ebay
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
misssixty - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2005
misssixty napisal/-a:Michael napisal/-a:sem sem, uzadi je, tri mestna cifra, kaj mi je napisal, al sm ze pozabu, uglavnem za st. kartice opz. racuna mi je tezil pa sm na vse nacine vpisu pa nc pomagal k mas tko ane XXXX XXXX XXXX XXXX pa sm dal pomislaj umes in brez, z presledkom in brez, nc ni prjel
jst mam iste probleme - kako se to resi?
no, to se resi tko, da odtipkas tisto cifro BREZ presledkov/pomisljajev - men je prijelo.
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
ushergirl napisal/-a:^a je samo od teže odvisna cena poštnine al tudi od mer?
ponavadi je odvisna od teže, seveda če ne gre za kake ekstremne dimenzije oz dimenzije, ki presegajo definicijo paketa pri posameznem podjetju
Angel Girl: kolegica mi je poslala ene stvari
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
jz bom prek victorias secret narocila 3 majcke in zaracunavajo postnino glede na visino cene nakupa... se prav jz sm narocila za 140$ in me pride shipping 30$... in pod total pol pise 170$... to mi prek kartice vzamejo... sej pol v SLO ko to prispe ne rabm nc vec placat ane?
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
el bou plačaš carino se mi zdi, ker paket ni iz eu ...
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
A slučajno kdo ve kok kej pride poštnina iz Nemčije (okvirno)? Gledam zdej na tem nemškem eBayu ene torbe (sicer ne zastopim prav nič nemščine, ma vseeno mi kar gre zaenkrat ) in me ful mika da bi kej nabavla...
Še to...Angel, kok si ti pol dala za poštnino iz USA? Pa na kakšen si plačala?
-
shiry - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
Tiavanna napisal/-a:A slučajno kdo ve kok kej pride poštnina iz Nemčije (okvirno)? Gledam zdej na tem nemškem eBayu ene torbe (sicer ne zastopim prav nič nemščine, ma vseeno mi kar gre zaenkrat ) in me ful mika da bi kej nabavla...
Čisto odvisno od prodajalca za koliko te obere. Za torbo ponavadi računajo nekje 10-20 evrov.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Pomojem bi tud moglo ja, če pa ne piše pa pošleš prodajalcu mail pa ga vprašaš.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Do 5.000 sit ni carine, kar je vec, je pa 20% vrednosti, ne pol. Se pravi na 20.000 bi bla carina 4.000. Pol ti zaracunajo se neke stroske obdelave al neki tazga, sam to ni dost (okrog 1.000, odvisno za kaj). Pa ce je v paketu kej vecje vrednosti, mora bit zraven tud racun, drugace ne naredijo carinskega postopka.
- Frederic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: France - Slovénie
torej potem če si naročim nekaj za 1500sit( biggrin ) iz Amerike me carina na košta?
Ne vem, ce ista pravila se veljajo (poglej si na spletni strani Poste Slovenije) toda, ce se ne motim Carinska sluzba ocarini vsak paket, ki je vreden vec kot 20 (ali 30?) $. Ne morem se sedaj tocno spomniti. Svetujem ti, da tvoja veza na drugi strani napise na ovojnico, da gre za darilo in po moznosti ne poslje notri kaksnega racuna ali pa ga dobro skrije med knjigami ali karkoli ze pac narocas. Jaz sem moral predlanskim placati celo neko "posredovalnino".
Kdor ne skace, ni cigan - Zagovorniki Romov so pred postojnskim nastanitvenim centrom z vzklikanjem in skakanjem kazali podporo Romom
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov