facebook

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 26. Apr. 2011 18:16

Aaaaaaa :evil: pa kaj je s tem facebook-om? Sploh nisem dodajala novih prijateljev ze nekaj casa, edino tiste, ki sem ze pred casom dodala in se niso potrdili niti zavrnili prosnje, danes pa hocem dodati nekoga pa mi najprej vrze okencek v smislu "ali ste prepricani, da poznate to osebo..." ni pa bilo gumba "send request" in "preklici". Nakar me vrze s facebooka, da sem se morala ponovno prijavit in mi napise, da so moji requesti onemogoceni za 4 dni :?: in vse ze cakajoce requeste mi je zbrisalo :?: :evil:
nikki™
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nikki™ » 27. Apr. 2011 13:06

=)
Zadnjič spremenil nikki™, dne 29. Sep. 2011 15:42, skupaj popravljeno 1 krat.
. Fall in Love with yourself - and Live happily ever after ;] .
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 27. Apr. 2011 13:13

vidiš na njegovem zidu kaj je on objavil tisti drugi osebi
Don't worry, be happy!!
nikki™
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nikki™ » 27. Apr. 2011 13:15

=)
Zadnjič spremenil nikki™, dne 29. Sep. 2011 15:41, skupaj popravljeno 1 krat.
. Fall in Love with yourself - and Live happily ever after ;] .
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 27. Apr. 2011 15:02

Kolikor je meni znano, se vidi objava, ki jo tvoj prijatelj napiše neki osebi, ki ni tvoj prijatelj, samo v primeru, če ima tista oseba tako nastavljeno v nastavitvah. Če pa ima zid viden samo prijateljem, se na prijateljevem zidu ne vidi, kaj je on napisal na zidu tistega prijatelja. :wink:
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 30. Apr. 2011 22:27

Jst mam pa spet en problemcek s facebook-om. Namrec tam, ko imas (na svojem profilu) Deli: stanje, fotografija, povezava, video... in spodaj pod profilno sliko: Zid, podatki, slike, zapiski, prijatelji... se je meni dodalo se "Vprasanje". To se je zgodilo, ko sem glasovala v eni anketi. In zdaj bi rada to "vprasanje" zbrisala. Dala sem ze pri anketi "ne spremljaj vec" tako, da ankete na katero sem odgovorila ni vec, ostal pa je napis Vprasanje. Kako zbrisat to?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Apr. 2011 22:58

Can I turn off or hide Facebook Questions?
As with other Facebook applications like Photos and Events, there is no way to turn off Questions.
http://www.facebook.com/help/?faq=18087

:?

Lahko edino s tiste čist prve strani, ko se logiraš, odstraniš na levi, da pač ne prikazuje tam - še vedno pa obstajajo.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 01. Maj. 2011 11:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 01. Maj. 2011 10:51

kako se pa te ankete zbrišejo iz novic. imam vse polno nekih brezveznih vprašanj.
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 01. Maj. 2011 13:20

ampak to moraš brisati vsako posebej. ker pri večini raznih kvizov in teh stvari se je dalo kliknit da ti jih nikoli več ne kaže. tu se pa ne da.
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 01. Maj. 2011 14:12

^^vsega pač ne moremo imet, ane. :P :D

Ja, ker to ni ena od aplikacij, ampak en od FBjevih produktov (pač, drugače se "obnaša" stvar).
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 01. Maj. 2011 14:23

imaš prav :D ampak vseeno mi gre na živce :)
Don't worry, be happy!!
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 01. Maj. 2011 19:43

Eni pa mate tezave :D It's just facebook.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 02. Maj. 2011 1:47

Okey, ne da se zbrisat tistega vprašanja. Me pa zanima, če se da kje ekstra nastavit zasebnost za ta 'vprašanja'? Sicer nisem nič odgovarljala teh anket tak da predvidevam, da mamo to vsi po novem gor na profilu in ne sam tisti, ki sodelujejo v anketah in jih spremljajo. No pač, če grem pod zasebnosti pa pogledam tja "predogled mojega profila" mi kaže, da ta vprašanja čisto vsi vidijo, ki kliknejo na moj profil. Sem pa celi fb obrnila in nisem zasledila nikjer niti v središču za pomoč, da bi se dalo posebej zasebnost naštimat tak kot npr. za slike, podatke itd. Hm, mogoče pa mi sam kr tak pokaže... nevem v čem je fora :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 02. Maj. 2011 11:44

Who can see the questions or answers that I post?
When you ask a question, it is shared on your profile and in the News Feeds of your friends. If a friend answers or follows one of your questions, it will also create a story on their profile and within the News Feed of their friends, which increases the number of people who can view and answer your question. In this way, anyone on Facebook may participate in a question you ask so you can get answers from people outside your immediate friends.

You should only ask and answer questions that you are comfortable sharing with everyone on Facebook as the questions you have participated in are visible to everyone.

Note that when you ask a question in a group, only other group members can see and answer the question. Group questions will not be shared on your profile or in News Feed.
tule imaš pa še več odgovorov :)
Vsak raj ima svojo kačo.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov