facebook

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 17. Apr. 2009 21:28

Predvsem je to spam. Ker dugač ti neb v notificationih napisal: Ta in ta je pogledal tvojo stran. In pol k si kliknu te je vrgl na tist, da inštaliraš eno aplikacijo. Potem spet drugič je blo, da me je nekdo blokiru. In ta nekdo je mel v statusu napisan čez par ur: Nism jst nč blokiru ker vas vse mam.
Tko da, tud FB postaja počas leglo spama pa takih zadevščin.
Ne klikam nč tazga sploh k maš kr naenkrat polhn enih zadevščin, za katere sploih ne veš od kje so pršle.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 17. Apr. 2009 21:41

*purple* napisal/-a:
Libido. napisal/-a:^^meni to večkrat napiše, pa pri zasebnih sporočilih tudi ... noben te ni blokiral, to je samo napaka na strani ..

to ni napaka na strani, to pomeni da al si res blokiran al ma pa ta oseba, če se gre za slike, zaklenjene slike oziroma album.

čez 5 minut pa profil normalno dela ... kaj folk kr tko malo za hec nekoga blokira in ga čez par minut nazaj odblokira al kaj? nimamo vsi tolko časa veš ..

pol praviš da tudi ko pri zasebnih sporočilih napiše isto (da trenutno ni možno prikazati poskusite ponovno čez nekaj minut), tudi to ni napaka na strani ampak je kaj ... ? me je kdo blokiral, da svojih sporočil ne morem pogledat?
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Apr. 2009 13:01

^^a je pouna luna dons? :gruebel:

točn tko je kukr sm ti napisala.Ko boš mela kšne slike možnost za pogledat od nekoga, ki ni tvoj kolega in ki ima zaklenjen profil, slike je pa pozabu zaklent, potem probaj klikat in klikat in klikat in bomo vidl kaj ti napiše :wink: lahko, da kdaj stran ne dela in seveda obstaja možnost da ti zarad tega to napiše, ampak drugač je pa tud zaradi blokiranih slik/albumov/profilov :wink:

in ja, usaj kar je mojih kolegov se jih velik ko gredo na potovanja/počitnice izklopi iz fejsbuka (začasno zbriše račun) da ne dobivajo tist čas ko jih ni, miljon spama :wink:
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 18. Apr. 2009 14:04

Libido, če misliš na tisti rdeči okvirček, kjer piše, da je profil nedosegljiv, je to do FB-ja in nima veze z blokiranjem.. To je pač tako verjetno zaradi vzdrževanja oz. preobremenjenosti ali karkoli že. Potem pa npr. čez minutko spet klikneš in je profil dosegljiv. S *purple* se verjetno nista razumeli, sej veš.. :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Apr. 2009 14:09

ko bo ponavljala postopek ki sem ji ga opisala, potem bomo pa videli, dko se ni razumel :wink: :)
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 18. Apr. 2009 14:21

Čitaj šta pišem! Rekla sem, če je RDEČ okvir je potem to to. Če gre pa gledat slike od nekoga, kjer ji BREZ RDEČE BARVE napiše nekaj v tem smislu, je pa mogoče to, kar si ti rekla, da je blokiran ogled slike.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Apr. 2009 14:38

čitaj tud ti!Libido ni nč napisala kakšne barve je okvir.
In če še mal prečitaš moj post potem je hitro jasno o čem se govori.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Apr. 2009 23:01

^^Če se ne motim, je Libido. govorila o tem:
maaalaaa napisal/-a:mene pa zanima če ti napiše
Profil ni na voljo
Oprosti, vendar profil trenutno ni na voljo. Čez nekaj trenutkov poskusi ponovno.

a to pomen da te je oseba blokirala, al je pač neki narobe z njenim profilom?
aja pa k grem pod druzga prjatla, pa tam kjer je na slik označen mi napiše pa Na tej sliki: (Oznaka trenutno ne more biti prikazana)
mja no sej sam to me zanima al me je zbrisala/blokirala, al kej? :)
..in tud jz sem razumela, da je govora o "rdečem okvirčku", ki sem ga tud jz že vidla - čez par minut je blo pa ok (kot sta razložili Libido. in Shelve). ;)

Čist verjamem pa, da obstaja tudi čist X primer o katerem si pa ti govorila.. tko da, punce, ne se preveč razburjat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Apr. 2009 23:05

men ne kaže rdečga okvirja, ko kliknem na photos of... osebe, ki ni moj prijatelj in ki ima zaklenjen profil.recimo album lahko pogledam, če ga ni zaklenila, ampak dalje ne morem.
Isto piše , brez rdečga okvirja...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Apr. 2009 23:36

Če pa klikneš na osebo/sliko osebe, ki jo imaš med prijatelji, se pa včasih pojavi tisti okvirček - pač, preobremenjenost strani ali pa ravno profil urejajo, al kaj..
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Apr. 2009 23:43

ja no sej use skos govorimo en in isti šit :D
:D
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 20. Apr. 2009 14:57

premišljujem če se da kje vidt komu vse si poslal request... + če se ga da preklicat?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 20. Apr. 2009 15:13

Da bi kje javno pisalo, da si nekomu poslala request, to ne piše nikjer, razen tisti osebi v inboxu maila, če ima nastavljeno tako, da mu na mail pošilja obvestila. Zakaj bi pa hotela nek req preklicat, glede na to, da si ga nekomu poslala sama in ne on tebi?
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 20. Apr. 2009 15:36

nimam tega namena, samo čist tko me je zanimalo ;)

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov