facebook

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 03. Feb. 2012 16:15

a se na fb več ne da naložiti slik, brez da bi jih avtomatsko objavilo na javnem zidu? kolikor vidim sploh ni več izbire, ali želiš tudi javno objaviti ali samo naložiti, pa si bo že ogledal, kdor ima namen oz. pogleda tvoj album. skos nekaj spreminjajo :?
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Feb. 2012 16:21

zakaj pa pol nalagaš, če nočeš da folk vidi?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 03. Feb. 2012 18:35

joj no, ne da nočem, ne želim samo, da se vidi javno na zidu če objavim par slik zaporedoma in bo potem tam vse od mene (na mojem me ne moti, če se vidi, pa še to ponavadi brišem zaradi večje preglednosti). prej je bilo čist kul, da si lahko označil ali želiš javno objaviti ali samo naložiti v svoj album.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Feb. 2012 18:39

^^pa sej, če daš več novih slik v en sam album, tega ne prikaže n-krat, ampak pač samo 1x? Vsaj pri meni tko prikazuje (star profil), ko drugi objavljajo.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 03. Feb. 2012 21:14

^^Jap, če naložiš več slik v en album prikaže samo 1x, da si objavil slike. Če pa nalagaš v različne albume pa prikaže za vsak album posebej. ;)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 08. Feb. 2012 15:12

a lahko slike razporediš po imenu ali kakorkoli, ker sme naložu 400 slik, pa je vse razjebal?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 08. Feb. 2012 15:21

lahko ja. pojdi v album, ko imaš vse slikice prikazane, pa jih lahko lepo vlečeš sem in tja, eno pred drugo..
če pa hočeš dodat naslove slik oz razlago, lokacijo.. pa pojdi pod uredi in tam pod uredi slike.
Vsak raj ima svojo kačo.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 10. Feb. 2012 9:34

Dioniz napisal/-a:zakaj pa pol nalagaš, če nočeš da folk vidi?

?

Narediš skupino in recimo fotke vidi samo 15 folka, ki so prisostovali na žurki?
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 11. Feb. 2012 0:05

men trenutno na wallu ne kaže eventov, katerim sem prisostvovala. a ma kdo kako idejo, kako se to reši? :D se pravi, da bi mi jih kazalo.
če grem na dno svojega profila in kliknem "edit options", mi pokaže katere stvari mam skrite (npr. ne prikazuje mi friendingov itd.) ampak tega z eventi ni na seznamu.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 25. Feb. 2012 12:21

Nuovo :D

Kako se da naštimati, da tisti, ki niso moji prijatelji, kakor tudi moji prijatelji, na mojem profilu ne bodo mogli videt koliko in katere prijatelje imam dodane, niti skupnih prijateljev? Skratka, da nimaš gor čisto nič od tega, ker bi rada imela samo pomembne informacije gor (rojstni datum, pa še to brez letnice rojstva, faks in družinski člani). Pač da je čim manj vsega nametanega, ker sem zadnjič vidla, da ma ena samo par stvari in izgleda profil bolj pregleden.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 25. Feb. 2012 21:13

Kliknes na Friends, Edit in potem nastavis na Only Me in bodo vidni samo tebi. Skupni prijatelji pa bodo se vedno vidni tistim, s katerimi imas pac skupne prijatelje.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 27. Feb. 2012 23:39

Trenutno nimam napisanega statusa samski/v razmerju.
Bi pa rada le to spremenila..torej, da mi piše v razmerju, vendar brez velikega "pompa" in lajkanja kolegov in spraševanja s kom itd. Rada bi samo da se pojavi na mojem profilu brez tega, da bi to opazil vsak v trenutku ko to nardim. Upam da se komu sanja kaj hočem in da mi pove kako to nardim. Če je to kaj pomembno, zenkrat nimam časovnice, ampak tastar profil.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Feb. 2012 10:45

^^karkol narediš, se bo pojavilo. Lahko pa takoj po spremembi odstraniš/zbrišeš novico, še vedno pa ostane potem med info. o tebi - in upaš, da ni kdo ravno v tistem momentu pogledal na svoj news feed :D
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 28. Feb. 2012 12:55

Samo naglas razmišljam... Kaj pa če najprej daš, da je status viden samo tebi. Potem ga spremeniš v "v razmerju" Spremembe noben ne bo videl, ker boš imela naštimano, da ta podatek ni javen. Potem nastaviš spet nazaj, da je viden prijateljem (ali komorkoli pač). To se ne bi smelo pojavit med news feed, ker je sam sprememba nastavitev. Ali pač?
Sicer pa I feel your pain... :D
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 28. Feb. 2012 16:33

^^ všeč mi je tvoj predlog, se mi zdi dost smiselen :D . A ga lahko kdo potrdi? Ker mogoč se smešno sliši, sam mi res ni do tega, da vsi to zagledajo in potem navalijo name prek fb, posledično pa tud potem v živo. Tud ne vem kolk se bo zadeva obdražala...sej sm kar precej časa počakala, k mi ni hujšega kot to, da nekdo po 1 mesecu kensla razmerje in ga potem spet vsi sprašujejo zakaj kako itd. sam vseeno nikol se ne ve in res nočem da to komu preveč pade v oči..bi pa hotla met gor :)

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov