Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Po fbju se širi tudi tale idiotizem :
ZA RAZMISLEK...
Danes sem umrl. Navličal si se me in me odpeljal v zavetišče. Bilo je prepolno in dobil sem nesrečno številko. Sedaj sem v plastični vrečki na smetišču. Nek drug mladiček bo dobil skoraj nerabljen povodec, ki si ga pustil, ko si odšel. Moja ovratnica je bila umazana in premajhna, ampak gospa mi jo je vseeno vzela, preden me je poslala na Mavrično pot. Bi še bil doma, če ti ne bi zgrizel čevlja? Ne vem, zakaj sem ga, ampak bil je usnjen in ležal je na tleh... Samo igral sem se. Pozabil si na igračke za mladičke. Bi še bil doma, če bi bil navajen na čistočo? Ko si mi porinil smrček v iztrebek me je bilo sram, da sem sploh šel. Saj bi te knjige in trenerji naučili, kako me privaditi... Bi še bil doma, če ne bi imel bolh? Po dnevih na dvorišču se jih sam, brez preparatov proti bolham, nisem uspel znebiti. Bi še bil doma, če ne bi lajal? Vse, kar sem hotel z laježem povedati, je bilo, da me je strah, da sem osamljen... Da sem tukaj, da želim biti tvoj najboljši prijatelj ... Bi še bil doma, če bi te osrečeval? S tem, ko si me udarjal in mlatil po meni, me nisi naučil, kako te naj. Bi še bil doma, če bi si vzel čas zame in me naučil, kako naj se obnašam? Po prvem tednu se mi sploh nisi več posvečal, jaz sem pa tako čakal, kdaj me boš začel imeti rad. Danes sem umrl. Z ljubeznijo, tvoj mladiček... Posredujte naprej, ČAS JE DA USTAVIMO NASILJE NAD ŽIVALMI!!
Itak so zavetišča največji bav bav, ki uspavajo zdrave mladiče. Kao. Še bolj smešni pa so mi komentarji na tako pisanje, kot so: dobesedno zjokala sem se, kako ganljivo, prasci zavetiščniški itd.
Ne, res-takšne, ki lepijo temu podobne bedarije kar skrijem/odstranim iz liste...
ZA RAZMISLEK...
Danes sem umrl. Navličal si se me in me odpeljal v zavetišče. Bilo je prepolno in dobil sem nesrečno številko. Sedaj sem v plastični vrečki na smetišču. Nek drug mladiček bo dobil skoraj nerabljen povodec, ki si ga pustil, ko si odšel. Moja ovratnica je bila umazana in premajhna, ampak gospa mi jo je vseeno vzela, preden me je poslala na Mavrično pot. Bi še bil doma, če ti ne bi zgrizel čevlja? Ne vem, zakaj sem ga, ampak bil je usnjen in ležal je na tleh... Samo igral sem se. Pozabil si na igračke za mladičke. Bi še bil doma, če bi bil navajen na čistočo? Ko si mi porinil smrček v iztrebek me je bilo sram, da sem sploh šel. Saj bi te knjige in trenerji naučili, kako me privaditi... Bi še bil doma, če ne bi imel bolh? Po dnevih na dvorišču se jih sam, brez preparatov proti bolham, nisem uspel znebiti. Bi še bil doma, če ne bi lajal? Vse, kar sem hotel z laježem povedati, je bilo, da me je strah, da sem osamljen... Da sem tukaj, da želim biti tvoj najboljši prijatelj ... Bi še bil doma, če bi te osrečeval? S tem, ko si me udarjal in mlatil po meni, me nisi naučil, kako te naj. Bi še bil doma, če bi si vzel čas zame in me naučil, kako naj se obnašam? Po prvem tednu se mi sploh nisi več posvečal, jaz sem pa tako čakal, kdaj me boš začel imeti rad. Danes sem umrl. Z ljubeznijo, tvoj mladiček... Posredujte naprej, ČAS JE DA USTAVIMO NASILJE NAD ŽIVALMI!!
Itak so zavetišča največji bav bav, ki uspavajo zdrave mladiče. Kao. Še bolj smešni pa so mi komentarji na tako pisanje, kot so: dobesedno zjokala sem se, kako ganljivo, prasci zavetiščniški itd.
Ne, res-takšne, ki lepijo temu podobne bedarije kar skrijem/odstranim iz liste...
The world is as you are.
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Če pustimo ob strani osebna mnenja o zavetiščih in odnosu družbe do živali ... besedilo je precej ganljivo napisano. Jaz sem se vživela med branjem, ne ravno do solz, ampak vseeno učinkovito napisano.
So se tudi že bolj nadležni statusi širili po fb.
So se tudi že bolj nadležni statusi širili po fb.
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Ustvarila sem nek promo profil, povabila veliko prijateljev, ki jih ne poznam in FB mi je onemogočil dodajanje novih... Pozna kdo rešitev?
Napiše mi pa tole (tudi po 4 dneh še ne pusti novega dodajanja):
Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem.
Napiše mi pa tole (tudi po 4 dneh še ne pusti novega dodajanja):
Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
emanuela napisal/-a:Po fbju se širi tudi tale idiotizem :
res idiotizem, ki sem ga zasledila pri nekih treh puncah. Večje pravljice za lahko noč pa res že dolgo ne!! Sem vsem trem (in jokavim komentarjem) skomentirala, da bo mogoče več koristi, če napišejo trr zavetišča in nakažejo nekaj €€, ne pa nek cmerav zmazek o ubogem psičku, ki ni ničemur namen.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
eno vprašanje;
kje lahko nastavim, da mi v profilu ne bo kazalo komu kaj komentiram ipd.
kje lahko nastavim, da mi v profilu ne bo kazalo komu kaj komentiram ipd.
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
pejt na svojo stran in se z miško postavi na objavo ki ti kaže da si nekaj komentirala. na desni strani se ti prikaže križec. klikneš na njega in pol klikni še tisti k piše: hide all recent activity from my profile.. to bi moglo zadostovaT
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
to sem že poskušala predvčerajšnjim in je skrilo objave od prej, včerajšnje so se pa spet pokazale -.-
sem še enkrat to naredila potem in mi današnjih (še) ne kaže. zboljen facebook.
hvala! (:
sem še enkrat to naredila potem in mi današnjih (še) ne kaže. zboljen facebook.
hvala! (:
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Mam en problemcek. Kako se na FB zbrise zasebno sporocilo, ki je se neodprto (neprebrano), spam, mogoce celo virus, od nepoznane osebe?
Znam brisat samo ze prebrana sporocila. Kako pa neprebrano?
Znam brisat samo ze prebrana sporocila. Kako pa neprebrano?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^s klikom na "unlike"?
Ko imaš odprto želeno stran, je ta opcija na levi strani.
Ko imaš odprto želeno stran, je ta opcija na levi strani.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov