Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Kaj je pa spet drugače? Moj zgleda isti. A lahko daš kšen printscreen?
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
pa se opravičujem za te črne krace (spreglej jih), ampak cenzura more bit, da me ne bo kdo lovil pol da izdajam njegove podatke okoli
ja .. meni je krneki no .. zdej če ti kdo piše na zid al karkoli, se ti tisti rdeč oblaček ne pokaže več spodaj zraven klepeta, ampak zgoraj zraven iskanja (tam kjer je tista ikonca v obliki sveta) ...
Let's swim to the moon .....
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
ma ja ... sej pravim, zdej bom spet rabla en cajt da se navadim na to novo podobo .. in potem bojo spet kej spremenili
ampak, a res mate še vse staro podobo? ker zdej sem vprašala še par kolegic in imajo še vse po starem, samo jst imam spremenjeno
ampak, a res mate še vse staro podobo? ker zdej sem vprašala še par kolegic in imajo še vse po starem, samo jst imam spremenjeno
Let's swim to the moon .....
-
purple_rain - Cosmopsiho
Nja, sem bla tolk pametna včeri, zdej pa mam - novo podobo.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Jaz ga tudi še nimam. Prejšnjo rundo sem bila pa med prvimi, ki so imeli spremenjeno.
Postavlja pa se mi drugo vprašanje: Zadnje par dni očitno ne znam več prilimat linka iz Youtube. Ne naredi mi taprav thumbnail, ampak mi da kr eno sliko in prilima link. Se pravi, da se videa ne da gledati direkt iz FB. Kaj delam narobe oz. kakšen je postopek?
Postavlja pa se mi drugo vprašanje: Zadnje par dni očitno ne znam več prilimat linka iz Youtube. Ne naredi mi taprav thumbnail, ampak mi da kr eno sliko in prilima link. Se pravi, da se videa ne da gledati direkt iz FB. Kaj delam narobe oz. kakšen je postopek?
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^Par postov gor je Libido. dala slikco kako zdej zgleda..
Mal so spet premaknil zadeve - zdej maš online prijatelje na levi strani, chat je še vedno desno spodaj, obvestila so levo zgorej, sporočila tud levo mal nižje..reklame so pa še kar tam kjer so ble.
Mal so spet premaknil zadeve - zdej maš online prijatelje na levi strani, chat je še vedno desno spodaj, obvestila so levo zgorej, sporočila tud levo mal nižje..reklame so pa še kar tam kjer so ble.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Hm, meni ni več nič jasno pri tem fb... Pred dnevi, ko sem bila pri frendu, sem videla, da ima že nov izgled, jaz mam pa še kar starega (upam, da tako tudi ostane). Cel čas nekaj spreminjajo, namesto da bi izpopolnili zadeve, ki štekajo. Bedno mi je tudi, da še par minut po tistem, ko se odjaviš, pri drugem na chatu kaže da si prisoten. Wtf? Me pa zanima (mogoče za koga glupo vprašanje, a še nisem poštekala) kaj je fora dregljajev? Nekateri mi konstantno to pošiljajo.
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
purple_rain napisal/-a:^^Par postov gor je Libido. dala slikco kako zdej zgleda..
Ja, sem videla gor ja. Ne vem v čem je smisel.
Meni tudi nekaj šteka, če tam pritisnem "v živo" mi kar neke stare objave kaže izpred 2 dni...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov