emule
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js uporabljam eMule sam za muzko, k filme&ostalo preveč počas daje dol (in rajš uporabim torrente)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
aja. . .sam nekaj me še zanima .. .
prej sem mela nareto, da mi je tiste filme al pa muziko(no, sej je vseen) tak naredlo, da tisti, ki so cele datoteke (100%), bli takoj na začetku, pol pa se je s procenti to pač razvrstilo po vrsti. . ki bi si lahko to zaj nazaj naredla?
hvala!
prej sem mela nareto, da mi je tiste filme al pa muziko(no, sej je vseen) tak naredlo, da tisti, ki so cele datoteke (100%), bli takoj na začetku, pol pa se je s procenti to pač razvrstilo po vrsti. . ki bi si lahko to zaj nazaj naredla?
hvala!
- hrikec
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
Tam imaš stolpec Complete Sources, pod katerim so te procenti.
Zgoraj kjer piše Complete Sources, klikni gor in ti jih bo razvrstil od najmanj procentov do največ, če pa šeenkrat klikneš jih bo pa razvstril od 100% -> 0 %
Upam da je to to kar rabiš
P.S. Za moje pojme je bolje urediti zadetke po Availability, saj če ma več ljudi eno in isto stvar pomeni, da jo boš hitreje dobila.
Zgoraj kjer piše Complete Sources, klikni gor in ti jih bo razvrstil od najmanj procentov do največ, če pa šeenkrat klikneš jih bo pa razvstril od 100% -> 0 %
Upam da je to to kar rabiš
P.S. Za moje pojme je bolje urediti zadetke po Availability, saj če ma več ljudi eno in isto stvar pomeni, da jo boš hitreje dobila.
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
Taychi napisal/-a:Tudi jaz imam problem z eMule. Ko imam ikono eMule prikazano v orodni vrstici, ima osliček preko oči zavezan črn trak.
Zanima me, kako lahko odstranim ta črni trakec.
Lp!
Trakca ne moreš odstranit. Do tega pa pride, če si nekaj cajta povezana in se izpišeš ter ponovno vpišeš oz. povežeš.
- hrikec
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
Ta črni trakec se ti naredi, če imaš LowID. LowID "dobiš" večinoma takrat, ko si povezana na internet preko routerja ali pa imaš naložen požarni zid, ki ti blokira port.
Lahko forwardiraš port na routerju(če ga imaš) ali pa odpreš port, kateri je nastavljen v emule in se ponovno povežeš. Vsekakor pa se da ta "problem" odpraviti.
Več o tem
Lahko forwardiraš port na routerju(če ga imaš) ali pa odpreš port, kateri je nastavljen v emule in se ponovno povežeš. Vsekakor pa se da ta "problem" odpraviti.
Več o tem
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
BeLLi napisal/-a:Emula mi ni nikoli nagajala, zdej pa ni noben server ne more najti komadov. No, pri zelo znanih komadih je kvečjemu 10 zadetkov, pa še tiste ki najde, niso uporabni . HELP?
podoben problem ja samo če ti napišeš izvajalca & komad brez kakršnih kol znakov (vezajev ipd.) imaš ponavadi veliko več zadetkov..vsaj pr men je tako
Don''t care what people say, just follow your own way...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov