emule
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
jah...zdj pa ne vem kako je s tem, k od brata punci npr. pa filme ful hitr povleče, sj vem da je tud odvisn od hitrosti interneta sam nebi nč rekla če bi mela navadno povezavo...pa mave isto...ajoj
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Hm možn, da sen kej prtisnla ponavedoma kako pa nardim da so vsi serverji in ne en določen?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
LyLa napisal/-a:Ja sama povezava ne bo dovolj...
Dajte se malo potrudit pa sami kaj skonfigurirat no...
Najprej preveri če nisi za fw, routerjem al kaj jst vem kaj vse...
spucajte kompjutre spama/virusev, ki vam upočasnjuje povezavo ali kaj celo preprečuje
nastavite programe, da delujejo optimalno
glejte od koga in kaj dol vlečete
sej ni tok težko... sam mal je treba pogledat no
Help
Settings & Speed
Ma ja, to je to, ko ljudje mislijo, da bo fajl zdownloadalo v 10ih minutah, potem ko vklopijo program. Če kdo nima volje čakat, naj rajši uporablja dc++ ali kaj podobnega.
Za velike datoteke (filme, igre,albume,...) se pač uporablja eMule, ki edini kot takšen zagotavlja, da je omrežje, na katerem deluje, popolnoma stabilno.
Tisti, ki ni pripravljen čakat na datoteko (tudi po več dni), naj ne jamra, in si naj za alternativo izbere kakšen program, ki je bil omenjen na prejšnjih straneh. Aja, pa še to... Treba se je spustit v eMule in ostale nastavitve, ter večino nastavit ročno. Že res, da je to lahko za laike rahlo zahtevno, ampak v eMule help-u piše čisto vse, kaj je treba nastavit, da stvar deluje optimalno. Le malo več volje je potrebno in malo manj jamranja.
skatebaby napisal/-a:na emuli so sami virusi..
dc++ je bol
Ne govori neumnosti. Očitno si toliko nepazljiva, da pač dobiš virus na networku, ki je eden izmed najbolj varnih.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
sam mene pa klub temu prtožvanju strokovnjakov nad laiki kako se nam nč ne da zanima če je pomembn kerga strežnika si izbereš da si lohk dol zloudač kak film.
k vedn mi dol vrže sam muske iz filma, nazadnje pa clo sam besedil bez slike
a je to normaln?
a je to normaln?
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Ne, ni pomembno. Čim začneš z downloadanje ti bo v kratkem času tako ali tako poiskalo vire tudi na ostalih strežnikih.
Pomembno je le, da imaš high id, torej da lahko računalnik s potencialnimi viri komunicira. Brez high id-ja praktično ne moreš nič.
Pomembno je le, da imaš high id, torej da lahko računalnik s potencialnimi viri komunicira. Brez high id-ja praktično ne moreš nič.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
-
tom2007 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2005
- Kraj: Primorska
sonček=) napisal/-a:sam mene pa klub temu prtožvanju strokovnjakov nad laiki kako se nam nč ne da zanima če je pomembn kerga strežnika si izbereš da si lohk dol zloudač kak film.
a je to normaln?
v Search oknu mas tut moznost, da si izberes tip datoteke (Type), ki ga isces. Ce rabis film bos seveda dala Video, muzika (albumi) so ponavad .rar al pa .zip, tko da izberes Archive (za posamezne komade pa .mp3). Seveda pa lahko tut rocno nastavis koncnico datoteke, ki jo isces (Extension: npr. .avi za filme). O tipu datoteke ti nekaj pove tut velikost, ce je okol 700 Mb, je verjetno film (1 CD). Drgac pa ja, streznik nima veze, ker ti vlece iz vseh. Temu "problemu" se lahko pa ze v osnovi izognes, ce izberes Global Search pod "Method" (isce ti po vseh streznikih, pa se vec ti dobi, logicno).
Aja, mogoce pa nimas vseh teh moznosti. A mas tazadnjo verzijo eMule? (0.47a)
Play with me...
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
kako to da men npr. od kakšnega izvajalca sploh noče predvajat komada...mi ga npr.tud ful hitr zlovda tud če piše po 5 MB in pol ga noče predvajat... sj večino mi vse lepo in prav zlovda sam kakšn komad pa noče pa grem druzga zlovdat(isti komad) pa tud noče...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- sonček=)
- Komunikatorka
tom2007 napisal/-a:sonček=) napisal/-a:sam mene pa klub temu prtožvanju strokovnjakov nad laiki kako se nam nč ne da zanima če je pomembn kerga strežnika si izbereš da si lohk dol zloudač kak film.
a je to normaln?
v Search oknu mas tut moznost, da si izberes tip datoteke (Type), ki ga isces. Ce rabis film bos seveda dala Video, muzika (albumi) so ponavad .rar al pa .zip, tko da izberes Archive (za posamezne komade pa .mp3). Seveda pa lahko tut rocno nastavis koncnico datoteke, ki jo isces (Extension: npr. .avi za filme). O tipu datoteke ti nekaj pove tut velikost, ce je okol 700 Mb, je verjetno film (1 CD). Drgac pa ja, streznik nima veze, ker ti vlece iz vseh. Temu "problemu" se lahko pa ze v osnovi izognes, ce izberes Global Search pod "Method" (isce ti po vseh streznikih, pa se vec ti dobi, logicno).
Aja, mogoce pa nimas vseh teh moznosti. A mas tazadnjo verzijo eMule? (0.47a)
tnx!! ful s mi pomagu!!!
- sonček=)
- Komunikatorka
še neki jest si morm nujno zloudat dol en program , samkera končnica je najbolš. k nočm da se mi louda 15 let pol pa ugotovim da spoolh ni ok
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
sonček=) napisal/-a:še neki jest si morm nujno zloudat dol en program , samkera končnica je najbolš. k nočm da se mi louda 15 let pol pa ugotovim da spoolh ni ok
izberes Type--> Programms?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov