Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
A katera ve kje morm kliknt, če hočem, da mi spet prikazuje objave določene osebe na news feed-u, če sm enkrat, k mi je šla ornk na žiuce kliknla "hide all by X" ?
Live. Love. Surf.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
hvala
Live. Love. Surf.
-
mariposa18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
Ali se da zbrisat vse objave na zidu, al je edina opcija eno po eno?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
klik Ne, ne gre zbrisat vseh naenkrat. Lahko pa npr. skriješ cel zid.mariposa18 napisal/-a:Ali se da zbrisat vse objave na zidu, al je edina opcija eno po eno?
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^Mislim, da bi naj kao že delovalo. Ampak ker komaj uvajajo te spremembne možno, da je spet prišlo do kakih napak in mal bolj dolgo traja da uredijo vse zadeve... predvidevam ker jim velikokrat kaj zašteka ko delajo spremembe.
Yada, yada, yada...
-
kikyca - Cosmopsiho
Mene zanima, če ima slučajno katera pri klepetu zraven prostora za iskanje ko je tist krogec z možnostmi napisano Limit Availability? Rada bi si nastavila to možnost ampak mi je ne ponuja mam samo Avaliable to chat in pa Chat sounds to je pa tud vse.
Yada, yada, yada...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Mogoče si moraš pa najprej ustvarit grupo ljudi, za katere želiš biti vidna, če še nimaš? Jaz vem da sem imela to že narejeno prej, preden je nastala tale nova oblika chata in imam to opcijo, ko kliknem nanjo pa mi direkt pokaže katere skupine imam ustvarjene. Kolker sem jaz opazila se ne da kar tako poklikat po enega in enega, ampak si jih rabiš vržit v eno skupinico, jih poimenuješ npr. ''ne-bedniki'', skupina ''ne-bedniki'' se ti nato pokaže ko klikneš limit availability, obklukaš in tem ki so not si potem vidna/dostopna vsem, ki si jih dala v to grupico.
-
kikyca - Cosmopsiho
^^Fora je ravno v tem, da mam ustvarjeno skupino ampak opcije mi vseeno ne pokaže. Tud jaz sem mela že prej ustvarjeno ampak sem enkrat zadnjič budala zbrisala celo grupo. Sem pa zato zdaj spet na novo ustvarila ampak opcije Limit Availability mi vseeno ne ponuja.
Yada, yada, yada...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov