Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
danes sem dobila na facebook obvestilo o tem, da če tega obvestila ne pošljem v roku 2 tednov naprej, da mi bodo skenslal account.
Evo, copy/paste:
Oglasil je ustanovitelj Mark Zucker Facebook Pozor: vsi uporabniki Facebook
Facebook je poln uporabnikov. Številni uporabniki so se pritoževali, da
je Facebook postal zelo počasen. Razlog za to je, da obstaja preveč Facebook uporabnikov, ki niso aktivni.
Poslali bomo to sporočilo vsem uporabnikom, da vidimo, če so aktivni ali ne.
Če ste aktivni prosim pošljite to sporočilo 15 drugim Vašim prijateljem, s pomočjo Copy / Paste, ki kažejo, da ste aktivni.
Tisti, ki ne boste poslali to sporočilo v roku 2 tednov, boste videli vaš acount izbrisan brez pomišljanja zato, da ustvarimo nove prostore na Facebook-u.
Če bo še vedno preveč članov, bomo prosili za Donacije za tiste, ki bodo to želeli storiti, vendar do takrat prosimo razpošljte to sporočilo vsem svojim prijateljem, tako, da so oni obveščeni in zato, da vi pokažete, da ste aktivni uporabniki in vaš account ne bo izbrisan
kdo kej ve o tem? je zdej to res, al je to spet eden izmed nategov... oziroma spet verižna pisma....
Evo, copy/paste:
je Facebook postal zelo počasen. Razlog za to je, da obstaja preveč Facebook uporabnikov, ki niso aktivni.
Če ste aktivni prosim pošljite to sporočilo 15 drugim Vašim prijateljem, s pomočjo Copy / Paste, ki kažejo, da ste aktivni.
Tisti, ki ne boste poslali to sporočilo v roku 2 tednov, boste videli vaš acount izbrisan brez pomišljanja zato, da ustvarimo nove prostore na Facebook-u.
Če bo še vedno preveč članov, bomo prosili za Donacije za tiste, ki bodo to želeli storiti, vendar do takrat prosimo razpošljte to sporočilo vsem svojim prijateljem, tako, da so oni obveščeni in zato, da vi pokažete, da ste aktivni uporabniki in vaš account ne bo izbrisan
kdo kej ve o tem? je zdej to res, al je to spet eden izmed nategov... oziroma spet verižna pisma....
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ribicaX napisal/-a:danes sem dobila na facebook obvestilo o tem, da če tega obvestila ne pošljem v roku 2 tednov naprej, da mi bodo skenslal account.
Evo, copy/paste:
nateg. s strani nekoga, ki preveč šprica slovenščino in pol doma nima kej delat.
-
Anja ^^ - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
- Kraj: grosuplje
tud jst sm dobila eno verižno sporočilo
Sem Dipsi, šef največje tovarne wc-jev na svetu. Ta mail vam pošiljam iz Ritoznoja, kjer je tudi sedež podjetja.
Zaradi recesije smo se odločili da bodo od zdaj naprej tudi wc-ji plačljivi kot so netlog, msn in vse ostalo.
Zato pošlji ta mail 20-tim ljudem in tvoj wc se bo obarval v roza barvo, kar bo pomenilo da lahko brezplačno uporabljaš wc.
Hvala in vso srečo
P.S. Pošlji naprej da bo ta glupi folk ki spama internet z lažnimi verižnimi sporočili o plačljivem msn, netlog in vse ostalo videl da so kreteni.
LP
in ja mislim, da ti tole sporočilo dost pove o ostalih verižnih sporočilih ala ukinitev msnja in facebooka,...
Sem Dipsi, šef največje tovarne wc-jev na svetu. Ta mail vam pošiljam iz Ritoznoja, kjer je tudi sedež podjetja.
Zaradi recesije smo se odločili da bodo od zdaj naprej tudi wc-ji plačljivi kot so netlog, msn in vse ostalo.
Zato pošlji ta mail 20-tim ljudem in tvoj wc se bo obarval v roza barvo, kar bo pomenilo da lahko brezplačno uporabljaš wc.
Hvala in vso srečo
P.S. Pošlji naprej da bo ta glupi folk ki spama internet z lažnimi verižnimi sporočili o plačljivem msn, netlog in vse ostalo videl da so kreteni.
LP
in ja mislim, da ti tole sporočilo dost pove o ostalih verižnih sporočilih ala ukinitev msnja in facebooka,...
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
Meni pa ni jasno zakaj mi je del, kjer pač pišejo posti(wall), kjer mi piše s kom na novo sem prijatelj itd zamaknjen v levo in mi torej delno prekriva profil slikco, tam kjer mam napisan rojstni datum, tam kjer mam naštete prijatelje itd...upam da si predstavljate in da kdo pozna rešitev. Tako je že približno 1 teden, nisem pa sama nč spreminjala.
Hvala za odgovor
Hvala za odgovor
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
Mene pa mot to, da kokr enga označm v svojem albumu, lahko nekdo čist x vidi vse moje slike k jih mam u tistem albumu... A se da to kako spremenit?
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
*sanja* napisal/-a:Mislim, da lahko ko ustvariš album označiš, kdo lahko to vidi in moraš označit prijatelji, ne pa prijetelji prijateljev ali nekaj takega.
Js mam tko... upam, da drugi pol ne vidjo K jst lohk pri useh use druge slike vidm, zto me skrbi
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
sončnica napisal/-a:Meni pa ni jasno zakaj mi je del, kjer pač pišejo posti(wall), kjer mi piše s kom na novo sem prijatelj itd zamaknjen v levo in mi torej delno prekriva profil slikco, tam kjer mam napisan rojstni datum, tam kjer mam naštete prijatelje itd...upam da si predstavljate in da kdo pozna rešitev. Tako je že približno 1 teden, nisem pa sama nč spreminjala.
Hvala za odgovor
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
*sanja* napisal/-a:Če imaš tako označeno, potem mislim, da drugi ne bi smeli videti tvojih slik.
Lahko vidijo vseeno. Recimo da nek prijatelj njenega prijatelja pogleda taggane slike oz. cel tisti album, četudi ni njen prijatelj, ne more pa videti njenega profila in ostalih albumov.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]