ki nimajo svojega profila! me included...:P

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov