Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
Se kateri sanja po kolikšnemu času na chatu se zelen krogec spremeni v lunco?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ 10 minut
http://www.facebook.com/help/?page=824
http://www.facebook.com/help/?page=824
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
*Mustang* napisal/-a:Ali se sploh da zbrisati dokončno vse stare objavi, ki jih lahko sproti brišeš?
Meni so se spet pojavile objavile za eno leto nazaj....
Bom kr znorela...
Kaj je Twitter kaj boljši?
Se da, ja. Men je sicer vmes (ko sem bila nekje na polovici brisanja) že napisalo, da je vse zbrisano in da nimam nobenih objav, tko da je zgledal kot da nimam nič, čeprav bi mogle določene objave še bit na zidu. Pol čez kak teden so se mi pa pojavile te nezbrisane. Ko sem zbrisala še te in prišla do dneva, ko sem se prijavila, je pa ostal zid prazen in se niso več prikazovale nobene stare zadeve.
Twitterja pa ne uporabljam, ker se mi zdi, da mam že tko preveč strani, na katerih za brezveze tratim čas
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
Summer055 napisal/-a:mene zanima, zakaj na mojem facebook profilu (na mojem računalniku) ne vidim na profilu neke druge osebe kaj je komentiral, mu je všeč...
npr: vidim ko objavi nov "dogodek" (komentar), če kdo drug komentira to... ne napiše pa mi npr. seba X je komentiral stanje osebe Y, osebi X je všeč slika osebe Z....
Upam da razumete
Ko pa pridm na kak drug računalnik pa mi to večinoma kaže. Zna kdo pomagat
Js mam čist isti problem! In sem že misla, da je pač z mano kaj narobe (al pa z mojim računalnikom). Ko grem na domačega se pa vse normalno vidi (ko sem na prenosnem pa ne)-mogoče ma to kej veze? Pa brata sem spraševala (ko se mal bolj z računalniki ukvarja), pa me je vedno gledal ko tele v nova vrata
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Tamala_mrha napisal/-a:Jaz sem opazila, da sama sebi vidim na zidu katero stanje sem komentirala ali če mi je všeč čigavo stanje/slika, medtem ko prijateljica kadar gre gledat moj profil (beri zid) tega ne vidi. Pa nič ne brišem (razen ko tega se preveč nabere).
Če tvoja prijateljica ne vidi na tvojem zidu določenih objav, kjer piše da si x osebi komentirala stanje oz. sliko, pol ma verjetno tale x oseba nastavljeno tako zasebnost da drugi razen njegovih prijateljev (torej ti) ne morejo videt njihovih stanj, slik itd., zato posledično ti vidiš na svojem zidu, da si tej osebi x komentirala sliko al stanje, ker te ma dodatno med prijatli med tem ko tvoja prijateljica ne more videt... vsaj tak sem jaz pri sebi opazla. Edino, če mata s to svojo prijateljico obe x osebo med prijatelji pa ona kljub temu na tvojem zidu ne vidi, da si tej osebi komentirala pol nevem v čem je finta. Upam, da si razumela kar sem napisala. Možno, da sem mal zakomplicirano razložla
Yada, yada, yada...
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
sarchika09 napisal/-a:Summer055 napisal/-a:mene zanima, zakaj na mojem facebook profilu (na mojem računalniku) ne vidim na profilu neke druge osebe kaj je komentiral, mu je všeč...
npr: vidim ko objavi nov "dogodek" (komentar), če kdo drug komentira to... ne napiše pa mi npr. seba X je komentiral stanje osebe Y, osebi X je všeč slika osebe Z....
Upam da razumete
Ko pa pridm na kak drug računalnik pa mi to večinoma kaže. Zna kdo pomagat
Js mam čist isti problem! In sem že misla, da je pač z mano kaj narobe (al pa z mojim računalnikom). Ko grem na domačega se pa vse normalno vidi (ko sem na prenosnem pa ne)-mogoče ma to kej veze? Pa brata sem spraševala (ko se mal bolj z računalniki ukvarja), pa me je vedno gledal ko tele v nova vrata
pri meni tut moj brat ni vedel. Mogoče mava pri kakšnih piškotkih tko naštiman??
mi gre to zelo na živce
Don't worry, be happy!!
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
^^ ej nevem, ker niti nimam pojma kaj bi še šla prekliklat po Mozilli al pa na računalniku, da bi se mi to zrihtal in je tud ful moteče. Pa tud kar se spomnem, nisem nič pri piškotkih spreminjala, ker men se je to naenkrat pojavlo (čudno v glavnem). Čeprav, mal sem se že navadla.
Sam veš kaj je pri meni čudno-vsake tulk časa se mi pa pojavi spet to, da vidim kaj je kdo komentiral itd...pa to mogoče za par minut, potem ko ga npr. osvežim stran, se pa spet nič ne vidi
Sam veš kaj je pri meni čudno-vsake tulk časa se mi pa pojavi spet to, da vidim kaj je kdo komentiral itd...pa to mogoče za par minut, potem ko ga npr. osvežim stran, se pa spet nič ne vidi
-
purple_rain - Cosmopsiho
Men tud piše za moje "aktivnosti", mam pa drugo situacijo - jz ne morm "lajkat" (bad, kera beseda) aktivnosti drugih (npr, temupatemu je všeč topato)..sej se je včasih dal, ane? Ker če zdej pod kakšno aktivnostjo kliknem "like", še mene prijavo v skupino al karkol že je.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Še jaz in moje FB vprašanje
Če recimo kliknem "like" (lajkam ) ali kometniram kako aktivnost, sliko..., mi vedno po mailu pošlje obvestilo, da je potem še oseba XY komentirala stanje/sliko... In to mi gre na živce, saj se včasih razvije dolga debata med ljudmi, ki jih v bistvu sploh nimam med stiki (jih ima pa oseba, katere aktivnost sem sama komentirala) in me ne zanimajo. Tako imam potem 50 mailov
Kje se nastavi, da me ne obvešča za vsako pi*darijo (se opravičujem za izraz), ki se premakne na FB, na mail?
Če recimo kliknem "like" (lajkam ) ali kometniram kako aktivnost, sliko..., mi vedno po mailu pošlje obvestilo, da je potem še oseba XY komentirala stanje/sliko... In to mi gre na živce, saj se včasih razvije dolga debata med ljudmi, ki jih v bistvu sploh nimam med stiki (jih ima pa oseba, katere aktivnost sem sama komentirala) in me ne zanimajo. Tako imam potem 50 mailov
Kje se nastavi, da me ne obvešča za vsako pi*darijo (se opravičujem za izraz), ki se premakne na FB, na mail?
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^ http://www.facebook.com/editaccount.php?notifications
Izberi o čem želiš, da te FB obvešča.
Izberi o čem želiš, da te FB obvešča.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Hvala. Kvaliteta mojega življenja se je izboljšala