Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
ja v slovenščin men tut tko smešn, čudn..ne vem kako naj se izrazim zveni:D
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Uh, jaz sem tudi naredila to napako, da sem priznala, da znam slovensko. No, samo za kakšne pol ure, potem sem preklopila nazaj na angleščino. Že tako so mi določene stvari begajoče.
No, ampak vedno manj, ker vsak dan odkrijem kakšno novo aplikacijo - tudi poročno stran si lahko narediš na Facebooku, ali pošlješ Patrio
Sem pa tudi med fani Gofle - se da tudi gor gledat videoposnetke goflačev.
No, ampak vedno manj, ker vsak dan odkrijem kakšno novo aplikacijo - tudi poročno stran si lahko narediš na Facebooku, ali pošlješ Patrio
Sem pa tudi med fani Gofle - se da tudi gor gledat videoposnetke goflačev.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Novo vprašanje:
Tole bo čist neumno, že vem
Ampak kako povabiš na Facebook nekoga, ki še ni član?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
*mala* napisal/-a:Novo vprašanje:
Greš na svoj profil v zgornji zavihek Home in na desni strani v stolpcu imaš Invite your friends to join facebook-samo ne tam, ko je narisana senca ljudi ampak nižje-pod tistim ko ti piše people you may know. in klikneš tam in pol napišeš maile od oseb ki jih želiš povabt, spodaj pa lahko še kaj napišeš in klikneš Invite.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
NOVO:
Zanima me, kako se da aplikacijo ki jo imam v svojem zavihku zraven INFO,PHOTOS, WALL, BOXES...v zavihek Boxes?? Kako se to premakne notr med ostale, da ni posebej?
Zanima me, kako se da aplikacijo ki jo imam v svojem zavihku zraven INFO,PHOTOS, WALL, BOXES...v zavihek Boxes?? Kako se to premakne notr med ostale, da ni posebej?
-
Temptress - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
V opozorilo vsem, ki imate opravka s kakšnimi psihopati/psihopatkami:
http://www.zurnal24.si/Sprememba-profil ... nika/73478
http://www.zurnal24.si/Sprememba-profil ... nika/73478
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
NOVO:
mene pa zanima če obstaja kakšna aplikacija, ki ti pokaže, kdo je obiskal tvoj profil(na netlogu je recimo to že na uvodni strani, da ti napiše kdo si je ogledal tvoj profil ta in ta dan..)
mene pa zanima če obstaja kakšna aplikacija, ki ti pokaže, kdo je obiskal tvoj profil(na netlogu je recimo to že na uvodni strani, da ti napiše kdo si je ogledal tvoj profil ta in ta dan..)
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
sixty napisal/-a:NOVO:
Men je to glupo in upam, da ne obstaja
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov