Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Kaj je pa zdaj to s FB-jem? Pri osebah, ki so prej imele zid nastavljen, da ga lahko vidijo le prijatelji, vidim par zgodb (kakšen lajk, post na zid drugih prijateljev). Me zanima, kaj se pri meni vidi, ker imam tudi nastavljeno na zid, ki je dostopen le prijateljem...
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Zdaj lahko vsako objavo menda posebej nadzoruješ in pač pri drugih verjetno vidiš tisto, ki je javno oz. si niso v zasebnosti naštimali 'zasebnost preteklih objav'. Sicer pa če te zanima kako popoln neznanec vidi tvoj zid pojdi v zasebnost in klikni tisto ko lahko vidiš kak drugi vidijo tvoj profil... mislim, da bi še zmeraj mogla ta opcija bit v nastavitvah zasebnosti.
Yada, yada, yada...
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
To, kar je napisala kikyca, plus ce koga taggas na fotki ali objavi, bodo to videli tudi vsi njegovi prijatelji (in lahko lajkali, komentirali), ceprav imas ti nastavljeno, da lahko vidijo samo tvoji prijatelji.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
Kaj je pa s to opcijo Limit Avaliability pri chatu? Včeraj sem nastavila, da sem vidno le za eno skupino ljudi, zdaj bi rada dala nazaj in tega gumbka čudežno ni več.
-
Ima kdo kakšno idejo za ime albuma na FB-ju (gre za album, ki vsebuje različne teme fotografij)? Saj bi dala Razno, vendar ima že 70% prijateljev istoimenski album
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
^^ All In, All Inclusive, Malo tu pa malo tam, Fsi na kupu, Mi smo bli - tebe ni=)
VPRAŠANJE:
KO odpreš osnovno stran FB, se da kako odstranit te sezname izpod slike. Seznami ala: Dogodki, Zapiski, Povezave, Vprašanja, STRANI, SKUPINE.
To bi rada odstranila iz vidnega polja. Tenks.
VPRAŠANJE:
KO odpreš osnovno stran FB, se da kako odstranit te sezname izpod slike. Seznami ala: Dogodki, Zapiski, Povezave, Vprašanja, STRANI, SKUPINE.
To bi rada odstranila iz vidnega polja. Tenks.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Z miško pojdi na napisano npr. Dogodki... in se ti na levi zraven kao en svinčnik prikaže, klikneš na njega in se ti izpiše Odstrani iz priljubljenih, klikneš gor in voila... Za ostale stvari enako narediš. Če je to to kar sprašuješ?
Yada, yada, yada...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
kikyca, to sem jz naredila, pa je potem vse te povezave samo prestavilo iz "priljubljenih" v spodnji seznam "apps" (ko je pa na tem seznamu, pa lahko samo nazaj med priljubljene dodajaš).
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
^^ What she said =/
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
a se da kje naštimat, da so objave določenega prijatelja na mojem zidu vidne samo meni?
pa enkrat sem po nesreči kliknila na hide all friends activities, tako se m sedaj na zidu ne objavlja več s kom sem postala prijateljca, sedaj pa ne vem kje se to odblokira. Ve katera?
pa enkrat sem po nesreči kliknila na hide all friends activities, tako se m sedaj na zidu ne objavlja več s kom sem postala prijateljca, sedaj pa ne vem kje se to odblokira. Ve katera?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov