facebook

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 02. Maj. 2011 12:39

^^Hvala :D Sem že tud sama to včeraj pregledala. Sam mi je blo čudno, da sem videla, da recimo če nekdo ki ga nimam med prijatelji vidi tud ta vprašanja pri meni, no okey je pač vsem vidno... ampak, če sem pa šla kliknit na par drugih oseb oz. na njihove profile pa mi pri njih recimo sploh ni pokazalo teh vprašanj tak kot recimo pri meni. Zato mi ni blo jasno, sicer pa ni problema ker itak nisem še nič sodelovala sam me vseeno zanima kak funkcionira ta zadeva, hehe :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 21. Maj. 2011 11:37

Kaj sem naredila/naštimala v nastavitvah, da eni prijatelji na FB vidijo moj profil, kot da me nimajo dodano?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 21. Maj. 2011 12:57

Hm, prvič slišim. To je že več dni tak al samo danes, da ni kaka napaka spet pri fb pa bo mogoče jutr že normalno delalo.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 21. Maj. 2011 13:00

Že par mi jih je omenilo v kakšnem mesecu :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 23. Maj. 2011 20:48

Hm nevem. V bistvu tvoji prijatelji vidijo samo tvojo sliko in ikono, da te lahko dodajo med prijatelje? A si ziher, da si si sama kaj v nastavitvah nastavla? Ker sem šla mal čez nastavitve pa nisem nič takega vidla, da bi si lahk sama kaj nastavla v tej smeri... men je to čudno, mogoče mal preglej še v središču za pomoč, če ne pa jim sama piši. Sorry ko ti res ne znam pomagat pa noben drug tud verjetno ker nihče nič ni napisal.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Maj. 2011 20:56

Ne vidijo za dodat me, ampak Sporočilo in Dregni na tistem mestu :D
Levo piše le Podatki, Slike, Vprašanja, Prijatelji, nikjer Zidu :?
Spodaj pa Izobrazbo in naj stvari- Glasba, Filmi, Televizija.

Hvala vseeno :wink:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 23. Maj. 2011 21:20

Aja pol se ti v bistvu vse vidi razen tvojega zida? Če sem prav razumela... pol pa pojdi tam zgoraj v desnem kotu klikni na svoj profil pa ko boš na svojem profilu klikni v on kvadratek "O čem razmišljam?" pa ko se ti tista ključavnica pojavi pod tem klikni gor pa poglej, če maš naštimano Samo prijatelji. Mogoče maš tam nastavljeno Samo jaz al pa sam za določene ljudi in ti zaradi tega noben zida ne vidi.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Maj. 2011 21:26

Imam vse Friends Only :D tud ko pogledam preview za določene osebe, mi normalno pokaže.
Mah, FB me ne mara :evil:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 23. Maj. 2011 21:28

Haha :D okey pol pa res nevem več kaj bi lahko blo, žal. :)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 24. Maj. 2011 12:44

*mala*, če nisi že, dej probi za hec dat kakšno drugo opcijo (v "things I share"), shrani, pa potem spremeni nazaj na "friends only".
(tista fora "ugasni in še enkrat prižgi" :D)
Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 26. Maj. 2011 18:43

Zanima me, kako si nekatere vsebine odstraniš iz zida (npr. da ti ne prikazuje prijateljev, ko jih sprejmeš, da ti ne prikaže lajkanih strani na wallu).

Sem videla že pri parih pa me zanima, če kdo ve kako se to naredi? :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Maj. 2011 19:09

A mogoče kdo ve, zakaj se mi ena sporočila prikažejo samo preko fbja na mobiju, na računalniku pa ne? Ker je tako, fajn nadležno :P
The world is as you are.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 26. Maj. 2011 23:44

zadnjič sem odgovorila na sporočilo nekomu, pa ta oseba tega sploh ni dobila - mi je pokazala. :eek:
al pa en tip me je našel na fb kljub temu da imam naštimano, da me ne more noben najt, tud če mava skupne frende ne...
pol sva se spričkala, pa me je zbrisal, potem sem mu spet poslala prošnjo za prijateljstvo in je nekako tako blo, da je meni pisalo "friend request pending" in nisem mela vpogled v njegov profil, on pa je kot zgleda tako naredil, da je mel vpogled v mojega, hkrati pa ga nisem mela med frendi.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 27. Maj. 2011 1:32

Marichuy90 napisal/-a:Zanima me, kako si nekatere vsebine odstraniš iz zida (npr. da ti ne prikazuje prijateljev, ko jih sprejmeš, da ti ne prikaže lajkanih strani na wallu).

Sem videla že pri parih pa me zanima, če kdo ve kako se to naredi? :)

Ko si na zidu, gres z misko desno od te objave in se ti bo pokazal krizec. Kliknes na njega in odstranis objavo.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 28. Maj. 2011 17:41

Inštalirala sem si Face Smooch smejkote, vendar ko kliknem na polje, da bi komu kaj komentirala in na chatu sploh ne prikaže možnosti teh ikon, da bi jih uporabila. Na istem računalniku, a pod sestrinim računom pa normalno prikaže to opcijo. Ve kdo, kako jih vnesti v pogovor na chatu ali pri komentiranju? Zgoraj sicer imam toolbar s temi opcijami, a obstaja samo možnost, da ikono uporabim, če želim kaj napisati v svoje stanje. :?

Pa še to me zanima. Kako to, da za določene prijatelje napiše javno na zidu, da sta ta in ta oseba postala prijatelja, za nekatere pa samo na lastnem zidu oz. profilu? A je to odvisno od tega, kdo koga doda ali sprejme prošnjo?
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov