Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
evo pa sem še jaz gor zaenkrat ena izmed boljpših aplikacij je pokey! adopt 3d puppy v cosmo grupo pa sem se že vključla
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Js sem prjavljena samo zaradi sestrične, ker me v vse prepriča.
Tam sem bolj kot ne za foro pa da vidim kdo od meni znanih je še gor. Sem naletela tudi že na koga, ki ga že celo večnost nisem videla.
Tam sem bolj kot ne za foro pa da vidim kdo od meni znanih je še gor. Sem naletela tudi že na koga, ki ga že celo večnost nisem videla.
Worship me or walk away.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Mene zanima, kako zbrišeš enga "kolega" ven, da ni več tvoj facebook-kolega...?
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
red*cherry napisal/-a:Mene zanima, kako zbrišeš enga "kolega" ven, da ni več tvoj facebook-kolega...?
Greš na "friends" pa poiščeš kolega. Desno zgoraj od imena imaš kvadratek in križec. Pritisneš na križec in FB te vpraša, če ga res hočeš odstraniti. Potrdiš.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
tenkju.
EDIT: še neki, kako se pa naštima, da vedno ko dobiš kakšen post, NE dobiš tega obvestila na svoj mail, ker to me pa res mot da mi te maili prihajajo!
EDIT: še neki, kako se pa naštima, da vedno ko dobiš kakšen post, NE dobiš tega obvestila na svoj mail, ker to me pa res mot da mi te maili prihajajo!
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
^^ Imaš novi FB? (Ko ga odpreš, ti v naslovu strani na začetku piše www.new.facebook.com)
Desno zgoraj ti piše "Settings". Z miško se gor postaviš, da se ti odpreta dve možnosti in klikneš "Account Settings".
Greš na zavihek "Notifications". No in tam lahko za vsako stvar napišeš, ali naj te obvešča ali ne (čisto na dnu maš aplikacije).
Desno zgoraj ti piše "Settings". Z miško se gor postaviš, da se ti odpreta dve možnosti in klikneš "Account Settings".
Greš na zavihek "Notifications". No in tam lahko za vsako stvar napišeš, ali naj te obvešča ali ne (čisto na dnu maš aplikacije).
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov