Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Aaaaaaa pa kaj je s tem facebook-om? Sploh nisem dodajala novih prijateljev ze nekaj casa, edino tiste, ki sem ze pred casom dodala in se niso potrdili niti zavrnili prosnje, danes pa hocem dodati nekoga pa mi najprej vrze okencek v smislu "ali ste prepricani, da poznate to osebo..." ni pa bilo gumba "send request" in "preklici". Nakar me vrze s facebooka, da sem se morala ponovno prijavit in mi napise, da so moji requesti onemogoceni za 4 dni in vse ze cakajoce requeste mi je zbrisalo
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Kolikor je meni znano, se vidi objava, ki jo tvoj prijatelj napiše neki osebi, ki ni tvoj prijatelj, samo v primeru, če ima tista oseba tako nastavljeno v nastavitvah. Če pa ima zid viden samo prijateljem, se na prijateljevem zidu ne vidi, kaj je on napisal na zidu tistega prijatelja.
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Jst mam pa spet en problemcek s facebook-om. Namrec tam, ko imas (na svojem profilu) Deli: stanje, fotografija, povezava, video... in spodaj pod profilno sliko: Zid, podatki, slike, zapiski, prijatelji... se je meni dodalo se "Vprasanje". To se je zgodilo, ko sem glasovala v eni anketi. In zdaj bi rada to "vprasanje" zbrisala. Dala sem ze pri anketi "ne spremljaj vec" tako, da ankete na katero sem odgovorila ni vec, ostal pa je napis Vprasanje. Kako zbrisat to?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Can I turn off or hide Facebook Questions?
As with other Facebook applications like Photos and Events, there is no way to turn off Questions.
http://www.facebook.com/help/?faq=18087
Lahko edino s tiste čist prve strani, ko se logiraš, odstraniš na levi, da pač ne prikazuje tam - še vedno pa obstajajo.
As with other Facebook applications like Photos and Events, there is no way to turn off Questions.
http://www.facebook.com/help/?faq=18087
Lahko edino s tiste čist prve strani, ko se logiraš, odstraniš na levi, da pač ne prikazuje tam - še vedno pa obstajajo.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 01. Maj. 2011 11:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^tako kot vse ostale objave
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^vsega pač ne moremo imet, ane.
Ja, ker to ni ena od aplikacij, ampak en od FBjevih produktov (pač, drugače se "obnaša" stvar).
Ja, ker to ni ena od aplikacij, ampak en od FBjevih produktov (pač, drugače se "obnaša" stvar).
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Okey, ne da se zbrisat tistega vprašanja. Me pa zanima, če se da kje ekstra nastavit zasebnost za ta 'vprašanja'? Sicer nisem nič odgovarljala teh anket tak da predvidevam, da mamo to vsi po novem gor na profilu in ne sam tisti, ki sodelujejo v anketah in jih spremljajo. No pač, če grem pod zasebnosti pa pogledam tja "predogled mojega profila" mi kaže, da ta vprašanja čisto vsi vidijo, ki kliknejo na moj profil. Sem pa celi fb obrnila in nisem zasledila nikjer niti v središču za pomoč, da bi se dalo posebej zasebnost naštimat tak kot npr. za slike, podatke itd. Hm, mogoče pa mi sam kr tak pokaže... nevem v čem je fora
Yada, yada, yada...
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
tule imaš pa še več odgovorovWho can see the questions or answers that I post?
When you ask a question, it is shared on your profile and in the News Feeds of your friends. If a friend answers or follows one of your questions, it will also create a story on their profile and within the News Feed of their friends, which increases the number of people who can view and answer your question. In this way, anyone on Facebook may participate in a question you ask so you can get answers from people outside your immediate friends.
You should only ask and answer questions that you are comfortable sharing with everyone on Facebook as the questions you have participated in are visible to everyone.
Note that when you ask a question in a group, only other group members can see and answer the question. Group questions will not be shared on your profile or in News Feed.
Vsak raj ima svojo kačo.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov