Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
^^Klikni na aplikacije v spodnejm levem kotu in imaš tam potem uredi aplikacije, to klikni in se ti odpre nekaj, kjer so vse te aplikacije. Pri vsaki imaš tudi križec, to klikneš, še enkrat potrdiš, da res hočeš zbrisat aplikacijo in potem mislim, da aplikacije res nimaš več.
Jaz teh aplikacij z virusi nisem uporabljala, so jih pa moji kolegi in kjer sem bila označena, sem dala odstrani oznako.
Jaz teh aplikacij z virusi nisem uporabljala, so jih pa moji kolegi in kjer sem bila označena, sem dala odstrani oznako.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz sem, ja, iz firbca, šla kliknt na ta FanCheck (al All My Friends? ne vem, eno od teh) in v tistem obvestilu, preden dovoliš whatever, je pisalo, če dovolim, da se aplikacija poveže z mojimi slikami, zidom, nevemčimvse - in sem bla samo WTF, itak da ne.. ni mi jasno, a ljudje ne berejo takih obvestil?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Očitno ne, ker je večini važno samo to, da rešijo 100 kvizov na dan, razpošljejo vsak drek, ki ga dobijo v inbox, taggajo vsako božjo sliko na to foro, da je na koncu več tega balasta kot njihovih lastnih slik.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
men pa facebook sploh ne dela zadnje case lahko gledam profile, ne morm pa nic kliknat, skor nc se ne odpre tistih okenc pa sporocil pa to. pa recimo da ma nekdo pod statusom 10 komentarjev, napisana sta zadnja dva, pa pise: Prikaži vseh 10 komentarjev no in ko to kliknem se nc ne zgodi
v IE pa dela, sam explorer je za en k*** in ga ne uporabljam.
se kak podoben problem in kako se to resi?
v IE pa dela, sam explorer je za en k*** in ga ne uporabljam.
se kak podoben problem in kako se to resi?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Pa si ti zihr? Jz jih ne vidm..TechMan napisal/-a:sporočila /.../ jih maš zbrana pod prejeto.
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Ne vem če se te pogovori sploh shranjujejo.
A grejo še kateri na živce osebe, ki menjajo status (mislim "What's on your mind?") vsake 5 minut in zgleda nekako takole:
x oseba: Zdej sm se zbudila.
... čez 5 minut ...
x oseba: Zdej grem jest zajtrk piiuuwiuuu.
... čez 5 minut ...
x oseba: Zdej grem z lubijm bubijem hanijem banijem v šopiiing k ga mam najraj na svetuu wiiiii...
... čez 5 minut ...
x oseba: Zdej čakavaa na blagajni pred Sportino waaa...
... čez 5 minut ...
x oseba: Greee pančkat nočkaa****
Oh well you get the point. Resno se sprašujem, če imajo te osebe sploh kaj življenja. Really, get a life.
A grejo še kateri na živce osebe, ki menjajo status (mislim "What's on your mind?") vsake 5 minut in zgleda nekako takole:
x oseba: Zdej sm se zbudila.
... čez 5 minut ...
x oseba: Zdej grem jest zajtrk piiuuwiuuu.
... čez 5 minut ...
x oseba: Zdej grem z lubijm bubijem hanijem banijem v šopiiing k ga mam najraj na svetuu wiiiii...
... čez 5 minut ...
x oseba: Zdej čakavaa na blagajni pred Sportino waaa...
... čez 5 minut ...
x oseba: Greee pančkat nočkaa****
Oh well you get the point. Resno se sprašujem, če imajo te osebe sploh kaj življenja. Really, get a life.
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov