Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
To ne pomeni, da se je v Lj prijavila Jaz nisem iz Ljubljane pa mi drugače pri aktivnih sejah tud napiše Ljubljana, No region, si. Sem pred letom dobila podoben mail (mislim, da je pisalo da se je nekdo poskušal vpisat v moj fb račun) ampak ponavadi mi na mailu kake take zadeve takoj v Spam vrže. Tak da niti podrazno ne odpiraj teh mailov oz. raznih linkov, ki so mogoče pripeti v ta mail. Pač geslo si spremeni za vsak slučaj, če te je pa strah da ti kdo vdira v račun si pa še posebej nastavi v Natavitvah računa za Varnost. Jaz mam narejeno, da če se kdo vpiše v moj fb na katerem koli drugem računalniku, da mora vpisat oz. poimenovat ta računalnik drugače ne more dostopat do mojega profila... tak da, če bi mi kdo vdrl v račun bi obvezno moral vpisat oz. poimenovat računalnik na katerem se nahaja in bi meni to javilo na mail. Sicer še maš kake druge dodatne varnostne nastavitve pa tud na sploh lahko greš pogledat v Nasvtavitve računa, varnost kolko aktivnih sej maš odprtih in podobno.
Yada, yada, yada...
- NejaNaja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2011
Računalnike mam jaz tudi poimenovane (laptop, računalnik doma, pri fantu ipd.). Čeprav se spomnim, da se pri fantu enkrat nisem spomnila poimenovanja njegovega računalnika. Kje se to uredi, da vidiš? Ker se bojim, da če mi počisti take stvari v računalniku s kakšnim čiščenjem, se bom čist zaj..., če se ne bom spomnila teh gesel.
-
kikyca - Cosmopsiho
Mal poštrcaj na FB Nastavitve računa pol se ti pa odpre par različnih možnosti pa klikni na Varnost. Tam lahko preveriš in nastaviš kar želiš. Pri prepoznanih napravah pa maš te poimenovane rač. napisane. Jaz si na vsake tolko mal na firefoxu mal piškote in določene stvari popucam pa takrat moram ponavadi ob prijavi na fb spet vpisat ime računalnika iz katerega se vpisujem, drugače si ga pa itak zapomni če maš tak nastavljeno.
Yada, yada, yada...
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
kikyca napisal/-a:Jaz mam narejeno, da če se kdo vpiše v moj fb na katerem koli drugem računalniku, da mora vpisat oz. poimenovat ta računalnik drugače ne more dostopat do mojega profila... tak da, če bi mi kdo vdrl v račun bi obvezno moral vpisat oz. poimenovat računalnik na katerem se nahaja in bi meni to javilo na mail.
Mi lahko katera napiše točno, kje se da tole nastavit? Tudi sama namreč sumim, da mi je nekdo vdrl v račun.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
account settings, security(*), login notifications - enable
Sej tud če se ob prijavi ne poimenuje naprave (npr. na mobitelu mi niti ne da te opcije), pride e-mail z obvestilom o prijavi v račun.
btw, tiste, ki sumite o vdoru..s kolk različnih naprav pa dostopate do računa? Da ni mogoče to.
*na istem seznamu se pa lahko pogleda še zgodovino prijav.
Sej tud če se ob prijavi ne poimenuje naprave (npr. na mobitelu mi niti ne da te opcije), pride e-mail z obvestilom o prijavi v račun.
btw, tiste, ki sumite o vdoru..s kolk različnih naprav pa dostopate do računa? Da ni mogoče to.
*na istem seznamu se pa lahko pogleda še zgodovino prijav.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jaz dostopam do FB iz dveh računalnikov doma, enega pri starših, službenega iz ene službe, treh službenih iz druge službe, mobitela...občasno še kaka random knjižnica kje...pa mi še FB nikoli ni zagnjavil, da je kaj narobe. Trenutno dostopam iz službenega računalnika v domačem kraju, pa mi piše, da je ta seja v Novem Mestu, ki je približno 150km stran, lol. Niti Celje ali pa MB mi ne vrže ven, ampak kr neko Novo Mesto brezvezno
Tk da ne se na to preveč ozirat.
Tk da ne se na to preveč ozirat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Novo mesto je drugače z malo.
Jaz sem morala pa prijatelje na slikah poimenovat, ko sem se v Turčiji na dopustu prijavila. Mi je bilo prav hecno.
Jaz sem morala pa prijatelje na slikah poimenovat, ko sem se v Turčiji na dopustu prijavila. Mi je bilo prav hecno.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
neke mini napakice so to. včasih deluje pa lahko kr direkt na fb gledaš, včasih pa se samo link pojavi pa pojma nimaš kaj je za linkom.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
Sem dala po meri..glede zid-a sem nekako naštudirala, da tam nastaviš pod objavami, da lahko vidim to samo jaz. Ni mi pa jasno, kako nastaviti pogled/zasebnost glede slik. Ko nekdo klikne na mojo mapo slik, lahko vidi vse...
Shimmie_ hvala vseeno!
Shimmie_ hvala vseeno!
-
kikyca - Cosmopsiho
Na svojem profilu klikni slike pol se ti odprejo tvoji albumi, NE klikat na album ampak klikni nad albumi maš napisano FOTOGRAFIJE (to klikneš), zraven še videoposnetki piše, da boš lažje našla. Pol ko klikneš na fotografije se ti odprejo albumi in imaš zraven imena albuma tako malo ikonico klikneš na njo in tam si lahko zasebnost albuma nastaviš Prijatelji (al karkoli pač hočeš).
Glede ostale zasbnosti na profilu pa lahko vsako posebej nastaviš kar hočeš, da se ti vidi javno ali zasebno... klik tud maš pri vsakem ikonico in z klikom na njo nastavljaš. Na levi pa maš še celi seznam pa lahko normalno preklapljaš in nastavljaš pri vsakem posebej (Osnovne informacije, Slika profila, Prijatelji in družina itd.)
Drugače pa tud tam še nastaviš lahko kot ti je Shimmie_ napisala.
Upam, da si najdla. Malo si moreš čas vzet pa poklikat, da ugotoviš vse točno kak pa kaj.
Glede ostale zasbnosti na profilu pa lahko vsako posebej nastaviš kar hočeš, da se ti vidi javno ali zasebno... klik tud maš pri vsakem ikonico in z klikom na njo nastavljaš. Na levi pa maš še celi seznam pa lahko normalno preklapljaš in nastavljaš pri vsakem posebej (Osnovne informacije, Slika profila, Prijatelji in družina itd.)
Drugače pa tud tam še nastaviš lahko kot ti je Shimmie_ napisala.
Upam, da si najdla. Malo si moreš čas vzet pa poklikat, da ugotoviš vse točno kak pa kaj.
Yada, yada, yada...
-
Gracia - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2011
Mi lahko kdo pove, kje po novem piše, kdo ima na ta datum rojstni dan? Vedno manj časa preživim na fb, ker ugotavljam, da je bil najbolj pregleden v starih časih. Sprememba videza profila mi je bila sicer ok, ampak vse, kar je sledilo, pa je navadno preseravanje.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov