Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Ja na vrhu kliknes PRIJATELJI, pa pol ob strani VSI KONTAKTI (al nekaj tazga) .. In ti pise koga si dodala in se ni sprejel
Tadrugo pa nebi vedla ce se da, dvomim.
Tadrugo pa nebi vedla ce se da, dvomim.
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Ja pr men jih kaze tam k sm napisala, ko kliknes prijatelji, mas na levi strani prvo opcijo ALL CONNECTIONS. In mas po abecedi razvrscene vse stike: une k so tvoji prjatli, in pa uni k se niso pa si jih dodala - pise ti da se ni sprejel prosnje (vsi so na isti listi).
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Mene pa zanima, če 'mobilno postanje' deluje pri vseh mobilnikih ??
Mislim tisto, da samo napišeš status / pogledaš profil itd. z mobilnika.. Ker sem že večkrat probala priti noter z mobilnikom, pa mi tipke sploh ne primejo, ko hočem vpisati geslo za FB ... Zdej pa ne vem, a je problem v telefonu (imam Samsung Soul b) al sem samo jaz tko štorasta, da nekaj narobe delam
Mislim tisto, da samo napišeš status / pogledaš profil itd. z mobilnika.. Ker sem že večkrat probala priti noter z mobilnikom, pa mi tipke sploh ne primejo, ko hočem vpisati geslo za FB ... Zdej pa ne vem, a je problem v telefonu (imam Samsung Soul b) al sem samo jaz tko štorasta, da nekaj narobe delam
- Suzieq
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2009
cukr8 napisal/-a:Mene pa zanima, če 'mobilno postanje' deluje pri vseh mobilnikih ??
Mislim tisto, da samo napišeš status / pogledaš profil itd. z mobilnika..
Jz mam isti telefon in mi dela. Probi še enkrat. Pejt na stran http://m.facebook.com/ in potem tam vpišeš u ime in geslo, ki ti ju ni potrebno vedno znova vpisovat. Potem boš pa vidla en post kjer ti piše da si lahko potegneš dol aplikacijo, ki ti jo vrže kr direktno med aplikacije tko kot maš recimo za gmail. Slik pa ne moreš nalagat direktno, to pa rabš met eno posebno povezavo al kaj...sploh ne vem...če kdo ve kako je s slikami naj prosim pove.
Sicer pa bodite previdni pri temu kaj vse objavljate... ker včasih kr pozabimo koga vse smo dodal med prjatle in mogoče nočemo da kdo vidi tisti naš post...pa ga vseeno. Poglej recimo tole friky mamico.
Včerajšnji dan je zgodovina, jutrišnji je skrivnost, današnji je darilo:)
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Suzieq napisal/-a:cukr8 napisal/-a:Mene pa zanima, če 'mobilno postanje' deluje pri vseh mobilnikih ??
Mislim tisto, da samo napišeš status / pogledaš profil itd. z mobilnika..
Jz mam isti telefon in mi dela. Probi še enkrat. Pejt na stran http://m.facebook.com/ in potem tam vpišeš u ime in geslo, ki ti ju ni potrebno vedno znova vpisovat. Potem boš pa vidla en post kjer ti piše da si lahko potegneš dol aplikacijo, ki ti jo vrže kr direktno med aplikacije tko kot maš recimo za gmail.
Aha, hvala, saj to vem oz. poskušam, ampak je problem v tem, da gesla sploh ne morem vpisat - pridem do tistega okvirčka za FB geslo in ga izberem, ko pa hočem pisat, pa tipkam v prazno .. Delujejo tipke za gor/dol/levo/desno & enter, znaki pa ne...
A ti si še kaj nastavljala telefon / dokupila kakšno opremo al si lahko začela uporabljat brskalnik že direktno po nakupu ?
- Suzieq
- Sramežljivka
Aja to je pa potem čudno. Jz sm mela tak problem ko sm hotla it na FB stran narejeno za windowse, ko pa sm šla na to mobilno varianto mi je pa normalno vse delal. Nč nism kupovala al pa kej posebnga nastavljala. Sori ne bi vedla kaj bi lahko bilo narobe.... poklič na mobitelov center če ti bojo tm znal pomagat.
Pa še nekaj za nasmejat....neizkušenost pri uporabi FB
Pa še nekaj za nasmejat....neizkušenost pri uporabi FB
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Haha, ne morš no. Upam, da je fora, drugače se mi ženšče smili.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
To je potegavščina. Se je izkazalo da je nekdo vdrl v njen račun in to napisal.
- Suzieq
- Sramežljivka
Tearjerker napisal/-a:To je potegavščina. Se je izkazalo da je nekdo vdrl v njen račun in to napisal.
A res al kaj...al je nekdo vedu njeno geslo al pa je bil res pravi hecker. Gadno za to punco. Prej k nism vedla da ji je nekdo vdrl v njen račun se mi je zdelo bl smešno.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Aplikaciji All my friends in Fan check sta mende virusa. Pazite se in dvakrat poglejte komu dovoljujete dostop do vaših podatkov
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz tega itak ne prakticiram, ker se mi zdi brezveze. In pol majo eni eno stran samo tega sranja med slikami (taggani v Fan check-ih ipd. šit).
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
ma pomojem ni lih virus (facebook šteka zradi drugih stvari), je pa nadležno .. in to zelo .. potem imam obstrani pod 'vroče' samo to all my friends in fan check photos osebe te pa te al pa oseba ta pa ta je bla not označena .. grr
Let's swim to the moon .....
- Suzieq
- Sramežljivka
Če ima kdo podobne probleme je vzrok napisan spodaj. Če v kolikor tega obvestila še niste dobili na FB ga preberite v nasprotnem primeri ga prezrite.
OPOZORILO ZA VSE: aplikacije kot so FAN CHECK!!!! in ALL MY FRIENDS izbriši ker so v resnici virus!!!!!!...virus se širi tudi na druge prijatelje,ki jih imate na listi! Zaradi tega se vam dogajajo fleši na FB-ju,da vam postavlja statuse,ki so bili na............pisani že par dni nazaj, ne odpira vam določenih slik in še marsikaj drugega.
OPOZORILO ZA VSE: aplikacije kot so FAN CHECK!!!! in ALL MY FRIENDS izbriši ker so v resnici virus!!!!!!...virus se širi tudi na druge prijatelje,ki jih imate na listi! Zaradi tega se vam dogajajo fleši na FB-ju,da vam postavlja statuse,ki so bili na............pisani že par dni nazaj, ne odpira vam določenih slik in še marsikaj drugega.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]