emule
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 233 prispevkov
• Stran 14 od 16
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
klarica napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Donkey serverjev prav tako ni več......ukinjeno!
Vista nima nobene veze s tem...
sori, sam jest tega ne štekam. kako jih lahko ni več, men pa še zmeri piše da sm na njih prklopljena? in razorback in edonkey. a ni kao tko, da k neko stvar ukineš je ni več?
Men tud razorback in edonkey delata... Okej nc jasn pol...
McLarnovc a pol je kao fejk al kaj? Kerga mas pa ti?
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Mene(in še mnogih drugih) na Donkey No.x serverje zadnjih 14 dni noče povezat, original Razorback server je pa zasegla policija, tako da so vsi serverji s tem imenom fejk!
Vsi uradni Donkey serverji so offline...
Jst uporablam sam Kademlia omrežje....hitrejše, več zadetkov......
Vsi uradni Donkey serverji so offline...
Jst uporablam sam Kademlia omrežje....hitrejše, več zadetkov......
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Men tud zadnje cajte sploh ni emule hotel delat, pa sm ga zbrisala in na novo naložila zdj pa dela, tko da probajte
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Gregorius - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2005
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
mene pa neki zanima glede shranjevanja pesmi.... men k zdownloada npr. en komad kam ga potem spravim ? pri nekaterih sem videla da imajo neki tak poseben playlist, kjer so gor vsi komadi in se pol lepo vrtijo. js tega neznam naštimat. mam mule 0.48.
prosim za pomoč
prosim za pomoč
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Hm, ok....a bi bil kdo tako prjazen in čimbolj tako ENOSTAVNO razložu (od koraka do koraka) kako se ta eMule sploh naloži, ker jst odprem stran in je en kup download-tipk in po pravic povedano nimam pojma, kaj sploh zdownloadat... V glavnm, lahko tud na ZS, da boste drugim prihranil to branje. Tud ta "računalniška angleščina" men niti ne gre preveč.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Jst sm prosila za pomoč, ne pa za stran www.google.com! Ne boš vrjel, ampak to znam tud jst kliknt. Nism prosila konkretno tebe, ampak tistga, ki bi napisal nekaj konkretnega, zato mi prihrani tvojo "pomoč", k mi nč ne pomaga...je brezpredmetna.
Prvi neprebran prispevek • 233 prispevkov
• Stran 14 od 16
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov