Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
*mala* napisal/-a:A ste vidle to:Soon you will be able to have a username
Starting on 13 June, at 06:01, you'll be able to choose a username for your Facebook account to easily direct friends, family, and coworkers to your profile.
Check out the Facebook Blog for more information or send yourself an email with the details.
Mal preveč na Myspace spominja...
kaj to pomeni, da nbo veš naših imen in priimkou ma nek nick k si ga bomo zmislile?
ja no, na tak način bomo težje dobili kogarkoli vn
sicer me pa danes neki zajebava ta FB, kr vsakič ko odprem od koga profil me vrže na podatke in ne na zdi
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Če sem jaz to prav razumela, bodo tisti najhitrejši dobili možnost drugačnega URL-ja
Tvoj profil je zdaj recimo na linku www.facebook.com/jd94ncmls021ncd, če ti pa uspe tu zraven prit, boš pa imela link www.facebook.com/vanessa.
Tvoj profil je zdaj recimo na linku www.facebook.com/jd94ncmls021ncd, če ti pa uspe tu zraven prit, boš pa imela link www.facebook.com/vanessa.
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
lolika11 napisal/-a:A kdo ve kaj se nardi s komentarji, če sliko premaknem iz ene mape v drugo?
Zdj pa sploh gumba, da bi lohk premaknla ne najdem Kje je??
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Če se zbrišeš, se zbrišeš dokončno (si moreš ustvarit še enkrat račun če hočeš nazaj na fb).
Če se deaktiviraš, pa "zamrzneš" račun in ga pol spet aktiviraš.
Mislim, da če se deaktiviraš, da komentarji ostanejo, ampak ni tvoje slike in imena. Je samo plava slikica pa piše Private user, al nekaj takega.
Če se deaktiviraš, pa "zamrzneš" račun in ga pol spet aktiviraš.
Mislim, da če se deaktiviraš, da komentarji ostanejo, ampak ni tvoje slike in imena. Je samo plava slikica pa piše Private user, al nekaj takega.
I laugh at gilded butterflies.
-
mi še vedno ni jasno kko se lahko zbrišeš s FB-ja in te noben več ne vidi, na googlu pa (če vpišeš ime) te dobi vn
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, zanimivo kako lahko Facebook hrani vse podatke, čeprov jih zbrišeš. Google je seveda isti, pa se ne konča samo tukaj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
[vanessa] napisal/-a:mi še vedno ni jasno kko se lahko zbrišeš s FB-ja in te noben več ne vidi, na googlu pa (če vpišeš ime) te dobi vn
ne samo FB, obstajajo arhivi vseh obsojecih spletnih strani za par let nazaj..to se bo samo se pogosteje zacelo uporabljat - shranjevanje spletnih strani. internet ni varen. ce npr. ti zaslovis, in bo nekomu v interesu, da poisce vse informacije o teb cez celo zivljenje vse kar si pocela na netu, lahko vse najde... - js sm bla neki casa na glasujzame, in lahko se zdaj poiscem vse slike ki sm jih mela tam gor...res sick.
...nihce ni varen
cist premal se zavedamo tega, no vsaj zase vem da se dostikrat spozabim
-
fak tega pa res nism vedla.. sm misnla da ko se enkrat zbrišeš se zbrišejo VSI podatki.. kr če FB teh podatkov ne kaže več, pol tudi google ne bi smeu.. je pa res da če upišem v google ime in grem pod slike mi vrže vn vse prikazne slike k jih je meu nastavljene.. ojej, to res ni varno
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
red_rose napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:mi še vedno ni jasno kko se lahko zbrišeš s FB-ja in te noben več ne vidi, na googlu pa (če vpišeš ime) te dobi vn
ne samo FB, obstajajo arhivi vseh obsojecih spletnih strani za par let nazaj..to se bo samo se pogosteje zacelo uporabljat - shranjevanje spletnih strani. internet ni varen. ce npr. ti zaslovis, in bo nekomu v interesu, da poisce vse informacije o teb cez celo zivljenje vse kar si pocela na netu, lahko vse najde... - js sm bla neki casa na glasujzame, in lahko se zdaj poiscem vse slike ki sm jih mela tam gor...res sick.
...nihce ni varen
cist premal se zavedamo tega, no vsaj zase vem da se dostikrat spozabim
Kko pa te slike rečmo iz Glasuj zame najdem? Ker me res zanima...
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
A ni fora facebooka in vseh podobnih strani, da se pohvalte, da date gor cimvec svojih slik in da vas cimvec ljudi vidi, kako ste lepse, boljse in uspesnejse od ostalih? Ni mi jasno, zakaj se potem sekirate, ker "slike ostanejo" - zakaj ste jih potem sploh uploadale, ce je to tako grozno, da jih lahko kdorkoli najde? Zakaj jih potem raje ne delite z drugimi na kak drug nacin?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov