Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
_patchouli_ napisal/-a:Samo naglas razmišljam... Kaj pa če najprej daš, da je status viden samo tebi. Potem ga spremeniš v "v razmerju" Spremembe noben ne bo videl, ker boš imela naštimano, da ta podatek ni javen. Potem nastaviš spet nazaj, da je viden prijateljem (ali komorkoli pač). To se ne bi smelo pojavit med news feed, ker je sam sprememba nastavitev. Ali pač?
Sicer pa I feel your pain...
Mislim, da se vseeno prikaže. Sem pred časom podobno naredila pri eni sliki, ker sem hotela probati, če ne objavi na javnem zidu med novostmi. Najprej sem vidnost albuma nastavila na Only me, nato naložila sliko, po objavi na moji časovnici zbrisala iz le-te, potem pa vidnost albuma spremenila v Only friends. Sliko je nato kljub temu prikazalo na javnem zidu, tako da ... FB ma svoje razloge, zakaj tanova različica vse vrže pod javno (četudi ta "javno" pomeni, da je vidno samo prijateljem, a je zame že to javno ). Mission accomplished.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
purple_rain napisal/-a:^^karkol narediš, se bo pojavilo. Lahko pa takoj po spremembi odstraniš/zbrišeš novico, še vedno pa ostane potem med info. o tebi - in upaš, da ni kdo ravno v tistem momentu pogledal na svoj news feed
Naredi to ob dveh, treh zjutraj med tednom pa je možnost, da kdo vidi res minimalna.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Account Settings -> Notifications, potem pa kliknes za vsako kategorijo na Edit in odkljukas.
(sorry, ne vem kako je v slo., ker uporabljam v ang., ampak se bos verjetno ze znasla)
(sorry, ne vem kako je v slo., ker uporabljam v ang., ampak se bos verjetno ze znasla)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
A ve kdo, zakaj več ne piše s katerim mailom je registrirana oseba, ki ti pošlje prošnjo za prijateljstvo oz. ali se to da kako preveriti? Včasih se je to videlo, ko sem dobila mail, da mi je oseba Marta Novak (primer) poslala prošnjo. Zdaj se vidi samo, koliko ima ta oseba prijateljev (tam v mailu mislim).
-
Babs. - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
CaliLove* napisal/-a:Account Settings -> Notifications, potem pa kliknes za vsako kategorijo na Edit in odkljukas.
če to obkljukam, a mi potem tudi na sami strani ne bo več kazalo obvestil ali še mi jih bo? hvala drugače
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Ve kdo zakaj določene stvari prikaže javno na mojem zidu, torej tudi osebam, ki niso moji prijatelji, čeprav imam profil nastavljen na privat? Tisti, ki ni moj prijatelj, sicer resda ne vidi mojega zida, vidi pa eno objavo na njem, kar sem nedolgo nazaj objavila z neke druge strani. Zakaj to prikaže, ostalega pa ne? Se da kje v nastavitvah urediti tudi to?
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Rada bi našla eno osebo na FB, pa ne vem veliko podatkov. Vem ime (brez priimka), od kod je in letnico rojstva. Ima FB kak filter za iskanje, kjer bi iskala po teh kriterijih? Jaz sem našla samo možnost po imenu ali posamezno, recimo po kraju, ampak potem mi ven vrže vse ljudi iz tega kraja (ki ni majhen), po vrsti glede na to, koliko skupnih prijateljev imava. Jaz pa s to osebo skoraj gotovo nimam skupnih prijateljev.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov