emule
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
jagodka85 napisal/-a:VaNiLliA napisal/-a:Mene pa zanima, zakaj si nekaterih posnetkov ne morem ogledat, ker mi izpiše, da mi ni dovoljeno...
vrjetno zato, ker so avtorsko zaščiteni al pa kej..
Točno tako. Zdaj obstaja že takšni videoposnetki, ki jih brez nekih licenc ne moreš niti predvajat.
To velja predvsem za tiste posnetke, ki se drugače dobijo na kakšni straneh, ki so za plačat, ampak se najdejo tudi na muli.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
ok, mene samo nekaj zanima . kaj to pomeni?
Warning DonkeyServer No1 ( ) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings.
Warning DonkeyServer No1 ( ) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
skinny napisal/-a:ok, mene samo nekaj zanima . kaj to pomeni?
em, če prevedemo.. imaš nizek id... prosim, preveri nastavitve in/ali konfiguracije za internetno povezavo... i think... ne me zdj linčat, če to ne drži - že doug nism mela angleščine drgač pa, kje ti to napiše? k men tud piše da mam nizek id... sam ostalga mi pa ne piše..
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Zdejel kakšn teden mi emule nekaj nagaja. Ko potegnem dol kakšen komad, mi ga noče predvajat? Ko ga odprem v winapu zraven ne napiše nič minut, tko da ga ne morem poslušat. A je to zato, ker je zaščiteno ali je vzrok kje drugje?
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
jagodka85 napisal/-a:skinny napisal/-a:ok, mene samo nekaj zanima . kaj to pomeni?
em, če prevedemo.. imaš nizek id... prosim, preveri nastavitve in/ali konfiguracije za internetno povezavo... i think... ne me zdj linčat, če to ne drži - že doug nism mela angleščine drgač pa, kje ti to napiše? k men tud piše da mam nizek id... sam ostalga mi pa ne piše..
to mi napiše, ko se povežem s serverjem. nimam pojma kaj naj nardim.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Js sm si ga pa enkrat downloadala pa se mi je spisu kr en varnostn opozoril u smislu, da sm fasala trojanca..kr je neki pisal "trojan"....pa sm ga takoj zbrisala, zdej si ga pa ne upa več downloadat, čeprou bi rada mela musko
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
dokler maš ti antivirus, k ti pove da maš trojanca, in dokler znaš ti viruse odstranjevat se nimaš kej bat muske dol vlečt...jst jo non stop dol vlečem pa viruse na vsaku tolk časa popucam pa jih ful ni velik, k že sam antivirus zgrunta kaj je dobr kaj ne
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
jagodka85 napisal/-a:slamca, a pa si to prou prek njihove domače strani dol potegnla program? :O
Ja, prou z njihove strani. Blo je pa tko,da takoj k sm si ga inštalirala gor, se ki je izpisal neki o enm trojan.. pol si nism pa nč več upala, pa sm ga raj skenslala. K trojanca, si pa res nism upala fasat, k se ga baje ne da kr tko odpraut.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov