Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- linnka*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2006
Eno malo butasto vprašanje. Če nekoga poguglaš in najdeš njegov FB profil, zakaj zdaj lahko vidiš samo nekaj njegovih prijateljev? Včasih si npr. dal refresh in ti jih je skoz menjalo, zdaj pa vedno samo teh nekaj, enih in istih kaže. Je to s čim pogojeno (npr. s kom se je ta oseba nazadnje pogovarjala itd.) ali je čisto naključno?
- linnka*
- Komunikatorka
Ne, lej Tudi če sebe poguglam in kliknem na svoj profil, mi bo vedno samo 8 istih prijateljev kazalo, tudi če dam refresh. In tako je pri vseh osebah, ki jih npr. poguglaš. Včasih je bilo drugače - če si dal refresh, se je prikazalo 8 drugih, potem spet refresh in spet naslednjih 8 itd.
Sej ne da je to zdaj ne vem kako pomembno, ampak samo tako me zanima.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
linnka* napisal/-a:Ne, lej Tudi če sebe poguglam in kliknem na svoj profil, mi bo vedno samo 8 istih prijateljev kazalo, tudi če dam refresh. In tako je pri vseh osebah, ki jih npr. poguglaš. Včasih je bilo drugače - če si dal refresh, se je prikazalo 8 drugih, potem spet refresh in spet naslednjih 8 itd.
Sej ni res?o0girl0o napisal/-a:ja no sei to ti pravm xD lahko naštimaš npr. 12 prijateljev k ti jih stalno pol kaže mam jzt tko naštiman če pa nimaš tega,ti pa vedno druge prikaže
kaj pomagala?
Npr. sem zdej šla sebe preverit in vedno kaže istih 8 oseb - pa nisem nč ekstra štimala tega. Edino, ko se potem not vpišem, pa pokaže drugih 8.
(sicer mam pa to opcijo sploh izključeno)
- linnka*
- Komunikatorka
Jaz tudi nisem kaj ekstra štimala. Čudno mi je le, ker je polovica teh prikazanih oseb kar enih (skoraj nič ne komuniciram z njimi). Če bi si lahko sama izbrala, bi definitivno druge osebe naštimala. Ravno tako moj kolega, ker med njegovimi ni njegove punce, niti najboljšega prijatelja.
Ok, sej sem že povedala, da me to samo tako zanima. Prvič sem opazila, zato pa sprašujem, če ima kdo kaj pojma zakaj je tako.
Ok, sej sem že povedala, da me to samo tako zanima. Prvič sem opazila, zato pa sprašujem, če ima kdo kaj pojma zakaj je tako.
-
o0girl0o - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2008
- Kraj: lj
lahko naštimaš,sam ne vem zakaj pa vm kaže to,ne da bi naštimale
...tm k maš prjatle maš en svinčnik in klikn nanj,potem izber št. prjatlov pa začni tipkat njihova imena v tist velik okenček
aia pa potrdi Show Networks Section
...tm k maš prjatle maš en svinčnik in klikn nanj,potem izber št. prjatlov pa začni tipkat njihova imena v tist velik okenček
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ja, sam deluje takrat, ko si online.o0girl0o napisal/-a:lahko naštimaš,sam ne vem zakaj pa vm kaže to,ne da bi naštimale
Jz sem razumela, da ena želi vedt, zakaj se vedno isti pojavljajo, ko ni vpisana v FB.
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
Meni je danes za dva obiskovalca napisalo, da sta obiskala moj profil, torej se vidi al kaj... Mela sm dodano aplikacijo Visitor, pol, ko sm misla, da zard tega vidim sm dala stran, pa je pol vseeno za enega obiskovalca napisalo.
Tko, da me zdj resno skrbi, da drugi vidjo kje stikam.
Tko, da me zdj resno skrbi, da drugi vidjo kje stikam.
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov