Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
pocasn komp
pocasna povezava
izberi kaj je narobe.
pocasna povezava
izberi kaj je narobe.
- forumsas
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2011
ne, nisem mislila to to so bli včasih k predlogi prijateljev.. in si tm kliknu "poglej več" in so ble slike oseb, ki jih imajo med prijatelji tvoji prijatelji in je blo ob strani napisano: kraj bivanja, šola, univerza, skupni prijatelj, .. itd.. tko npr.: če si hotu poiskat use k majo kot kraj bivanja označeno npr. ljubljana, ti je use te poiskal.. ni blo treba imen pisat.. ampak tega zdj ne najdem več..
LP
LP
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
V levem kotu zgoraj, ko maš tiste ikone oz. znake za prijatelje, sporočila in obvestila... z miško pojdi na prijatelje (dva človečka sta), klikni in se ti odprejo prošnje za prijateljstvo na levi ti pa piše Poišči prijatelje in klikneš na to. Pol pa maš spodaj Osebe, ki jih morda poznaš zraven pa Prikaži vse - in tukaj je tale link, ki sem ga prilepila.
Yada, yada, yada...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Pred kratkim sem opazila, da pri nekaterih mojih prijateljih ne prikaže najinih skupnih prijateljev (včasih vem da je bilo desno zgoraj oz. ob strani). Se da po novem kako naštimat, da niti tvoj prijatelj ne vidi, katere skupne prijatelje imata? To se mi zdi res nepotrebno. To, da skriješ seznam prijateljev, še razumem, ampak skupne prijatelje... Sicer vem, da se da najti skupne prijatelje s prijateljem pod zavihkom "poglej prijateljstvo", ni mi pa jasno, zakaj pri nekaterih pokaže tam ob strani kot je včasih, pri drugih pa moraš it vse pod zavihek.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jp, zdej se klikne na prijatelja, tam na njegove prijatelje in gor izbereš "skupne".
"Poglej prijateljstvo" je pa desno zgoraj.
"Poglej prijateljstvo" je pa desno zgoraj.
- NejaNaja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2011
Jaz sem pa dobila na mail:
A new unknown device logged into your Facebook account (26. september 2011 ob 8:57) from Ljubljana, NO REGION, SI (IP=89.142.86.46). (Note: This location is based on information from your ISP or wireless provider.)
Was this you? If so, you can disregard the rest of this email.
Like WTF? Po tem datumu sem sicer spremenila geslo, ampak kar tako, ker ga spremenim na vsakih nekaj mesecev, tole pa sem našla med neprebrano pošto, ker se mi od fb ne da vsega brat na mailu. Je že kdo dobil podobno sporočilo od fb? Mojega gesla ne ve nobeden, še najmanj kdo v Lj, ker sem geslo letos že tolikokrat ažurirala, da ne more bit res, da bi kdo "vdrl" v moj profil, razen kakšen heker po naročilu mogoče? (OK, ne vem ali pretiravam, ali pa je dandanes to že ustaljena praksa na fb, ker je baje že nekaj folku v profil vdrl heker) Ne vem sicer, kaj bi kdo imel pri meni za najt v zasebnih sporočilih, pa vseeno... Lahko pa da je lažni mail ali virus, in sploh ni noben vdrl v moj profil?
Any experiences?
A new unknown device logged into your Facebook account (26. september 2011 ob 8:57) from Ljubljana, NO REGION, SI (IP=89.142.86.46). (Note: This location is based on information from your ISP or wireless provider.)
Was this you? If so, you can disregard the rest of this email.
Like WTF? Po tem datumu sem sicer spremenila geslo, ampak kar tako, ker ga spremenim na vsakih nekaj mesecev, tole pa sem našla med neprebrano pošto, ker se mi od fb ne da vsega brat na mailu. Je že kdo dobil podobno sporočilo od fb? Mojega gesla ne ve nobeden, še najmanj kdo v Lj, ker sem geslo letos že tolikokrat ažurirala, da ne more bit res, da bi kdo "vdrl" v moj profil, razen kakšen heker po naročilu mogoče? (OK, ne vem ali pretiravam, ali pa je dandanes to že ustaljena praksa na fb, ker je baje že nekaj folku v profil vdrl heker) Ne vem sicer, kaj bi kdo imel pri meni za najt v zasebnih sporočilih, pa vseeno... Lahko pa da je lažni mail ali virus, in sploh ni noben vdrl v moj profil?
Any experiences?
- NejaNaja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2011
V Lj nisem že eno leto. Tam sem mela ta laptop, ki pa mam ga zdaj doma. Tudi nasploh nisem bila že dalj časa v Lj, niti se nikoli nisem prijavljala na fb na drugih računalnikih. Če sem se že, sem se pri fantu, pa še tam se vedno odjavim in pred prijavo odkljukam možnost, da si me računalnik zapomni. Očitno je nek heker na pohodu...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov