Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Kako se na profilu zbriše prijatelje, ki so na levi strani profila? Tist seznam prijateljev, pa potem maš lahko napisane družinske člane, s kom si v zvezi... Vem da sem enkrat našla možnost, da se to odstrani, sedaj pa ne najdem.
Mogoče katera ve?
Mogoče katera ve?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Account - Privacy settings - Connecting on Facebook (view settings) - See your friend list: daj to na Customise in Only me. Mislim, da bi moglo funkcionirat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
nikki™ napisal/-a:mene pa zanima neki glede ZS.
če mi ga nekdo pošlje, a lahko pol vidi, kdaj sm ga prebrala (tko kot je to recimo na forumih možno)?
tnx
ne
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
Mene pa zanima, če je sploh možno nastavit, da te prijatelji ne morejo označevat na slikah, ki jih dodajajo? Sem pregledala nastavitve zasebnosti, pa nisem našla te funkcije (ali pa sem jo spregledala)
Hvala
Hvala
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Jst sem eno osebo dodala med prijatelje in vse ok, napise da je prosnja poslana in caka na potrditev in zgoraj pri imenu friend request sent. Nato pa se enkrat pogledam na FB te osebe in je zopet gumb dodaj med prijatelje Vem da me ta oseba ni zavrnila, ker je tudi 100% ni bilo tisti trenutek na FB-ju...
Ko pa sem se enkrat kliknila tist gumb dodaj med prijatelje je napisalo, da je prosnja ze poslana. No to se mi je zgodilo zdaj prvic. Se je se komu kaj takega zgodilo? A to steka FB? Ker mislim, da ta oseba me ni blokirala ali kaj takega.
Pa ali je ta oseba v takem primeru sploh dobila moj request?
Ko pa sem se enkrat kliknila tist gumb dodaj med prijatelje je napisalo, da je prosnja ze poslana. No to se mi je zgodilo zdaj prvic. Se je se komu kaj takega zgodilo? A to steka FB? Ker mislim, da ta oseba me ni blokirala ali kaj takega.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Hm, se mi zdi da je nekdo že enkrat spraševal nekaj glede tega tu gor sam nisem čist ziher. Probaj sama preklicat prošnjo za prijateljstvo na svojem računu pa pol še enkrat klikni na osebo in pošlji prošnjo za prijateljstvo, mogoče bo šlo. Upam, da veš kaj mislim
Yada, yada, yada...
-
Doutzen - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2011
funny baby napisal/-a:Jst sem eno osebo dodala med prijatelje in vse ok, napise da je prosnja poslana in caka na potrditev in zgoraj pri imenu friend request sent. Nato pa se enkrat pogledam na FB te osebe in je zopet gumb dodaj med prijatelje Vem da me ta oseba ni zavrnila, ker je tudi 100% ni bilo tisti trenutek na FB-ju...
Če si tako 100%, jo najbrž moraš dobro poznati, torej bi jo jaz na tvojem mestu vprašala, pa boš vedela, če gre za napako FB. Če je napaka pri tebi, naj ti pač ta oseba pošlje prošnjo.
-
*Sagitt* - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2008
Kaj zna kdo če se mogoče da narest da ti teh sporočil od Chatov ne shranjuje v sporočila? Ker mi gre to blazno na jetra da imam vsaki dan tolko tega dol za brisatl. Sigurno je nekje v Fb. nekakšna opcija da si to onemogočis. Vse sem že prečesala ampak ne najdem nič takega..
Some things end, some things begin and some things never change ..
- aLLiSSe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2006
- Kraj: my world
sarchika09 napisal/-a:Mene pa zanima, če je sploh možno nastavit, da te prijatelji ne morejo označevat na slikah, ki jih dodajajo? Sem pregledala nastavitve zasebnosti, pa nisem našla te funkcije (ali pa sem jo spregledala)
Hvala
Tud mene to zanima
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Lahko si nastaviš, da tiste slike na katerih te drugi označijo vidiš samo ti. Greš pa zgoraj uporabniški račun - nastavitve zasebnosti - uredi nastavitve - Fotografije in videi v katerih sem označen/a - uredi nastavitve - samo jaz. To je to. Noben ne bo videl, da si označena razen tebe pol se pa itak lahk odznačiš, če hočeš. Nevem pa če gre nastavit, da te nasploh ne morejo označevat, tega nisem nikol iskala če bi blo kje.
Yada, yada, yada...
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
^^ to funkcijo sem jaz tudi našla ja Saj je kr učinkovita, ampak bi bilo lažje, da bi se dalo kje nastavit, da te sploh ne morejo označit al pa da je potreben kakšen "request" za označit sliko tako kot za prijateljstvo
(ker pri nekaterih pač ne zaleže, če rečeš, da ne želiš, da te označujejo na slikah )
(ker pri nekaterih pač ne zaleže, če rečeš, da ne želiš, da te označujejo na slikah )
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
While there were nastier meanings in previous years, FTW today commonly stands for "For the Win". It is an expression of enthusiasm. "FTW" is the same as saying "this is the best" or "this item will make a big difference, I recommend using it". Examples would include: "anti-lock braking, ftw!", "spellchecker, ftw!", and "low-carb diets, ftw!"
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Eno vprašanje...
Torej, na FB imam status nastavljen na single že ful časa, ker ga pač nisem že xy let spreminjala. Sedaj sem se odločila, da se mi zdi brezveze, da mi to piše v mojem profilu in bi rada spremenila, da tega podatka ne bi bilo spljoh (ne samska, ne v zvezi, nič). Ampak kolikor se spomnim (če se sploh prav spomnim), bo potem, ko bom to spremenila, na mojem zidu in pri obvestilih mojih prijatleljev pisalo, da "_patchouli_ ni več samska." In kolikor so spomnim, se bo našlo 25 ljudi, ki bo to lajkalo in ene 10 bedakov, ki jih vidim 5x na leto, ki bodo to komentirali v stilu "oooooo, kak lepo, ful sem vesela zate" Kje naj naštimam, da FB ne bo moje spremembe statusa obešal na veliki zvon (=nikjer ne bo objavljeno)?
Torej, na FB imam status nastavljen na single že ful časa, ker ga pač nisem že xy let spreminjala. Sedaj sem se odločila, da se mi zdi brezveze, da mi to piše v mojem profilu in bi rada spremenila, da tega podatka ne bi bilo spljoh (ne samska, ne v zvezi, nič). Ampak kolikor se spomnim (če se sploh prav spomnim), bo potem, ko bom to spremenila, na mojem zidu in pri obvestilih mojih prijatleljev pisalo, da "_patchouli_ ni več samska." In kolikor so spomnim, se bo našlo 25 ljudi, ki bo to lajkalo in ene 10 bedakov, ki jih vidim 5x na leto, ki bodo to komentirali v stilu "oooooo, kak lepo, ful sem vesela zate" Kje naj naštimam, da FB ne bo moje spremembe statusa obešal na veliki zvon (=nikjer ne bo objavljeno)?
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov