Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Drugač mi je pa nov izgled krneki...mislm sej je kul sam mot me da so prestavl tiste post link pa to kr na home, k je blo prej na wallu. Pa mot me pač to da mi gre vsaka zadeva na home..in me ni pa pridem nazaj pa nč nevem, vse pofloodan s kvizi pa kaj je kdo komu poslal mačka, rožo hahaha
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js sm pa ravno uploadala par novih slik in mi tega sploh ne pokaže na profilu! Kr neki no! Mislim ka so si zmisnli zdej ta nov FB, ki je tk bedn da te kr mine.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
Ne vem zakaj "inovatorji" FB-a ne dajo na izbiro več različic in bi pol vsak uporabljal tisto, ki mu najbolj paše.
Poleg tega se mi pa njihove "inovacije" zdijo preveč šokantne... najprej bi lahko spremenili samo barve in druge malenkosti, ne pa da kar vse naenkrat spremenijo.
Poleg tega se mi pa njihove "inovacije" zdijo preveč šokantne... najprej bi lahko spremenili samo barve in druge malenkosti, ne pa da kar vse naenkrat spremenijo.
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
-
AniMaLisTik - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2009
Facebook sux!
Evo, povedal sem..
Evo, povedal sem..
____AniMaLisTik____
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Ne. TO morjo tisti, ki rešujejo naštimat, da jim ne publisha. Oz. n amest da, ko rešijo kviz pritisnejo publish, dajo cancel in je zadeva rešena. Sam itak...to bi mogla vsakmu posebi rečt, da naj ne publisha
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
lolika11 - Komunikatorka
KiLLyKa napisal/-a:Ne. TO morjo tisti, ki rešujejo naštimat, da jim ne publisha. Oz. n amest da, ko rešijo kviz pritisnejo publish, dajo cancel in je zadeva rešena. Sam itak...to bi mogla vsakmu posebi rečt, da naj ne publisha
Ja sj, to dajo ker hočjo, da folk vidi kaj so rešli in jim pol komentirajo
-
lolika11 - Komunikatorka
KiLLyKa napisal/-a:Ne. TO morjo tisti, ki rešujejo naštimat, da jim ne publisha. Oz. n amest da, ko rešijo kviz pritisnejo publish, dajo cancel in je zadeva rešena. Sam itak...to bi mogla vsakmu posebi rečt, da naj ne publisha
Ja sj, to dajo ker hočjo, da folk vidi kaj so rešli in jim pol komentirajo
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ja, ko se ti napiše kak rezultat je kdo dobil, klikneš desno na Hide in zbereš možnost Hide Ta-pa-ta kviz-->in pol ti rezultatov od tega kviza ne bo več pokazalo neglede na to kdo ga reši. Sam je treba pač za vsak kviz posebaj to skrit.iluzija napisal/-a:Sovražim kvize. Oziroma nezmožnost, da bi lahko nastavila tako, da ne bi videla kdo je rešil nekaj in kaj je na koncu postal.
A se to da kako zrihtat?
Zoprno, mene tudi ne zanima katera žival je kdo bil v prejšnjem življenju al pa katera hrana si
I laugh at gilded butterflies.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
^^ Jaaa Geo Challenge je zakon, js sm bla neki časa nazaj čist obsedena, vse sm mela naštudirano, še celo na netu sm pregledovala zastave in oblike držav.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
A če daš odstrani iz prijateljev, pol tista oseba ne more več vidt tvojga profila? Za blokirat pa ne najdem - a to na tanovmu še lahko?
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov