Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
ja sej lih za to sprasujem, ker meni gre tud to na živce, recimo na netlogu.. pač sej meni je učasih ql da vidim kdo je bil na mojmu profilu sam jst pa ne maram da je kdo vidu, da sem jaz gledala njegove slike
in pol me je prou mal stisnilo, da je to tud na FB pa sem mogla prašat
in pol me je prou mal stisnilo, da je to tud na FB pa sem mogla prašat
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Mene pa zanima, kako se lahko dokončno odjaviš s facebooka? Tko forever, da tvoj profil več ne obstaja... A mi lahko to kdo pove?
-
red*cherry - Kofetarica
Ava87 napisal/-a:red cherry, bi se odjavila?
Ne jst, ena moja kolegica. Se je že. No, tud men grejo te čedalje pogostejše "friends strani" na živce, glih zdej bomo k eni roboti...
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
Nevem, ce sploh obstaja tak seznam. Vem samo, da ce si povabila osebo XX, gres na Search, vpises XX in vidis, da si to osebo ze povabila, ker je ni mozno povabiti se 1x.
Zadnjič spremenil Michael, dne 26. Nov. 2008 22:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Gone
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Hm, vprašanje:
Kaj če me je nekdo povabil za prijatelja, js pa ponesreči pritislna da ga nočem za prijatelja? Kak to spremenim?
Kaj če me je nekdo povabil za prijatelja, js pa ponesreči pritislna da ga nočem za prijatelja? Kak to spremenim?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
red*cherry - Kofetarica
Mene pa zanima naslednja stvar: zdej zadnje čase vidim te grupe Who is looking at your Profile. A to če slediš unim korakom povabiš prijatelje, oni potrdijo in bla bla, in pol k si v grupi in to vse štima, lahko dejansko vidš kdo gleda tvoj profil al to nategujejo?
- nadya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2005
a mogoče kdo ve kako se nazaj vklopi (nekaj takega je) dovoli slike s strani...
ker sem nekaj zeznila in sem kliknla tisto prepovej slike s strani photos..
(to je pa tam če gledaš slike in na sliki klikneš desni klik)
in zdej ne vidim slik!!!
ker sem nekaj zeznila in sem kliknla tisto prepovej slike s strani photos..
(to je pa tam če gledaš slike in na sliki klikneš desni klik)
in zdej ne vidim slik!!!
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov