facebook

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Jan. 2009 23:24

no angel napisal/-a:Fak, kr neki. :eek: Kok si pa objavla posnetkov? Js sm jih tud neki do zdej, pa jih zdej sploh ne upam več - ker res nočem zgubit svojga dragocenga profila. :D Sam res bedno no ... pa tist ko je ena napisala glede search funkcije ... upam vsaj da res najprej kako opozorilo pošljejo, ker bi me kap da bi se enkrat hotla vpisat in ugotovila, da mojga profila ni več. Jap, facebook res zasvoji!

men pa tole s search funkcijo sploh ni jasn, zakaj?
ne morjo te kr zablokirat če neki iščeš :?
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 08. Jan. 2009 0:27

*purple* napisal/-a:men pa tole s search funkcijo sploh ni jasn, zakaj?

Lahko naredijo prav kar si zelijo. Jaz vam svetujem, da zacnete brat tisti mali tisk, preden se kamorkoi prijavljate. :D

http://www.facebook.com/terms.php

The Company may terminate your membership, delete your profile and any content or information that you have posted on the Site or through any Platform Application and/or prohibit you from using or accessing the Service or the Site or any Platform Application (or any portion, aspect or feature of the Service or the Site or any Platform Application) for any reason, or no reason, at any time in its sole discretion, with or without notice, including if it believes that you are under 13, or under 18 and not in high school or college. When we are notified that a user has died, we will generally, but are not obligated to, keep the user's account active under a special memorialized status for a period of time determined by us to allow other users to post and view comments.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 08. Jan. 2009 15:00

inchy84 napisal/-a:Sej maš že skupino Cosmopolitan gor, kjer je večina kozmokokošk :D

full je skupin. a mi daš link prosim :)
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 08. Jan. 2009 16:40

@ Kepka: a pol men sploh ne rabijo odgovorit, če sem jim pisala, da mi bi nazaj vrnal profil?
Sej men je mal mim, da so me brisal dol, ker sem dodala 50 videov z Youtuba :roll: A nekateri jih majo še več objavlenih. Brezveze...mene so kenslal iz dolgega cajta vrjetn... :x
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 08. Jan. 2009 16:47

densy napisal/-a:
inchy84 napisal/-a:Sej maš že skupino Cosmopolitan gor, kjer je večina kozmokokošk :D

full je skupin. a mi daš link prosim :)

Seveda :ja:

Cosmopolitan
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 08. Jan. 2009 19:02

gregalina napisal/-a:@ Kepka: a pol men sploh ne rabijo odgovorit, če sem jim pisala, da mi bi nazaj vrnal profil?
Sej men je mal mim, da so me brisal dol, ker sem dodala 50 videov z Youtuba :roll: A nekateri jih majo še več objavlenih. Brezveze...mene so kenslal iz dolgega cajta vrjetn... :x

Pravzaprav ne vem, vem samo kar sem prebrala. Pomoje jim ni treba, ker nimas nobene pogodbe podpisane in ker za service nic ne placujes :D Nimam pojma, al ti bodo odgovorili ali ne, jaz bi se na tvojem mestu preprosto se enkrat prijavila. Glede na to, koliko ima facebook uporabnikov jim pomoje zate ne bi moglo biti bolj vseeno - ce pac nisi upostevala pravil, so te izkljucili. Simple as that.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 09. Jan. 2009 9:53

Men je tut vredu fb.. :P

(sam eni se mi zdijo preveč obsedeni, vsakih 5 min si menajo status, skos pošiljajo medvedke, tortice in nevemka vse, poleg tega pa objavjo slike iz vsake pasje procesije, in te obvzno še tagajo na vseh, da potem celo svetstvo gleda kako si držal kozarc na eni fešti, in si celo drznil plesati z nekom ki ni tvoj fant ali očka, in potem sledijo razni komentarji kot npr:

""OOOMMMGGG a ništa več škupi š tvojim???? :cry: ""

Sej pač nimam nič proti, ampak moti me tak način pisanja za katerega smo včasih rekli da je značilen za OŠ, pa ne razumem zakaj eni čutijo potrebo da vsako malenkost objavjo na net.

Drugače mi je pa všeč, ker še ni tako poneumljen kot npr MYSPCE.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 09. Jan. 2009 11:22

^^ Ja, to se strinjam s tabo, sam se mi pa vseen zdi fb veeelik bolš kot pa kak netlog - tam majo pa res nekteri take slike da kriza, da ne govorim o komentarjih kot so "desetqica za tebe, mwa*****" jao!
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 09. Jan. 2009 12:42

Ja... jaz sem enkt prebrala nekej v stilu:

MuaAAaa*** DešetQQQuIIćĆĆ ŽaTTEE333b33; louam te!
ali pa opis: j3b4ch14 je še shmski zat b3jbiKe u EkŠn <3

:lach:

res te nasmejijo takšni :wink:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Jan. 2009 22:41

kepka napisal/-a:
*purple* napisal/-a:men pa tole s search funkcijo sploh ni jasn, zakaj?

Lahko naredijo prav kar si zelijo. Jaz vam svetujem, da zacnete brat tisti mali tisk, preden se kamorkoi prijavljate. :D

http://www.facebook.com/terms.php

The Company may terminate your membership, delete your profile and any content or information that you have posted on the Site or through any Platform Application and/or prohibit you from using or accessing the Service or the Site or any Platform Application (or any portion, aspect or feature of the Service or the Site or any Platform Application) for any reason, or no reason, at any time in its sole discretion, with or without notice, including if it believes that you are under 13, or under 18 and not in high school or college. When we are notified that a user has died, we will generally, but are not obligated to, keep the user's account active under a special memorialized status for a period of time determined by us to allow other users to post and view comments.

ja ja sej razumem, da lohk nardijo kar želijo.sam ni mi jasno zakaj bi te blokirali če preveč uporabljaš opcijo search?ne najdem nobenga razloga.

fun ja se strinjam :roll: netlog je res ratou drugi glasuj zame :roll: groza!
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 7. 2008
Kraj: In his room

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 10. Jan. 2009 13:55

A kdo ve, kako se zmanjša št. postov na prvi strani? Da ne pokaže tolk datumov...
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 10. Jan. 2009 18:45

jest nisem na facebooku sam mi gre pa na živce da folk objavlja gor moje fotke brez moje vednosti. recimo s kšnih žurk al kej podobnega,po možnosti res "super" zgledam. ena kolegica mi je kazala njen fb, pa pol sm pogledala fotke folka,ki ga poznam.in eni res vse gor vržejo,slike folka k je čist pijan in so res čudne fotke sam boli jih k***.a zdej nej me še kamorkoli grem skrbi kdo me slika pa s kom se pogovarjam,da nau naslednji dan vse na netu :? ?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 10. Jan. 2009 19:15

Dons mi je kolegica rekla, da so nekateri delodajalci se sedaj navadili, da preden te vzamejo vslužbo pogledajo tudi npr. tvoj fejsbuk račun. Sem se malo zamislila.. to je čisto možno, pa še dosti nas ima gor slike, kjer smo v čudnem stanju :D
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 10. Jan. 2009 20:11

Mi mamo službeno skupino, kjer najdeš svašta pijanskih fotk(na srečo je zakljenjena skupina)... tko da pod kožo smo vsi krvavi. :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 10. Jan. 2009 20:33

ja sej vem, samo malo sem se zamislila, kako ima vsak velik vpogled v tvoj privatn življenje prek fb-a :?

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov