facebook

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

forumsas
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a forumsas » 16. Okt. 2011 14:22

mene zanima, ali ima kdo izkušnje z nalaganjem videoposnetkov na facebook? pri meni ga noče naložit, oziroma zelo dolgo traja in sm že obupala :-/

LP
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 16. Okt. 2011 14:24

pocasn komp
pocasna povezava

izberi kaj je narobe.
forumsas
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a forumsas » 16. Okt. 2011 15:11

potem je verjetno povezva :-/
kaj pa, a mogoče kdo ve, kje na profilu zdj najdem uno k lahko iščem prijatelje? k je blo tko da lahko izbereš šolo, univezro, mesto, ..? in ti potem poišče ustrezne osebe

LP
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 16. Okt. 2011 16:10

pod iskalnik vpišeš ime osebe, ki jo išeč in tam na levi strani premakneš na ljudje. in se ti to pojavi :)
Don't worry, be happy!!
forumsas
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a forumsas » 16. Okt. 2011 17:49

ne, nisem mislila to :) to so bli včasih k predlogi prijateljev.. in si tm kliknu "poglej več" in so ble slike oseb, ki jih imajo med prijatelji tvoji prijatelji :) in je blo ob strani napisano: kraj bivanja, šola, univerza, skupni prijatelj, .. itd.. tko npr.: če si hotu poiskat use k majo kot kraj bivanja označeno npr. ljubljana, ti je use te poiskal.. ni blo treba imen pisat.. ampak tega zdj ne najdem več..

LP
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 16. Okt. 2011 17:54

^^A misliš tole? (upam, da ti odpre pravi link): klik
Yada, yada, yada...
forumsas
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a forumsas » 16. Okt. 2011 18:03

ja točn to mislm.. kako pa pridem do tega
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 16. Okt. 2011 18:23

V levem kotu zgoraj, ko maš tiste ikone oz. znake za prijatelje, sporočila in obvestila... z miško pojdi na prijatelje (dva človečka sta), klikni in se ti odprejo prošnje za prijateljstvo na levi ti pa piše Poišči prijatelje in klikneš na to. Pol pa maš spodaj Osebe, ki jih morda poznaš zraven pa Prikaži vse - in tukaj je tale link, ki sem ga prilepila.
Yada, yada, yada...
forumsas
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a forumsas » 16. Okt. 2011 18:34

najdla sm! Hvala! :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 17. Okt. 2011 14:52

Pred kratkim sem opazila, da pri nekaterih mojih prijateljih ne prikaže najinih skupnih prijateljev (včasih vem da je bilo desno zgoraj oz. ob strani). Se da po novem kako naštimat, da niti tvoj prijatelj ne vidi, katere skupne prijatelje imata? To se mi zdi res nepotrebno. To, da skriješ seznam prijateljev, še razumem, ampak skupne prijatelje... :? Sicer vem, da se da najti skupne prijatelje s prijateljem pod zavihkom "poglej prijateljstvo", ni mi pa jasno, zakaj pri nekaterih pokaže tam ob strani kot je včasih, pri drugih pa moraš it vse pod zavihek.
forumsas
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a forumsas » 17. Okt. 2011 20:47

meni skupne prijatelje pokaže le pri tistih, kater nimam med prijatelji.. za prijatelje pa mi tega več ne pokaže.. pa tudi tiste opcije "poglej prijateljstvo" ni več.. k je pisal kaj je obema všeč, objave na zidu, ...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Okt. 2011 22:41

Jp, zdej se klikne na prijatelja, tam na njegove prijatelje in gor izbereš "skupne".
"Poglej prijateljstvo" je pa desno zgoraj.
NejaNaja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a NejaNaja » 25. Okt. 2011 14:18

Jaz sem pa dobila na mail:

A new unknown device logged into your Facebook account (26. september 2011 ob 8:57) from Ljubljana, NO REGION, SI (IP=89.142.86.46). (Note: This location is based on information from your ISP or wireless provider.)
Was this you? If so, you can disregard the rest of this email.

Like WTF? :? Po tem datumu sem sicer spremenila geslo, ampak kar tako, ker ga spremenim na vsakih nekaj mesecev, tole pa sem našla med neprebrano pošto, ker se mi od fb ne da vsega brat na mailu. Je že kdo dobil podobno sporočilo od fb? Mojega gesla ne ve nobeden, še najmanj kdo v Lj, ker sem geslo letos že tolikokrat ažurirala, da ne more bit res, da bi kdo "vdrl" v moj profil, razen kakšen heker po naročilu mogoče? (OK, ne vem ali pretiravam, ali pa je dandanes to že ustaljena praksa na fb, ker je baje že nekaj folku v profil vdrl heker) Ne vem sicer, kaj bi kdo imel pri meni za najt v zasebnih sporočilih, pa vseeno... Lahko pa da je lažni mail ali virus, in sploh ni noben vdrl v moj profil?
Any experiences?
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 25. Okt. 2011 14:25

to naj bi kazal da si se prjavla v lj tega datuma (naj ne bi biu virus pomoje), ocitno si se nekak iz lj prjavla. si bla pr komu v lj pa si se prjavla al kej podobnga? ce ne pa lahk da ti je kdo vdru tud.
NejaNaja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a NejaNaja » 25. Okt. 2011 14:35

V Lj nisem že eno leto. Tam sem mela ta laptop, ki pa mam ga zdaj doma. Tudi nasploh nisem bila že dalj časa v Lj, niti se nikoli nisem prijavljala na fb na drugih računalnikih. Če sem se že, sem se pri fantu, pa še tam se vedno odjavim in pred prijavo odkljukam možnost, da si me računalnik zapomni. Očitno je nek heker na pohodu... :stupid:

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov