Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^a, tega pa sploh vedla nisem.
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
A tele aplikacije na fb (Who has seen my profile, Who 'likes' your post the most...) dejansko pokazejo prave rezultate? Ker jst sm ene trikrat zaporedoma pogledala in je cist drugace pokazalo.
In a res vsakic, ko pogledas poslje avtomatsko vsem tvojim prijateljem? Ker jst sem dala don't alow public, al nekaj takega.
Pa se eno bv vprasanje, a so res te aplikacije polne virusov?
In a res vsakic, ko pogledas poslje avtomatsko vsem tvojim prijateljem? Ker jst sem dala don't alow public, al nekaj takega.
Pa se eno bv vprasanje, a so res te aplikacije polne virusov?
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Večja verjetnost je, da so aplikacije polne virusov kot da teli testi dejansko pokažejo prave rezultate. Men je to krneki, sploh nikoli nisem padla na to foro in tega ne odpiram. Itak me ne zanima kdo gleda moj profil in kolikokrat na dan, te ki mam med prijatelji itak lahko in se mi to ne zdi nič takega.
- funny baby
- Komunikatorka
*Gaja* napisal/-a:Večja verjetnost je, da so aplikacije polne virusov kot da teli testi dejansko pokažejo prave rezultate. Men je to krneki, sploh nikoli nisem padla na to foro in tega ne odpiram. Itak me ne zanima kdo gleda moj profil in kolikokrat na dan, te ki mam med prijatelji itak lahko in se mi to ne zdi nič takega.
Sam potem je to kar neki, zakaj pol sploh so te aplikacije? Pa te aplikacije v smislu "kdo gleda tvoj profil" so se mi zdi kar tri, ce ne se vec. V cem je potem smisel teh aplikacij, ce vsaj dejanskih rezultatov ne pokaze?
Do zdaj so mi bile itak te aplikacije kar neki, ampak zdaj me je pa neki zanimal pa sem pogledala
Pa v cem je fora teh mest al kaj je to? Pac to kdo je 1., 2., itd.? A je to v smislu kdo veckrat pogleda tvoj profil al kdo je pred kratkim gledal tvoj profil?
Pac zanima me ce kdo ve kaj vec o tem?
Se mi je zdelo, da je fb boljsi kot netlog oziroma, da ni vse tako "otrocje". Brez teh aplikacij je pa vse skupaj samo kot kaksen forum/klepetalnica.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^Zakaj obstajajo "419 prevare"? Zakaj obstaja "phishing"?
Nekdo ima a.) preveč časa, b.) slabe namere, c.) zihr še kaj, ampak mi je za zdaj samo to dvoje padlo na misel.
Nekdo ima a.) preveč časa, b.) slabe namere, c.) zihr še kaj, ampak mi je za zdaj samo to dvoje padlo na misel.
-
LEEL00 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2010
funny baby napisal/-a:Sam potem je to kar neki, zakaj pol sploh so te aplikacije? Pa te aplikacije v smislu "kdo gleda tvoj profil" so se mi zdi kar tri, ce ne se vec. V cem je potem smisel teh aplikacij, ce vsaj dejanskih rezultatov ne pokaze?
Do zdaj so mi bile itak te aplikacije kar neki, ampak zdaj me je pa neki zanimal pa sem pogledala
Pa v cem je fora teh mest al kaj je to? Pac to kdo je 1., 2., itd.? A je to v smislu kdo veckrat pogleda tvoj profil al kdo je pred kratkim gledal tvoj profil?
Pac zanima me ce kdo ve kaj vec o tem?
Se mi je zdelo, da je fb boljsi kot netlog oziroma, da ni vse tako "otrocje". Brez teh aplikacij je pa vse skupaj samo kot kaksen forum/klepetalnica.
Zaradi kesa. Tisti ki imajo popularne aplikacije imajo na njih reklame in sluzijo ogromno. In folk zanima kdo gleda njihov profil zato je ta aplikacija popularna, ceprav nima smisla.
Morda tudi "phising". Samo mislim, da ce bi nekdo zelel podatke od tocno dolocene osebe, bi se verjetno njej posvetil ne pa delal bazo za vse ljudi. (se posebej na facebooki ne, ker st kartice met gor, ali podbne info ima i guess malo ljudi)
Je pa tudi folk ki razuskuje s pomocjo socialnih omrezij. In potrebujejo te podatke, samo oni jih dobijo lazje. Oz. verjetno legalno.
- funny baby
- Komunikatorka
Mal trapast je tole. Recimo pogledas kdo je gledu tvoj profil pa vprasas doloceno osebo, ce je res gledala pol pa ta oseba rece, da ze pol leta ni na fb-ju. To sem dala zdaj primer ampak, ce je to res kar neki bi tako res lahko bilo.
Saj ne, da bi jst hotela gledat kdo gleda moj profil, ampak, ce to ze obstaja bi bilo lahko vsaj dejansko tako, da vidis res kdo gleda tvoj profil. Ne vem no, sem mislila, da je fb na mal visji ravni kot netlog, pa zgleda, da glede tega ravno obratno
Saj ne, da bi jst hotela gledat kdo gleda moj profil, ampak, ce to ze obstaja bi bilo lahko vsaj dejansko tako, da vidis res kdo gleda tvoj profil. Ne vem no, sem mislila, da je fb na mal visji ravni kot netlog, pa zgleda, da glede tega ravno obratno
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^fora je tudi v tem, da niso vse aplikacije FB-jeve, ampak jih ustvarjajo uporabniki, zato se svašta najde med njimi.
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Mene pa zanima, če mogoče obstaja na Facebooku funkcija, ki bi preprečila, da bi ostali videli, da sem 'online'?
Meni gre to izredno na živce, da me vsakič nekdo vklika in želi neki pogovor, in to ravno takrat, ko se meni ne ljubi pogovarjat. Zato me zanima morebitna funkcija, ki bi preprečila prikazovanje kdaj sem na facebooku.
Jaz sem že gledala pod Nastavitvami, ampak ničesar ne najdem
Meni gre to izredno na živce, da me vsakič nekdo vklika in želi neki pogovor, in to ravno takrat, ko se meni ne ljubi pogovarjat. Zato me zanima morebitna funkcija, ki bi preprečila prikazovanje kdaj sem na facebooku.
Jaz sem že gledala pod Nastavitvami, ampak ničesar ne najdem
-
purple_rain - Cosmopsiho
-
Rominna - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 2. 2010
I need help. Kako naj si ustvarim določeno skupino ljudi (ki jih imam med friends zgolj zaradi ene igrice ) da ne bojo videli mojih privat slikc? Naredim skupino in kaj potem? ...
EDIT: Sem ustvarila skupino z imenom XYS in nastavila tkole; Only friends, potem pa tam spodaj ko piše Except these people, vtipkala ime skupine XYS in dala Save. To je to, ne? Upam, da je zdej uštiman.
EDIT: Sem ustvarila skupino z imenom XYS in nastavila tkole; Only friends, potem pa tam spodaj ko piše Except these people, vtipkala ime skupine XYS in dala Save. To je to, ne? Upam, da je zdej uštiman.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^To bi nekak moral bit to, ja.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov