emule
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja nism vedla kje naj to sploh iščem....kaj to pomeni da je virus al kaj?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Hely_3 napisal/-a:Ja nism vedla kje naj to sploh iščem....kaj to pomeni da je virus al kaj?
sem ti povedala, kje to isces na googlu, isces recimo icons emule. vse kar jaz vem, da to pomeni je File rating Invalid, Corrupt, Fake, si prevedes v slovenscino in ugotovis, da ne pomeni, da je to virus. nikol nisem se zasledila tega znakca
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
tom2007 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2005
- Kraj: Primorska
Hely_3 napisal/-a:No mene pa zanima ko vlečem z emule dol ane kaj pomenita dva rdeča klicaja???
Ja tko kot je blo ze receno... to pomeni, da s fajlom neki ni uredu, ampak to ponavad ne pomen, da je virus. Ti klicaji so posledica komentarjev, ki jih posamezni uporabniki dajo za ta fajl. Recimo, nekdo da dol en film, pa vidi da ni taprav... pa napise v komentar fajla, da je fake, itd. Tko da to ni 100% zanesljivo, to je posledica subjektivnih komantarjev... Pa pomoje, ce je virus, bi ga folk zbrisal, ne pa sharal se naprej (s komentarjem )
Play with me...
-
Tigi - Cosmopsiho
ja hvala za obrazložitev sem že sama potem pogruntala pač sem površna
Zdej mam pa spet en problem.
pre j mi je lepo dol vse vlekel zdej se pa sploh nč ne premakne. Nič od nič. pa noebnih nastavitev nism premikala pa ne nč.
help me please.
Zdej mam pa spet en problem.
pre j mi je lepo dol vse vlekel zdej se pa sploh nč ne premakne. Nič od nič. pa noebnih nastavitev nism premikala pa ne nč.
help me please.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Poglej... Skopirano iz Help-a, ki ga imaš že v emule.
Can I turn on eMule, add the latest download and finish it 5 minutes later?
No, surely not. As eMule is especially used for large files the network is at 100% load nearly all the time. There is a simple rule saying "The sum of all uploads in the network = the sum of all download". Large files need a lot of upload traffic and considering the average low upload rates of today's service providers, it is just natural that the downloads take their time.
eMule is a network about sharing files and not trading them. If you keep in mind the difference eMule is the app for you.
How can I increase my download speed?
eMule should run for as long as possible. The longer the better - best to keep it always running.
Do not download only one file.
Get files with 150 or more sources.
Do not try to get the latest releases, at least not too soon.
Upload as much as possible to gain credits.
Do not watch eMule. It doesn't like it.
Več o tem na:
link
ali pa v emule helpu
Can I turn on eMule, add the latest download and finish it 5 minutes later?
No, surely not. As eMule is especially used for large files the network is at 100% load nearly all the time. There is a simple rule saying "The sum of all uploads in the network = the sum of all download". Large files need a lot of upload traffic and considering the average low upload rates of today's service providers, it is just natural that the downloads take their time.
eMule is a network about sharing files and not trading them. If you keep in mind the difference eMule is the app for you.
How can I increase my download speed?
eMule should run for as long as possible. The longer the better - best to keep it always running.
Do not download only one file.
Get files with 150 or more sources.
Do not try to get the latest releases, at least not too soon.
Upload as much as possible to gain credits.
Do not watch eMule. It doesn't like it.
Več o tem na:
link
ali pa v emule helpu
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
Tigi - Cosmopsiho
Ampak men še naprimer enga komada noče poiskat...povezana sem vse normalno sam kaj ko je čist mrtev po domač povedan. In to kr naenkrat
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Hely_3 napisal/-a:Ampak men še naprimer enga komada noče poiskat...povezana sem vse normalno sam kaj ko je čist mrtev po domač povedan. In to kr naenkrat
ja, definirej mal bolje tole:
Hely_3 napisal/-a:noče poiskat
Hely_3 napisal/-a:povezana sem vse normalno
Hely_3 napisal/-a:čist mrtev
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
JessicaSimpson napisal/-a:Tut jst vlecem sam iz dc++ Najjaci program za loudanje( ampak ni za laike )
U, sej res.. na tole sem pa že skor pozabila. V pol leta so mi ene 3x formatiral diske in vse jovo na novo..da sem pozabla kakšne "malenkosti".
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja prej sem še tk utipkala naprimer en komad ane in mi ga je lepo poiskat sem klilnla in mi ga je začel dol vlečt. Sedaj pa še to ne.
Čist mrtev k da sploh povezanan nebi bla al pa kej pa sm vse.
Čist mrtev k da sploh povezanan nebi bla al pa kej pa sm vse.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
thebest napisal/-a:22.4.2006 17:09:19: DonkeyServer No1 (62.241.53.2:4242) appears to be dead.
ve kdo kaj o tem ?
joj buhnedej...kaj bom pa jst pol
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
men pa čist normaln dela...sam k mi filme tooook počas vleče
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
*Elle* napisal/-a:men pa čist normaln dela...sam k mi filme tooook počas vleče
meni tud! prov za umret je počasn...
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov