emule
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 233 prispevkov
• Stran 3 od 16
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16
Naslednja
-
x_nika_x - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 5. 2005
- Kraj: Domžale
Razorback je biu najboljši sam ga zdej ni več ...DonkeyServer No.1 je kul
Drgač dam pa jst vedno Availability na največ pa vedno zlouda
Drgač dam pa jst vedno Availability na največ pa vedno zlouda
Če jočeš, ker je iz tvojega življenja izginilo sonce, ti solze preprečujejo, da bi videl zvezde...
- Martin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 3. 2005
samjaz napisal/-a:A mi lahko kdo natančno, ampak res natančno pove, kako se s tem dela.
Npr. da si hočem kak film al pa karkoli dol potegnit kako to deluje? Saj se to prek emule dela a ne ?
Saj veste tak trotlziher postopek, korak za korakom please
Glej -> http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Jst bi pa upraša, a vam tut strani upočasni, ko imate mulo pržgano? Namreč moj internet je tako počasen, ko pržgem mulo, strani mi obrača na pol minute???
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
ej lejte zdej sm dobila emule dol, sam zdej mam pa spet en problem=)dol bi rada dobila en film, sam to traja 2 tedna. a moram met vs ta cajt prključen internet? . aja pa kva pomen una pikca tm zgori pr znakcu za izhod, minimiranje, pa pomanjšanje zaslona? pa tnx unim k so mi pomagal.
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
- Heaven
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
na emule pa res ne rabiš dol vlečt film dva tedna.ti ga lahko v enem dnevu dol potegne,če imaš vse naštimano kak treba in če ima film zadosti virov(pa seveda porte odprte).ko dol včečeš film moraš bit cel čas priključena na net.tista pikica v kotu bo pa najbrž za minimiranje.
-
tom2007 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2005
- Kraj: Primorska
Ja, pikca ti minimizira program u system tray. Kar se tice casa, v katerem dobis film dol, pa se tole: cimvec casa brez prestanka mas mulo odprto, vec ti bo dol poteglno. Program ma pac dolocen sistem kreditov in cakalnih vrst, kar si lahko tut use lepo v helpu preberes.
Drgac pa po mojih izkusnjah sploh ni vazno na ker server se prklopis, ce isces "Global Search". Dol ti itak vlece od vseh, ko to majo, ne samo iz tvojga serverja.
Drgac pa po mojih izkusnjah sploh ni vazno na ker server se prklopis, ce isces "Global Search". Dol ti itak vlece od vseh, ko to majo, ne samo iz tvojga serverja.
Play with me...
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
curlly napisal/-a:emule je poun virusov črvov itd.. ne priporočam
a si kakega dobila. k če ga dobimo zarad mene me lohka vidte sam še na vislcah. že tko je majka ful skeptična okol vsega tega=) črvi virusi,...
pa kje pol dobivaš musko dol...če
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
punisher - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: Lj
ME to YOU napisal/-a:punisher napisal/-a:[ce hoces imeti dobro povezavo si odpri porte ... za DonkeyServerja rabis odpreti 4242 (Razorback 4661)
jaz bi ap to rada znala
help..anybody?
klikas !!
control panel -> network connections -> "tvoja povezava" -> desni gumb na miski -> properities -> advanced (lahko izklopis firewal ker nic ne pomaga) spodaj je gumb settings in tam odpres porte
add
description: lahko "e-mule tcp"
IP: 127.0.0.1
port: 4242 (TCP-oznacis na desni strani -> enako pri ostalih)
port: 4242
add
description: lahko "e-mule udp"
port: 4242 UDP
port: 4242
add
description: lahko "KAD"
port: 4672 UDP
port: 4672
ce imas pa Service Pack 2
klikas !!
control panel -> network connections -> "tvoja povezava" -> desni gumb na miski -> properities -> advanced -> settings (lahko izklopis firewal ker nic ne pomaga) -> advanced ->oznacis "tvojo povezavo" -> settings -> add (enako kot zgoraj)
ce imas pa router je pa stvar malo drugacna ... ker pa so routerji razlicni bo treba pa na google.com za vec info ... razen ce mas linksysa -> lahk mal pomagam
Prvi neprebran prispevek • 233 prispevkov
• Stran 3 od 16
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16
Naslednja
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov