emule
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tom2007 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2005
- Kraj: Primorska
curlly napisal/-a:emule je poun virusov črvov itd.. ne priporočam
Ja men tut ni jasno, od kje ji to... u vec kot dveh letih, odkar uporabljam e-mule (dol povlecenih okol 1.2 Tb), se nism dobu niti enga crva oz. virusa. Seveda je odvisno tut od tega, kaj dol vleces. Jst sm bolj na filmih in muziki, u .avi al pa .mp3 fajlu itak ne mors met virusa. Popolnoma neprimerljivo z npr. Kazaa, kjer je pa res u usakem drugem fajlu virus.
Play with me...
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
punisher napisal/-a:curlly napisal/-a:emule je poun virusov črvov itd.. ne priporočam
... od kje pa tebi ta info?
to bi mene tudi zanimalo .jaz sama veliko downloadam pa še nikoli nism nič dobila
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
x_nika_x - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 5. 2005
- Kraj: Domžale
tom2007 napisal/-a:curlly napisal/-a:emule je poun virusov črvov itd.. ne priporočam
Ja men tut ni jasno, od kje ji to... u vec kot dveh letih, odkar uporabljam e-mule (dol povlecenih okol 1.2 Tb), se nism dobu niti enga crva oz. virusa. Seveda je odvisno tut od tega, kaj dol vleces. Jst sm bolj na filmih in muziki, u .avi al pa .mp3 fajlu itak ne mors met virusa. Popolnoma neprimerljivo z npr. Kazaa, kjer je pa res u usakem drugem fajlu virus.
Kazaa je res ful slabša
Če jočeš, ker je iz tvojega življenja izginilo sonce, ti solze preprečujejo, da bi videl zvezde...
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Filme, mp3-je, igre in ostale stvari vlečite iz ed2k strani, kjer ni fejkov, virusov ali podobnih stvari. Če iščete pod search pa ponavadi datoteke z veliko viri tudi niso okužene. Scena že poskrbi, da je teh stvari malo.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
lizzie - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Kranj
skos mi to javla
WARNING DonkeyServer No1 (62.241.53.2:4242) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings.
pa sm si odprla porte. pa ne vem kaj mam narobe nastiman.
speed- 100.0 Mbps
HELP
WARNING DonkeyServer No1 (62.241.53.2:4242) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings.
speed- 100.0 Mbps
HELP
Nekatere napake so preprosto prevec zanimive, da bi jih naredili samo enkrat...
-
punisher - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: Lj
lizzie napisal/-a:skos mi to javla
speed- 100.0 Mbps
HELP
... zalaufas mulo in gres Options/Connection/ in nastimas TCP in UDP port pa Download in Upload ...
upam da je to to ...
-
lizzie - Sramežljivka
mja sj to sm zj ustimala. sam sma s kolegom ugotovila da mam routerja. sam ne vem niti kje ugotovim kerga mam niti kako nastimat kj... djte pomagat plis. bi rada da bi fajn delal
-
lizzie - Sramežljivka
mja sj to sm zj ustimala. sam sma s kolegom ugotovila da mam routerja. Sagem F@st 3344.
kako nastimat kj... djte pomagat plis. bi rada da bi fajn delal
- JessicaSimpson
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
curlly napisal/-a:jap, mela viruse/črve itd.. zloudam si dc++, maš vse gor..
Tut jst vlecem sam iz dc++ Najjaci program za loudanje( ampak ni za laike )
Blonde and proud of it!
-
punisher - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: Lj
lizzie napisal/-a:mja sj to sm zj ustimala. sam sma s kolegom ugotovila da mam routerja. Sagem F@st 3344.
lej ... na http://www.slo-tech.com/ je blo tud neki govora o tem routerju ... to je "ta nov" Siolov modem ki ga dobis s sklenitvijo ADSL narocnine ?? ... mal prebrskaj po forumu ... ubistvu rabs IP od modema in pa geslo ... drgac mas pa tud na siolu tehnicno pomoc, FAQ, in pa 0801000 cifro tko da mislm, da nebi smel bit problem
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
lizzie napisal/-a:sam sma s kolegom ugotovila da mam routerja. Sagem F@st 3344
Modem Sagem F@st 3344 ... informacije o tem kako naštimat dobiš na SiOLovem forumu (tam so tudi linki na manual, bla bla bla).
Link http://forumi.siol.net/showthread.php?t=11409&page=8
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No mene pa zanima ko vlečem z emule dol ane kaj pomenita dva rdeča klicaja???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov