Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no angel napisal/-a:Fak, kr neki. Kok si pa objavla posnetkov? Js sm jih tud neki do zdej, pa jih zdej sploh ne upam več - ker res nočem zgubit svojga dragocenga profila. Sam res bedno no ... pa tist ko je ena napisala glede search funkcije ... upam vsaj da res najprej kako opozorilo pošljejo, ker bi me kap da bi se enkrat hotla vpisat in ugotovila, da mojga profila ni več. Jap, facebook res zasvoji!
men pa tole s search funkcijo sploh ni jasn, zakaj?
ne morjo te kr zablokirat če neki iščeš
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
*purple* napisal/-a:men pa tole s search funkcijo sploh ni jasn, zakaj?
Lahko naredijo prav kar si zelijo. Jaz vam svetujem, da zacnete brat tisti mali tisk, preden se kamorkoi prijavljate.
http://www.facebook.com/terms.php
The Company may terminate your membership, delete your profile and any content or information that you have posted on the Site or through any Platform Application and/or prohibit you from using or accessing the Service or the Site or any Platform Application (or any portion, aspect or feature of the Service or the Site or any Platform Application) for any reason, or no reason, at any time in its sole discretion, with or without notice, including if it believes that you are under 13, or under 18 and not in high school or college. When we are notified that a user has died, we will generally, but are not obligated to, keep the user's account active under a special memorialized status for a period of time determined by us to allow other users to post and view comments.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
@ Kepka: a pol men sploh ne rabijo odgovorit, če sem jim pisala, da mi bi nazaj vrnal profil?
Sej men je mal mim, da so me brisal dol, ker sem dodala 50 videov z Youtuba A nekateri jih majo še več objavlenih. Brezveze...mene so kenslal iz dolgega cajta vrjetn...
Sej men je mal mim, da so me brisal dol, ker sem dodala 50 videov z Youtuba A nekateri jih majo še več objavlenih. Brezveze...mene so kenslal iz dolgega cajta vrjetn...
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
densy napisal/-a:inchy84 napisal/-a:Sej maš že skupino Cosmopolitan gor, kjer je večina kozmokokošk
full je skupin. a mi daš link prosim
Seveda
Cosmopolitan
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
gregalina napisal/-a:@ Kepka: a pol men sploh ne rabijo odgovorit, če sem jim pisala, da mi bi nazaj vrnal profil?
Pravzaprav ne vem, vem samo kar sem prebrala. Pomoje jim ni treba, ker nimas nobene pogodbe podpisane in ker za service nic ne placujes Nimam pojma, al ti bodo odgovorili ali ne, jaz bi se na tvojem mestu preprosto se enkrat prijavila. Glede na to, koliko ima facebook uporabnikov jim pomoje zate ne bi moglo biti bolj vseeno - ce pac nisi upostevala pravil, so te izkljucili. Simple as that.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Men je tut vredu fb..
(sam eni se mi zdijo preveč obsedeni, vsakih 5 min si menajo status, skos pošiljajo medvedke, tortice in nevemka vse, poleg tega pa objavjo slike iz vsake pasje procesije, in te obvzno še tagajo na vseh, da potem celo svetstvo gleda kako si držal kozarc na eni fešti, in si celo drznil plesati z nekom ki ni tvoj fant ali očka, in potem sledijo razni komentarji kot npr:
""OOOMMMGGG a ništa več škupi š tvojim???? ""
Sej pač nimam nič proti, ampak moti me tak način pisanja za katerega smo včasih rekli da je značilen za OŠ, pa ne razumem zakaj eni čutijo potrebo da vsako malenkost objavjo na net.
Drugače mi je pa všeč, ker še ni tako poneumljen kot npr MYSPCE.
(sam eni se mi zdijo preveč obsedeni, vsakih 5 min si menajo status, skos pošiljajo medvedke, tortice in nevemka vse, poleg tega pa objavjo slike iz vsake pasje procesije, in te obvzno še tagajo na vseh, da potem celo svetstvo gleda kako si držal kozarc na eni fešti, in si celo drznil plesati z nekom ki ni tvoj fant ali očka, in potem sledijo razni komentarji kot npr:
""OOOMMMGGG a ništa več škupi š tvojim???? ""
Sej pač nimam nič proti, ampak moti me tak način pisanja za katerega smo včasih rekli da je značilen za OŠ, pa ne razumem zakaj eni čutijo potrebo da vsako malenkost objavjo na net.
Drugače mi je pa všeč, ker še ni tako poneumljen kot npr MYSPCE.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
^^ Ja, to se strinjam s tabo, sam se mi pa vseen zdi fb veeelik bolš kot pa kak netlog - tam majo pa res nekteri take slike da kriza, da ne govorim o komentarjih kot so "desetqica za tebe, mwa*****" jao!
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
kepka napisal/-a:*purple* napisal/-a:men pa tole s search funkcijo sploh ni jasn, zakaj?
Lahko naredijo prav kar si zelijo. Jaz vam svetujem, da zacnete brat tisti mali tisk, preden se kamorkoi prijavljate.
http://www.facebook.com/terms.phpThe Company may terminate your membership, delete your profile and any content or information that you have posted on the Site or through any Platform Application and/or prohibit you from using or accessing the Service or the Site or any Platform Application (or any portion, aspect or feature of the Service or the Site or any Platform Application) for any reason, or no reason, at any time in its sole discretion, with or without notice, including if it believes that you are under 13, or under 18 and not in high school or college. When we are notified that a user has died, we will generally, but are not obligated to, keep the user's account active under a special memorialized status for a period of time determined by us to allow other users to post and view comments.
ja ja sej razumem, da lohk nardijo kar želijo.sam ni mi jasno zakaj bi te blokirali če preveč uporabljaš opcijo search?ne najdem nobenga razloga.
fun ja se strinjam netlog je res ratou drugi glasuj zame groza!
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jest nisem na facebooku sam mi gre pa na živce da folk objavlja gor moje fotke brez moje vednosti. recimo s kšnih žurk al kej podobnega,po možnosti res "super" zgledam. ena kolegica mi je kazala njen fb, pa pol sm pogledala fotke folka,ki ga poznam.in eni res vse gor vržejo,slike folka k je čist pijan in so res čudne fotke sam boli jih k***.a zdej nej me še kamorkoli grem skrbi kdo me slika pa s kom se pogovarjam,da nau naslednji dan vse na netu ?
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Dons mi je kolegica rekla, da so nekateri delodajalci se sedaj navadili, da preden te vzamejo vslužbo pogledajo tudi npr. tvoj fejsbuk račun. Sem se malo zamislila.. to je čisto možno, pa še dosti nas ima gor slike, kjer smo v čudnem stanju
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Mi mamo službeno skupino, kjer najdeš svašta pijanskih fotk(na srečo je zakljenjena skupina)... tko da pod kožo smo vsi krvavi.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov