facebook

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 17. Dec. 2010 12:35

Ne vem, zakaj ne dajo 2,3 profilov na izbiro in bi si vsak izbral profil, ki mu najbolj ustreza in katerega bi potem videli tudi ostali.

Res ne vem kje je fora, da spreminjajo te profile vsem!
Uporabniški avatar
anjica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anjica » 18. Dec. 2010 18:41

imam en problem. na facebooku ne vidim več nobenih slik, ne mojih ne od prijateljev. npr. ko odprem album vidim katere slike so notri, ko pa sliko odprem mi napiše samo: Moje slike - slike v profilu...Slika 1 od 7, kdo je na sliki označen, ter komentarje..... (primer)
kje se to popravi???
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 20. Dec. 2010 15:54

Well, I have a kveščn! :) Kje v nastavitvah se naštima, da se pojavi okence I know Tamala_mrha, ko te nekdo doda? Pač da ni samo Dodaj to osebo kot prijatelja, ampak da je še tisto prej? Sem že iskala, pa ne najdem?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Dec. 2010 0:24

Kam že se gre, da pogledaš kako vsak od tvojih prijateljev vidi tvoj profil??

Enkrat najdla, pa nikol več :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 22. Dec. 2010 11:08

Account/Uporabniški račun -> Privacy settings/Nastavitve zasebnosti -> View settings/Prikaži nastavitve -> Preview my profile/Predogled mojega profila

Kot je blo že ugotovljeno v tej temi, uporabnike s starim profilom uporabnikom novega prikaže kot z novim. :? Glede tega je tole neuporabno.
Kolk podatkov komu prikaže je pa odvisno tud kako mamo naštiman profil.

:)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 22. Dec. 2010 14:01

Meni nekatere še vedno prikazuje s starim profilom, pa imam že nekaj časa novega. Drugače pa mi je itak vseeno, sem se že navadila na novega in to je to. :D
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 01. Jan. 2011 17:35

Kako se osebo odblokira? :oops: Jaz je več ne vidim (oz. ne najdem v imeniku), pri najinih skupnih prijateljih pa se mi tudi ne prikazuje, jaz pa ne njej. Kako torej to rešit? :D
Uporabniški avatar
crazy_bitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a crazy_bitch » 04. Jan. 2011 22:27

Uporabniški račun -> Seznam blokiranih -> uredi listo
Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 05. Jan. 2011 11:27

Na tem facebooku ni bolj tečnih žvali kot so nosečnice in mlade mamice. To so tako prekleto nadležna bitja. Jst sm začel blokirat novice od njih ker to je pa preveč.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 05. Jan. 2011 11:31

:D :D :D

Se strinjam. Ravnokar dobila obvestilo za 353. album kolegice z naslovom "Naša Lana že papca z žličko" :roll: Like I care.... Tamala (Lanica) ma na netu že več slik k Madona. Vsak kakec, vsak korak, vsak nasmeh ujet v foto objektiv....huj k BB.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Štrumfetka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Štrumfetka » 05. Jan. 2011 11:46

True, true! :D

Jaz sem na tekočem, kdaj, kje, kakšno in za koliko denarja igračko je bivša sošolka sinčku z njenim nabavla. :cool:

Pa ni edina. :D
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 05. Jan. 2011 12:06

barbie_girl_85 napisal/-a::D :D :D

Se strinjam. Ravnokar dobila obvestilo za 353. album kolegice z naslovom "Naša Lana že papca z žličko" :roll: Like I care.... Tamala (Lanica) ma na netu že več slik k Madona. Vsak kakec, vsak korak, vsak nasmeh ujet v foto objektiv....huj k BB.

to je problem dan današnji. Folk si več ne pogleda stvari kaj šele, da bi si jih.... zapomno! ste smešni?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 05. Jan. 2011 12:45

OK, čudn folk mate vi to med "prijatelji" :P, jz mam ene 5 mladih mamic, od teh je res samo 1 vsa osladna & skoz opeva ljubezen do otroka (naj ji bo), ostale so pa "pridne" oz., za moje pojme, mal bolj brihtne (glede te teme). :D
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 06. Jan. 2011 9:09

^^hahaha, te mlade mamice so res nadležene, posebej s komentarji MI tudi že jemo, MI smo naredili prvi korak... in tudi jaz vse vem o sleepy wrapu in podobnem crapu, čeprav nimam niti najmanjšega namena imeti otrok v bližnji prihodnosti

anyway, zanima me naslednje. Če me oseba x označi v svojem albumu, lahko te fotografije vidijo samo moji prijatelji, ki so obenem prijatelji osebe x, ostali pa ne. Kako se to spremeni? V nastavitvah zasebnosti imam sicer naštimano, da naj bi slike kjer sem označena lahko videli moji prijatelji
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
Štrumfetka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Štrumfetka » 06. Jan. 2011 9:20

Če se ne motim, mora oseba, ki naloži sliko in te označi met v nastavitvah nastavljeno samo na njegove prijatelje.
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov